- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
vaše články čtu docela rád, ale teto výlet do kulinářské oblasti jste si mohl odpustit. Vy jste prostě smíchal dvě receptury a tak jse se ocitl v pozici pejska a kočičky, kteří vařili 100x dobrý dort.
S jídlem to máte jako s názory. Jednomu se líbí (chutná) to, druhému ono. Hezký den. V.Kroupa
Co přesně činí toto jídlo pikantním ? Sůl, pepř a česnek ?
od kdy se cibule a česnek skladují v lednici, když to tam pan autr našel?
Kdo nemá špajzku a v kuchyni horko, dává to do lednice. Stejně jako třeba hořčici. My máme špajz, tak to skladujeme tam. :)
Kdo umí z banálního receptu udělat zajímavé a vtipné čtení, ten si zaslouží obdiv. kdybych měl co, tak smeknu.
vypadá to jako ošizené lečo, jen ty připálené brambory jsou inovace. A samozřejmě obligátní česnek. Ale možná jen čeká pan autor nálet upírů
a jako priloha hranolky s kecupem? OH, pardon, zapecene brambory s kecupem. To neni experiment, ale zoufala snaha o napodobeninu dobreho jidla.
Ale, ale, autor Vám věnuje celý článek a Vy zase tu a taková ironická. A navíc dráždivá. Čím asi to je?
Ale budete - li tímto způsobem pokračovat ještě tak měsíc, nejen, že se nevejdu do kalhot, ale nejspíš ani do auta, autobusu, tramvaje, tím pádem ani do práce. A jak se dostanu domů ??? Nebo ven ??? Achjo, bůhví, kde mě to potká. Budu tlustá, opuštěná a nikdo mě nebude chtít. A těžko budu vysvětlovat, že za to může Váš blog.
Přesto posílám karmu, chlape jeden. Ludmila
bez česneku.Zelenina musí být teplá a křupavá.
Takto jak jste uvařil Vy,mi to připomíná lečo.
Ale každému chutná něco jiného,tak máte
jsem se zastavil, neb mě zaujaly fotografie. Pak jsem koukl i na ty minulé z jiných receptů. Pane Kroupo, vizuální část Vám tyhle texty snižuje o 50%. Představte si, že by Vás restaurace lákala na jídlo a finální fotky by byly ty Vaše. Fakt nejsou hezké, chce to trochu více aranžmá. Vím, že nejste profi fotograf, ale ty závěrečné snímky hotového jídla jsou prostě hrozné. Brambory a cosi, u guláše polité knedlíky omáčkou a cosi. Chce si to trochu vyhrát, přidat na okraj talíře nějaké ingredience, list hlávkového salátu, cokoli. Koukněte se, jak to dělají jinde. Nemyslím to ve zlém, ale prostě závěrečný dojem kazíte fotkou!
zcela mimo tema: prechodniky maji ruzny tvary pro: chlapa; zenu+dite; mnozny cislo
a to -a, -ouc, -ouce nebo -e, -ic, -ice. Takze jda kolem...