Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mne Karma. Ale obávám se že to od mnohých "slíznete".

23 4
možnosti
Foto

;-) Klídek. Pokud kdokoli může plácat cokoli, demokracie není ohrožena. Horší by bylo, kdyby se mnozí z oněch plácalů i kritiků dostalo opravdu k moci, ergo pod hlavičkou toho, že demokracie je ohrožena;-)

32 2
možnosti
PB

Nechci vás nijak uvádět do reality, ale právě pod takovou výmluvou se dostal Babiš k moci.

4 0
možnosti
PH

Existují zarytí obhájci Babiše a o mnoho hlasitější jeho odpůrci (z projevů některých lidí mi připadá, že Babiše přímo zuřivě nenávidí). Jedni budou všechna vládní nařízení obhajovat a druzí je budou prohlašovat za chos, chybu na chybě a ignoraci. To jsou dva konce Gaussovy křivky. Té většině, která je uprostřed došlo, že vláda se snaží co může, a že to co dělá dává v podstatě smysl. Něco podobného jsme nikdy nezažili, takže celkem logicky občas vaříme z vody. Já jsem teda nezaznamenal, že by vládní strany nějak politikařili. Dovedu pochopit, že podpora pro živnostníky je kontraverzní, ale na druhé straně chápu, že stát nemůže být extra velkorysý. Víme prd, jak se ekonomika zvetí. Až se trochu vybarví, můžeme rozhazovat (stejně to bude na sekeru), ale chápu, že zatím se vláda prostě snaží držet kasu. Přihřívání politické polívčičky demobloku mi příjde nechutné.

42 5
možnosti
MV

v tom, ze se deje neco, co se nikdy nedelo, mate pravdu

ale "deje" se uz pomerne dlouho na to, abychom zazivali to, co stale zazivame

pan Babis byl upozaden, uz neni kovbojem na tiskovkach - jeho roli prevzali konencne odbornici.to vidim jako pozitivni posun

3 0
možnosti
AN

A42l67e50š 71N65o23v98á70k

8. 4. 2020 11:31

Kalousek sám o sobě řekl, že je osel...

Nicméně to, že opozice bdí na stráži demokracie, je v pořádku.

1 0
možnosti
PB

Namísto očekávané podpory od státu se restauratér z Ostravy kvůli nezaplacení DPH ve výši 16 000 korun dostal do ještě větších potíží. Podnikatel, který má od poloviny minulého měsíce zavřenou provozovnu, požádal v březnovém termínu finanční úřad o tříměsíční odklad úhrady. Úřad o jeho žádosti dosud nerozhodl, za to jej ale označil za dlužníka a obstavil mu byt.

Jeden z příkladů, jak podle autora vláda svým otcovským přístupem zachraňuje životy lidí v této nelehké době. ;-D sorry Vláďo, tohle jsem si nemohl odpustit.

14 6
možnosti
AN

A49l85e37š 30N76o47v54á12k

8. 4. 2020 11:33

dlužník přišel o život?

0 0
možnosti

Tak je to s vámi pořád. Nějakou dobu píšete docela rozumně a pak sesmolíte devótní hovadinu, kterou "sestřelíte" všechny články, které jste psal, když jste měl světlou chvilku. A "kroupologové" mají pré.:-) Opozice jistě není tak hloupá, aby si myslela, že už navěky budeme chodit s rouškami, nebudeme tvořit hloučky a nedostaneme se ven z republiky. Jak píše níže pan Burian, je zde spousta dílčích opatření, které mohou zůstat vládě "za nehty" i po skončení pandemie. A pokud jde o ten nouzový stav, opozice není apriori proti tomu, je ochotna kdykoliv jednat o jeho prodloužení, když to bude potřeba. Vadí jí hlavně snaha vlády vyboxovat si předem jeho maximální dobu trvání. To koneckonců vadilo i spojencům koalice - komunistům, kteří také nesouhlasili s měsíčním prodloužením a prosadili nouzový stav jen do konce dubna.

8 6
možnosti
Foto

To je patrně vliv úplňku, ten dokáže citlivé lidi totálně rozhodit. A Vláďa, ač postavou Rambo, je dušička křehká.:-)

1 0
možnosti
MB

Daří se ! Konečně byl vypracován - Plán, na definitivní řešení otázky Živnostenské, Majitel objektu si vybere svého nájemníka ke sponzorství, Ministerstvo zdravotnictví vyhlásí válečný stav a Agrofert legálně získá svou základnu v úřadech ČR. Na vše bude dohlížet zvýšenou pravomocí policie. ČNB rozjede Rotačky blaha s barevnými papírky. Vedle stravenek - tak přibude i měna. Samozřejmě, že to bude dočasné, minule se to osvědčila na cca 21 let ! Budou padat hvězdy a česká koruna - Něco si přejme ...:-)

7 6
možnosti

A vážený pán by to řešil jak? To nám nějak opomenul sdělit. Jak říkala moje i vaše babička: kritizovat umí každej blbec.

2 2
možnosti
Foto

J48a64n 13A80n52d13r53l95e

8. 4. 2020 11:07

vláda Andreje Babiše zamýšlí dovolit chodit lidem už navěky jen po dvou

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749250

také doufám, že až tohle skončí, budu zase moci přijít z hospody třeba po čtyřech, snad tohle právo opozice ubrání ;-D

31 0
možnosti
Foto

Odejít po čtyřech jde už dnes. ;-D

0 0
možnosti
MV

"dalsich pojidacu kyselych hroznu".... no ty jo!

chybi uz jen "potrebujeme klid na praci"

pan Kalousek je proste expresivni, nepoklonkuje a nema usta sevrena obavami, ze by na nej Babis a jeho lide zaklekli

i kdyz neni politikem, za ktereho bych kopal, tohle na nem cenim

2 3
možnosti
Foto

Ceníte si toho, že nesouhlasí s opatřeními, která mají za výsledek v naší zemi celkem obstojný stav nakažených a mrtvých?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám