Děkujeme za pochopení.
iruka
Re: Vlade
Teda samozřejmě jsem myslel tu mileneckou hádku o vlákno níž
Bucharovic
Re: To jíte
Ty jsi ale šťoura specialně kvůli Tobě v příštím receptu budou fotky talířků tří... V.
Tausret
Zdravím,
opět skvělý recept, je to jedno z mých oblíbených jídel. Já ale narozdíl od vás dělám roštěnou ( a neje tu) v tzv. americkém hrnci. Nejdříve masíčko s cibulí opeču na pánvi, pak přendám do hrnce a dusím 4 až 8 hodin, podle toho, kolik mám času, klidně i přes noc. Americký hrnec má tu výhodu, že se můžete věnovat jiné práci a jídlo se nepřipálí, navís se šťáva skoro vůbec neodpařuje a jídlo má skvělou chuť a vůni. Až vydáte kuchařku, počítejte se mnou, budu určitě jednou z prvních kupujících.
oId fashioned Vince III..
zdar Buch(arovic)...
s rýží občas fajn, já ovšem ani knedlíkem neopovrhnu...BTW, dělám to podobně, jenom ještě v úvodu při "nakládání" dávám trošičku horčiceZlom vaz
K-D
Vláďo
tentokrát mě nenachytáš. Papiňák je nebezpečná zbraň v rukou teroristů a podle mé zkušenosti i v rukou ženských. Osobně jsem viděl následky použití papiňáku v laborce při vaření kuřete.
I když jsi mě navnadil, tentokrát odolám. Malovat nechci.
Bucharovic
Re: Vláďo
Prozradím Ti jedno tajemství Karle. Po každém vaření v papiňáku je třeba rozebrat jeho bezpečnostní ventil, opláchnout ho pořádně vodou a nechat vyschnout. Musí se volně pohybovat, jinak si fakt koleduješ o výbuch. No a potom je důležitý nedávat do papiňáku víc náplně, než nám ukazuje horní ryska uvnitř. Śpíš raději vždy!!! míň!!!
Ahoj V.
wolfhead
..
tož dobré dobré, vzpomenul jsem si na svojí matku, kterak ji dělávávála. I s těma houbama. Jen k tomu salátu: podravka a worčestr ? ..brr.. ale neberte mne vážně.
s(h)arka
mňam, roštěnky...
ale našla jsem někoho, kdo ti konkuruje:-)
Bucharovic
Re: mňam, roštěnky...
Ahoj Šárko, konkureci vítám, ale promiň, když někdo píše recept o hovězím zadním, ale dá k tomu fotku vepřové pečeně bez kosti, pokrájené na plátky, tak to já tak nějak nepovažuju za konkurenci... V.Kroupa
ivi2
mňáááááááám
Vaše články o vaření jsou úžasné, čtu vás už dlouho a tleskám, umíte krásně psát a určitě ještě líp vařit:o)))
jen malá rada: salát nebude hořký, když ho budete trhat a ne krájet nožem. opravdu to dělá ten nůž, mám to vyzkoušeno :o)))
J B
otazecka
Proc to vsechno porad prendavate sem a tam, kdyz se to muze rovnou zacit delat v papinaku a jen sundavat/nandavat dekl?
Bucharovic
Re: otazecka
To je jednoduché - když ,,obděláváte" maso rovnou v papiňáku, tak nevím proč, ale jak se ten papiňák ohřeje, tak už na něm nedrží poklička a nejde mi natlakovat. Tak to řeším tak, že si právě maso obdělám ,,vedle" a potom ho šoupnu do papiňáku. Po změknutí masa ho vracím zpět do normálního hrnce a tam dodělávám. Nevím čím to je, mám Solingen, což si myslím není zlá značka papiňáku, ale prostě tam asi hraje roli ta teplota. V.Kroupa
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...