Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wrangler

26. 1. 2010 0:59
Pane Kroupo,

vaše články čtu docela rád, ale teto výlet do kulinářské oblasti jste si mohl odpustit. Vy jste prostě smíchal dvě receptury  a tak jse se ocitl v pozici pejska a kočičky, kteří vařili 100x dobrý dort.:-):-):-)

0 0
možnosti

Bucharovic

26. 1. 2010 12:06
Re: Pane Kroupo,

S jídlem to máte jako s názory. Jednomu se líbí (chutná) to, druhému ono. Hezký den.;-) V.Kroupa

0 0
možnosti

pafffka

25. 1. 2010 11:28
Jen dotaz.

Co přesně činí toto jídlo pikantním ? Sůl, pepř a česnek ?

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

28. 1. 2010 20:09
Re: Jen dotaz.

Že by zázvor? Hádám... ;-)

0 0
možnosti

gagaryn

25. 1. 2010 11:27
***

kuřecí guláš s opečenými brambory. Zajímavá kombinace.

0 0
možnosti

gumidos

25. 1. 2010 11:20
zajímalo by mě

od kdy se cibule a česnek skladují v lednici, když to tam pan autr našel?

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

28. 1. 2010 20:10
Re: zajímalo by mě

Kdo nemá špajzku a v kuchyni horko, dává to do lednice. Stejně jako třeba hořčici. My máme špajz, tak to skladujeme tam. :)

0 0
možnosti

Lovecraft

24. 1. 2010 21:13
Karma!

Kdo umí z banálního receptu udělat zajímavé a vtipné čtení, ten si zaslouží obdiv. kdybych měl co, tak smeknu. R^

0 0
možnosti

Edmond Dantés

23. 1. 2010 19:19
Já bych se nebál to nazvat: Zapečené lečo s česnekem

vypadá to jako ošizené lečo, jen ty připálené brambory jsou inovace. A samozřejmě obligátní česnek. Ale možná jen čeká pan autor nálet upírů :-)

0 0
možnosti

Wendolene

23. 1. 2010 16:03
Aha, kureci maso na zpusob ceske ciny

a jako priloha hranolky s kecupem? OH, pardon, zapecene brambory  s kecupem. To neni experiment, ale zoufala snaha o napodobeninu dobreho jidla.

0 0
možnosti

udor

23. 1. 2010 16:22
Re: Aha, kureci maso na zpusob ceske ciny

Ale, ale, autor Vám věnuje celý článek a Vy zase tu a taková ironická. A navíc dráždivá. Čím asi to je?:-P

0 0
možnosti

permanent

23. 1. 2010 15:17
Nic proti fotkám :-)))

Ale budete - li tímto způsobem pokračovat ještě tak měsíc, nejen, že se nevejdu do kalhot, ale nejspíš ani do auta, autobusu, tramvaje, tím pádem ani do práce. A jak se dostanu domů ??? Nebo ven ??? Achjo, bůhví, kde mě to potká. ;-(  Budu tlustá, opuštěná a nikdo mě nebude chtít. A těžko budu vysvětlovat, že za to může Váš blog.

Přesto posílám karmu, chlape jeden. R^ Ludmila ;-)

0 0
možnosti

BoboHml

23. 1. 2010 11:55
Já to mám raději restnuté na pánviče a

bez česneku.Zelenina musí být teplá a křupavá.

Takto jak jste uvařil Vy,mi to připomíná lečo.

Ale každému chutná něco jiného,tak máte R^

0 0
možnosti

karhukoira

22. 1. 2010 23:10
Nejsem kuchař, ale jdouce kolem

jsem se zastavil, neb mě zaujaly fotografie. Pak jsem koukl i na ty minulé z jiných receptů. Pane Kroupo, vizuální část Vám tyhle texty snižuje o 50%. Představte si, že by Vás restaurace lákala na jídlo a finální fotky by byly ty Vaše. Fakt nejsou hezké, chce to trochu více aranžmá. Vím, že nejste profi fotograf, ale ty závěrečné snímky hotového jídla jsou prostě hrozné. Brambory a cosi, u guláše polité knedlíky omáčkou a cosi. Chce si to trochu vyhrát, přidat na okraj talíře nějaké ingredience, list hlávkového salátu, cokoli. Koukněte se, jak to dělají jinde. Nemyslím to ve zlém, ale prostě závěrečný dojem kazíte fotkou!

0 0
možnosti

wakan.

23. 1. 2010 0:26
Re: Nejsem kuchař, ale jdouce kolem

zcela mimo tema: prechodniky maji ruzny tvary pro: chlapa; zenu+dite; mnozny cislo

a to -a, -ouc, -ouce nebo -e, -ic, -ice. Takze jda kolem...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám