Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

P10a75v12e65l 76R55y44m16e53š

15. 12. 2017 14:48

Proč proboha spojujete prezidenta s migrací. On může tak maximálně o migraci mluvit a strašit s ní hloupé voliče. Copak on o tom rozhoduje? On se tak pouze tváří, a to dělá i ve spoustě jiných oblastí, např. když v Rakousku slibuje, že dostaví dálnici z Brna do Vídně, tak ho jeho protějšek nemůže brát vůbec vážně, protože ví, že to není v jeho kompetenci.

3 2
možnosti
EH

Protože lidi chtějí prezidenta, který nebude v médiích, jako jistá Angela, otevírat hranice migrantům. To je jedno, jaké jsou pravomoci, ono se obecně bere, že co řekne prezident, to platí.

3 1
možnosti
JH

Nechtěl bych, aby to tak dopadlo. V minulých volbách jsem neměl koho volit, proto jsem nevolil ani v prvním, ani ve druhém kole. Bohužel je v naší společnosti příliš mnoho závistivých Babišovců, s nimiž je Zeman přímo spjat. Jsou to kámoši z bývalých, komunistických dob a český lid je nostalgický. Já to asi hodím Hynkovi, jeho projevy mi přišly jako nejrozumnější. Bohužel se mu nedává takový mediální prostor, aby mohl konkurovat. Pokud do druhého kola nepostoupí, tak se jej nezúčastním.

0 1
možnosti
ON

O52n94d25ř39e63j 28N56ý85č

15. 12. 2017 14:38

Nějak jste zapomněl to co jste vyčetl Topolánkovi napsat o Zemanovi a jeho účasti v politice. Opoziční smlouva, mostecká uhelná, Bamberk, Štiřín, Olovo jen tak namátkou. Opoziční smlouva poznamenala náš stát na dlouhý roky dopředu. Kdo něco vyčítá Topolánkovi v politice tak Zemanova účast v politice byla daleko, daleko horší pro naši zemi.

5 0
možnosti
SB

To se ještě najdou lidé, kteří věří, že opoziční smlouva byla nějaké mimořádné zlo?

Kdo věří, že to bylo nějaké mimořádné zlo, nutně vychází ze zcela naivní představy, že jiná politická garnitura by byla čistá, ale díky opoziční smlouvě se tam dostali lidé, kteří čistí nebyly a kteří těm čistým zabránili řídit zemi rytířsky.

Každá politická garnitura bude přibližně stejně zkorumpovaná. Dělat si o jedné nebo o druhé nějaké iluze, to je stejné, jako když si značná část národa (a přiznám se, že jsem k ní patřil, ale právě proto, že chybami se člověk učí, už podobnou hloupost neudělám) myslela, že komunisté z roku 1968 chtěli demokratizovat společnost.

Opoziční smlouva byla běžným rozdělením koryt, které nijak nevybočovalo z kteréhokoli jiného povolebního uspořádání od pádu dřívějšího režimu. Jediné, co na ní bylo neobvyklého, bylo to, že odstavila od moci kamarádíčky Václava Havla a tehdejších novinářů. Proto se proti ní udělala kampaň, která mnoha lidem vymyla mozky.

Ale to byl jediný rozdíl.

1 2
možnosti
ZJ

.....je příznačné, jak se jeden špatný ,,prognostik" tulí k ještě horšímu :-/Rv!

1 2
možnosti
TV

Karma, v zasade s vami souhlasim a mam podobny pocit.

1 0
možnosti
SB

Vláďo, já naprosto nechápu, jak člověk s tvými zcela správnými názory na nebezpečí migrace do Evropy může být takhle protizemanovský.

Teď je naprosto nutné mít tam kohokoli, kdo bude podporovat jakékoli odmítání přijímání migrantů u nás. Kohokoli, včetně člověka, který třeba dělá ostudu z jiných pohledů, ale koho budou nějaké ostudy zajímat za padesát let? Avšak za padesát let bude Evropany velice zajímat, proč jsme sem v my kdysi kolek toho roku 2017 pouštěli muslimy.

3 1
možnosti
Foto

Postoj k migraci je asi jediným, s čím nemám u MZ já osobně problém. Ale třeba kandidát Kulhánek, nebo Topolánek mají v tom směru podobné názory a upřímně, kdybych se já měl ve druhém kole rozhodovat mezi Kulhánkem a Zemanem, tak za mě Kulhánek.

2 2
možnosti

KarmaR^ Dospěl jsem k témuž závěru, byť z trochu jiných východisek. Ve 2. kole podle mého bude Miloš Zeman najisto, pak buď prohraje v důsledku úspěšného tažení "Všichni proti Zemanovi" a nebo i přesto vyhraje - tipuji tuto druhou možnost.

2 0
možnosti
BM

A pak tipuji brzský státní pohřeb.... Pět let ve funkci již prostě nevydrží.....

3 2
možnosti
TP

T43o97m73á10š 59P17í97c59l

15. 12. 2017 13:01

Myslím, že Horáčkovo podnikání v hazardu je voličům zcela ukradené. Pro ně je to ten hodný porotce ze Superstar, který kamarádí se všemi oblíbenými herci a zpěváky. Ale poté, co ho kavárna hodila přes palubu a vsadila na Drahoše, nemůže pomýšlet na jiné než 4. místo (za Zemanem, Topolánkem a Drahošem). Rovněž si nemyslím, že by se Zeman musel bát debat. Právě debaty udělaly ze "zapomenutého dědka plivajícího z Vysočiny" vítěze prezidentských voleb. Zeman sice mluví pomalu a rozvláčně, ale v každé debatě si dokáže svůj prostor ochránit a uhlídat.

2 3
možnosti
Foto

Dobrý den, já mám ten názor, že Miloš Zeman může svou NEÚČASTÍ na předvolebních debatách získat mnohem více, než kdyby se zúčastnil.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám