Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozdíl mezi dobrým a špatným politikem/řečníkem je ten, že ten dobrý zná svoje kostlivce ve skříni a má na ně předem připravené veřejné reakce. Ten špatný si bude hrát nejdřív na sklerotika a pak na chudinku, které někdo ukřivdil.

6 0
možnosti

Vaňková udělala velkou chybu tím, že nenechala za sebe mluvit Péťu Fialu.

Ten by všem vyslal jasný signál, že za konzumaci drog u politiků vládní pětidemolice může jen a pouze Babiš - a proto je třeba politiky vládní pětidemolice všemožně podpořit a to nejen svými hlasy, ale i utahováním opasků.

2 2
možnosti

A ona ta reakce tohoto modroptáčnického Bratrstva kočičí pracky někoho překvapuje? Vždyť se úplně stejně, tzn. obhajovat se navzájem mezi partajemi kvůli udržení svých koryt, chovají i v tom svém vládním slepenci.

7 0
možnosti

Ale že Vás jsem nikdy neobjevil na kandidátce do voleb?

0 3
možnosti

Někteří komentovali, že voliči by Babišovi odpustili i vraždu. Ukazuje se, že nejen Babišovi.

Prostě politici si neuhlídají vše a kdyby se jejich morální poklesky řešily odvoláním, točí se tam jak na orloji.

Souhlasím s autorem, že propagace ilegálních drog do politiky nepatří. A postoj stranických kolegů jako propagace vypadá.

10 0
možnosti

Babiš je výjimka.

To je jediný politik, kterému by něco takového nikdy neprošlo.

Novináři i opozice by ho roztrhali na kusy.

Ostatní politici ano, u těch to nevadí.

A když vidím, co schvalují a o čem jednají, řekl bych, že u nich je to spíš pravidlo než výjimka.

14 3
možnosti
Foto

Nikdo neřeší případný dodavatelský řetězec. Nebo je to možné koupit v lékárně?

3 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že nikdo ani nestudoval, co to ta paní primátorka vlastně v ruce drží?? Složený papírek, obal od bonbónu nebo od jiné dobroty, toaletní papír či papírový kapesník? Čertví...!?

1 1
možnosti
Foto

Politika je dost tvrdé řemeslo, Vladimíre. Není pro slabé jedince. Když se dostaneš na nějaké výsluní, musíš si dávat zatraceně bacha, s kým jsi vyfocený a kde, co děláš na veřejnosti apod. Jedno pitomé pero v Chile a pan Klaus je navěky brán jako ten, co ho šlohnul, i když jde v zásadě o pitomost.

Paní Vaňková by se měla poroučet a to okamžitě. Nicméně, v zemi, kde si papaláši udělají v době restrikcí Covidu večírek, kde si premiér trestně stíhaný dělá co chce a hlavně šoufky, kde přistižení politici - a to z jakékoli strany - si skandál vysedí, protože vědí, že za týden dva bude něco nového.....takže nejspíše se nestane nic, bude na FB pár vtipů (už jsou) a kára pojede dále. Proč by tedy paní Vaňková měla odcházet?

Deprese z politiky začíná být universální.

16 0
možnosti
Foto

Komentáře stranických kolegů paní Vaňkové se mi také jeví jako nepříliš promyšlené.

A bílý prášek? Je třeba mít na paměti stres, jemuž jsou politici každodenní starostí o voliče vystaveni. Nemají to s námi lehké. A někteří z nás v nich i jejich dětech dokonce vyvolávají strach. Kdo by si pak něco nešlehnul?

Stačí vzpomenout na ty vyšinuté kantory, kteří se nerozpakovali ve školách buzerovat i děti politiků za jejich volební preference. I ten pošahanec, který si na celé třídě vynutil písemný a podpisem potvrzený doklad o zamýšlené volbě rodičů , je dodnes neznámý, stejně jako škola, v níž působí. Zřejmě je nedotknutelný. To svědčí o tom, jak vyděšení naši politikové z nás voličů musejí být.

A co se týče paní Vaňkové, nesleduju ji. Snad nepůsobívá tak, jako by byla sjetá. Zatímco bývalý politik - praotec ODS - ve mně vyvolává stále větší rozpaky.

0 3
možnosti

J53a81n 71P82a85v45e72l

3. 8. 2023 8:17

Komentáře stranických kolegů asi zapadají do toho, jak se chovali vždy. Strany jako SPD si založili program na tvrdých, občas pravdivých výrocích. Zbytek stran programově mlží. Ve všem.

1 0
možnosti

J77a33n 16H28u24r40k82a

3. 8. 2023 1:55

více mrazilo ...že drogovat je dnes normální...proneseno v médiích nejen jí...takže zrušíme protidrogovou úderku ne?...co když narazí na DROPOLA (drogového politika) s paragrafem legálnosti...a co bude legální příště? VRAPOL!!!

1 0
možnosti

J65a94n 18P94a38v33e55l

3. 8. 2023 8:19

Ano, drogovat lehké a psychotropní drogy je normální. Alkohol, tráva, extáze, cigarety, LSD ... . Je jen rozdíl v tom, jestli byly zakázany z historických důvodů či povoleny.

Heroin a jiné tvrdé drogy jsou jiná věc.

1 0
možnosti

Tak zajímavý názor. Kdo se nabudí kokainem, tak má na svědomí mrtvé. Tuhle jsem četl, že hovězí se dneska chová intenzívně a to vyžaduje krmení přípravky ze sóji, co se pěstuje v Brazílii, na místech vykáceného pralesa. Samozřejmě v tom pralese žili Indiáni, kdo neutekl, toho těžaři zavraždili.... neutekl nikdo, neměl moc kam, zabili všechny. Takže hovězí-vepřový mix z Lidlu co jsem koupil děckám na lasagne ze mne taky dělá tak trošku vraha? Podle této logiky ano. A nepište mi, že je to něco jiného. Kokain je návyková látka jako alkohol a alkohol je i pivo a kdože to říkal že pivo je u nás v Československu chlebem pracujícího člověka? A když chleba ano, tak hovězí ne? - - - - Prostě jsem zmatený, jsem teda vrah, nebo ne? - - - Teda, když se vám to lidi nelíbí, tak tu ODS prostě nevolte. Volte třeba Piráty nebo Babiša, pak BUDE LÍP, když se to ostatně už zase všude píše. - - - - Je vidět, že nemáme vůbec lautr žádné starosti, když vydržíme týden řešit takové ptákoviny. Až zkrachuje Škodovka a produkce ostatních závodů VW spadne tak na 10% objemu, však ono nás to umravní. Hned se budeme zajímat o to, co dát děckám jíst, a nějaký lajny lidí, co se ostentativně nudějí, nám budou zcela ukradený.

1 5
možnosti
Foto

Vypadá to, že ano, že jste opravdu zmatený...

3 0
možnosti

Tentokráte plný souhlas. Skutečně až tak nejde o to zda si paní primátorka dala lajnu, nebo o to, že ta fotka byla zjevně účelově po letech vytažena. Jde o reakce jejich stranických kolegů. Prostě mají voliče za blbce.

12 0
možnosti

Hmm na rovinu, co na to tak chcete říct? Podle mne je zrovna tohle věc, kdy je lepší neříkat nic. Vydržte to týden a velmi pravděpodobně to překreje jiný téma, vydržte to dva týdny a je 100% jistota, že pozornost přeskočí na jinou ptákovinu. - - - - Všichni jsme holt jen lidi a každý si potřebuje občas ulevit. Někdo si vyleje hlavu někdo si dá trošku stimulantu a je pak pěkně nabuzenej. Jestli mne něco opravdu zaráží, je ta důvěra k tomu, že ta látka vyrobená a pak donesená někým cizím je o.k. U chlastu je alespoň nějaká kontrola /a přece - viz metanolová aféra/, kvalitu kokainu, pervitinu atd. nekontroluje vůbec nikdo. Když jdu večer po Bratislavské a po Cejlu do práce do kanclu, běžně mi nabízejí pervitin, kde kdo. Né že bych tomu holdoval, já jsem spořádaný alkoholik - ale mezi náma, to už člověk musí být pěkný zoufalec, aby o něčem takovém byť uvažoval. Vždyť to prošlo devatero rukama každý to něčím řízl a to nevíme, co bylo na začátku, jestli lesní třepy nebo jiná hrůza. A že ten kokain je nalajnovaný na večírku ODS nebo brněnského magistrátu - to má být záruka kvalitního původu? Spadli jste všichni z višně nebo co?

1 3
možnosti

J34a73n 68P42a28v94e59l

2. 8. 2023 20:16

Me vyjadreni politiku nedesi. Nic inteligentniho od nich necekam, tudiz me prekvapi jen malokdy.

Co se drog tyce, strasne dulezite je, jak casto. Kdyz si da nekdo obcas lajnu, vadit mi nebude. Narozdilmodmozraleho prezidenta

0 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám