Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paula

11. 1. 2010 6:59
Hlásím, pane Kroupo,

že jsem to přes víkend uvařila ... malinko jsem ten  recept upravila (špenát, použité bylinky), ale bylo to moc dobrý, bez diskuze to zblajznul dokonce i můj syn, který skoro nejí maso a játra už vůbec ne. A taky jsem si utopila utopence - teda, ne podle Vašeho receptu, mám svůj, ale vyskočily na mně na Vašem blogu a dostala jsem na ně chuť. Nenechte se otrávit útoky některých diskutujících - jsem přesvědčena, že to jsou zoufalci, kteří  připálí i vodu na čaj a neumí uvařit ani vejce naměkko ....

0 0
možnosti

Bucharovic

11. 1. 2010 11:13
Re: Hlásím, pane Kroupo,

Jsem rád, že chutnalo;-)V.KroupaR^

0 0
možnosti

tromi

10. 1. 2010 15:57
tak to jsem neznal

jdu do toho;-)

0 0
možnosti

s(h)arka

10. 1. 2010 6:24
ten kostkovanej talířek je hezčí....

ale jinak zajímavý recept, já míchám vlašské ořechy - nasekané na hrubo s olovovým olejem a česnekem, pepřem a solí a pak to smíchám se špagetama a posypu parmazánem  nebo Grand Moravií...napřed to u nás nikdo nechtěl,pak jsem je přemluvila, aby ochutnali, teď je to časté jídlo,obyčejné, jednoduché....;-)

0 0
možnosti

hanička-sluníčko-srdíčko

9. 1. 2010 14:46
Včera jsem dělala

játra na slanině s rýží, tak s tímhle musím počkat nejméně měsíc. Tolik u nás trvá, než opět játra mohou na stůl;-D.

p.s.: Hezký víkend:-).H.

0 0
možnosti

Aaron71

9. 1. 2010 12:19
Někdy mi Tvé recepty

Připadají jako reklama na přístroje, technologie a nádoby na zapékání. Ale tohle je zajímavá kombinace. Možná vyzkouším.R^

0 0
možnosti

Istvan Vinnetou

9. 1. 2010 12:29
Re: Někdy mi Tvé recepty

to tvoje koleno bylo Láďo přece jen lepší.... poctivě plácnutý na prkýnko, kudla a vidlička, jak má být a ani obligátní škopek nechybí.... takhle se má dělat reklama na lukulské hody:-)R^ kam se hrabe Kroupa, to se nedá srovnat

0 0
možnosti

captain cook

9. 1. 2010 10:35
majoranka mi do toho nesedne

protoze to ma uz provencalske koreni a majoranka se s tim pretlouka v soutezi o chutovou pozornost. Smetana, ac vabiva, je podle meho prilis tezka kaloricky a ja bych dal vhodnou, mene tucnou nahrazku. Jinak to vypada na velmi chutne jidlo.

0 0
možnosti

captain cook

9. 1. 2010 10:41
Re: majoranka mi do toho nesedne

jeste k te smetane: jidlo je samo o sobe dost tucne mnozstvim anglicke slaniny a oleje. Vedle toho panensky olivovy olej ma silnou prichut, ktera se se smetanou take tluce.

0 0
možnosti

jana.krcova

9. 1. 2010 0:21
..

Vláďo, já ty vnitřnosti prostě nemůžu, ale jinak špagety...to jooooooooooooo. Každopádně zajímavý receptR^

0 0
možnosti

Istvan Vinnetou

9. 1. 2010 10:13
Re: ..

u Kroupů se taky nic jiného než pajšl a špagety nejí. Prej je to zdravý, nebo laciný, nebo co.... :-)

0 0
možnosti

Wendolene

8. 1. 2010 23:11
Kroupa v plavkach...

Re: Jéjej paní kolegyněJo, když se ,,ženská" chová jako hovado, tak se holt nesmí divit, že se k ní jako k hovadu někdo chová. Vaše dovolávání se mých gentelmanských citů je opravdu marné. Já se chovám jako k ženě jen k takové, která si to zaslouží - ne k takové, která se vyjadřuje tak, že v reálu už by měla opuchlou tlamičku od facek, které by za své chování dostala od každého, na koho by své ,,móresy" zkoušela. Co se týká mé postavy, tak to jste mě opravdu pobavila. Když budete hodná, pošlu vám svou fotku v plavkách. Nejdřív si ale kupte bryndák, aby vám nestekly sliny až na břicho...;-D V.Kroupa

08.01.2010 19:44Bucharovic

reagovat

0 0
možnosti

qui n tana2

8. 1. 2010 23:22
Re: Kroupa v plavkach...

no jo, inteligent a gentleman, to se hned pozna. ;-D a ty plavky - jsou to tyhle: http://www.hustydarky.cz/cms/modules/fotogalerie/fotogalerie.php?id_product=101&id=43474 ? v tech by vypadal pan Rambo moc sexy. ;-)

0 0
možnosti

o. k.

8. 1. 2010 21:19
Tak doufám, že mi za to uvaříte

protože jsem si četla Vaše články, klikala jsem, fakt se mi líbí. A to je opravdu síla. Už jenom to, jak to musíte složitě instalovat na blog, tedy pro mne je to složité, jsem takový počítačový analfabet, tak to je super. A vůbec nechápu tu debilní kritiku.

Tak jdete do party psát knihu blogerů, jak jsem navrhovala? Hezký večer a přečtěte si dnešní článek, pokud jste tak neučinil. Wendolene to schytala a ještě schytá, ona je praštěná asi nějakým talířem. Jiné vysvětlení nemám. A ty sprosté diskuze na Vašem blogu, to je humus. A to jako admini nic? Neuvěřitelné. Katerina K.V

0 0
možnosti

Istvan Vinnetou

9. 1. 2010 0:01
Re: Tak doufám, že mi za to uvaříte

milá paní, vy už taky máte dost :-)

0 0
možnosti

Wendolene

8. 1. 2010 19:29
No vidite, Kroupo, prezentace hezka,

jeste sundejte ten ubrousek z lahve vina a posuneme se zase nekam...Jidlo je porad desiva slichta, ale prezentace hezka. Jednoduche pozadi, bily talir ze zlatym okrajem , sklenice vina na prave strane, lepsite se, treba je jeste nadeje...no, zase abych neprehanela..;-D

0 0
možnosti

Bucharovic

8. 1. 2010 19:34
Re: No vidite, Kroupo, prezentace hezka,

Jeminkote, nemáte náhodou teplotu Wendolene? Vy a v něčem mě chválit? Díky za ten titul ,,děsivé šlichty" pro jídlo, které si neumíte sice představit, ale už víte, že jde o šlichtu. Velikost vaší malosti je kosmická;-D. V.Kroupa

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám