Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Ať už ji tam s těma ilegálama někdo na tejden zavře a bude svatej pokoj od nekompetentní osoby a to ve všech směrech jejího škodění!!

2 0
možnosti
LE

Paní Šabatová je zcela nekompetentní a mimo realitu. Někdo by měl konečně vzít rozum do hrsti a poslat tuhle paní tam, kam skutečně patří (myslím třeba do domácnosti, kde bude zodpovídat za sporák a pračku).

1 0
možnosti
MK

Pračku bych jí nesvěřil..

0 0
možnosti
BD

Většina diskutujících po bolševicku aplikuje heslo : " všichni jsme si rovni ale my jsme ti rovnější !". I autor uvažuje po bolševicku. Když řeknu,že ti imigranté mají nárok na život v Evropě i Česku stejný, jako kdokoliv zde narozený,tak by jste mne hned nejraději zastřelili. A to je ten bolševismus v nás ! Šabatová jen normálně lidsky uvažuje i v našem zájmu.

0 7
možnosti
Foto

Já Vám děkuji za Váš příspěvek, každý takový totiž v plné nahotě ukazuje, jací jste vy, sluníčkáři, mimoňové...

2 0
možnosti

Okamžitě odvolat! A nahradit Taťanou Fischerovou!

0 0
možnosti
MS

Z deště pod okap. :-P

1 0
možnosti
JC

J84i97r92i 55C93e94e

23. 10. 2015 12:37

Je zajímavé, že Německo se po počáteční bezradnosti také rozhodlo běžence ponižovat a stresovat, a zajistit pořádek v uprchlických táborech prostřednictvím bezpečnostních složek.

Zejména po zkušenostech s hromadnými rvačkami a kriminální činností některých uprchlíků.

Ale tyhle informace se k paní Šabatové ještě nedonesly.

13 0
možnosti
PK

P89e30t29r 97K50a18p74l24a88n

25. 10. 2015 11:45

Určitě se zprávy o násilnostech v uprchlických táborech k paní Šabatové musely donést, ale ona je v rámci své hlouposti a namyšlenosti ignoruje.

1 0
možnosti
VS

Pan Sobotka chce zvysit pocet uredniku o 10000, treba by mohl par vyclenit na novy urad Superombudsman, ktery by chranil lidi pred ombudsmanem (Sabatovou).

11 0
možnosti
ZH

Zlatej Motejl, docela by mě zajímalo co by na to řekl on.

11 0
možnosti
JN

ombucmanka Šabatová, jistě ji známe,ale kdo to je? Komunistka z komunistické rodiny, její taťka se do vedení strany KSČ dostal po 68 a nyní byla dosazena z ČSSD na post ombucmanky. Takže nevolit ji ani ty strany !

15 0
možnosti
MV

K celému obrázku musíte ještě přidat jejího manžela Petra Uhla, marxisticko-trockistického blouznivce ...

10 0
možnosti
VN

Mám jednu otázku:

Kdo tuhle šílenou ženskou navrhl do funkce?

A s ní souvisí i druhá.

Kdo ji do té funkce schválil?

Ti všichni by za její činy měli nést zodpovědnost.

23 0
možnosti
JN

ČSSD ji tam protlačila, jmenovitě pak Donespivo (Diensbier). Je to však stará komunistická čarodějnice. Nyní začínám chápat inkvizici :-/

10 0
možnosti
Foto

Včera když jsem slyšela a viděla tuto paní, jak hájila práva cizinců, kteří k nám přišli bez pozvání, jsem došla k názoru, že této ženě jde jen o zviditelnění v EU. Je to člověk, který se svým přístupem k právům občanů nemá zastávat tento post, protože stále hájí jen ty skupiny lidí, které našemu státu nepřinášejí žádný prospěch.

Svoje úsilí by měla zaměřit na české bezdomovce umírající na ulicích, kteří jsou, ne vždy vlastní vinou, v této tíživé situaci. Proč již dříve tyto prostory, které se dnes uvolňují pro migranty, nemohli v zimě použít lidé bez domova.

Toto je výtka pro všechny, kteří stojí v čele našeho státu a upřednostňují zájmy EU, před zájmy vlastních občanů.Rv

17 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám