Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fotografie je stará. Nikdo ji udělal a uložil.V době , kdy primátorka zrušila milionový tendr s firmou, která je vyšetřovaná Policii ČR a jsou v ní zaháčkovaní místní politici se fotka objevila. I totální laik pozná, že fotka je setřih. Lidi kolem jsou odstřiženi. Prostě ten, kdo ji zveřejnil dosáhl svého. Bují zde konspirace a mravokárci požadují odvolání a v rozhořčení se buší v prsa.

2 8
možnosti
RJ

Fotka nemůže být sestřih, střihá se film. Výřez je ten správný termín.

To co píšete je dost pravděpodobné ale na věci samé a hlavně na tématu blogu to nic nemění.

5 0
možnosti
PC

To, že je politika špinavá věc, je dávno známý fakt. Takže jaký div, když se na nějakého politika najednou vytáhne cokoli jen proto, aby byl popotahován s cílem ho znemožnit a nakonec "po zásluze" odstavit.

Vzhledem ke své apolitičnosti (právě proto, co se v politice léta letoucí děje) by mi to mohlo být - a také JE - úplně jedno. Svůj příspěvek proto píšu pouze coby pozorovatel, kterého už nic stran politiky nemůže překvapit.

0 0
možnosti
Foto

O čem se tady bavíme? Uvedu příklad, když začal být Čunek populární v politice, vytáhly se na něj dvě jeho občanky a furt se to řešilo. Teď někdo vytáhl fotku s lajnou a článků o tom je do alelujá. Ale to pozadí nikoho nezajímá. KDO a PROČ to vytáhnul, kdo tahá ty nitky. Dvě občanky i ta lajna je o ničem. Někdo něčeho chce dosáhnout, to je podstata, to řešte.

9 0
možnosti
LH

Prý zasekla 4 miliardový tendr....ale to jsou asi promluvy..

1 0
možnosti
Foto

Je třeba pochopit, že problém není v drogách, nebo v jejich užívání, ale v nesmyslné válce státu proti drogám. Etatisté pak neví co mají dělat, nebo jak se k tomu mají postavit, když vidí nějakého politika v podobné situaci o které se píše v článku.

0 3
možnosti
Foto

J44a26n 24Š50i33k

2. 8. 2023 16:53

Mohlo by to být ještě horší. Třeba kdyby prohlásila, že o nic nejde, protože to byl cukr a účastníci si dělali test na diabetes. Jinak máte pravdu podle mě v tom, že marginální věc to není a dotyčná by nad tím neměla jen tak mávnout rukou z řady důvodů. Jestli je čistá jak okvětí bílé lilie, mohla by si udělat test na drogy v nějaké nemocnici a lékař by mohl prezentovat výsledek. Pokud šňupe kokain pravidelně něco v krvi bude nebo by ji to alespoň částečně očistilo. Jo, ale ta nemocnice by neměla být pokud možno v Brně. Hezký den

5 0
možnosti
TC

Mě se tedy zdá, že jde „jen o bouři ve sklenici vody“. Myslím to vážně. To jste se všichni zbláznili ?

1 11
možnosti
JR

J13a90n 25R76á78ž

2. 8. 2023 15:31

Mne reakce politiků, zejména ODS, na faux pas primátorky Vaňkové velmi pobavily. Víc než její naivně působící bláboly.

Ovšem jedno pozitivum tato kauza má. Obnovila se diskuze o legalizaci lehkých drog, zejména marihuany.

3 0
možnosti
JN

J89o13s76e58f 40N33i89k15l

2. 8. 2023 15:13

Organismus si žádá hořčík. Co máte proti vitamínům a stopovým prvkům důležitým pro lidský organismus...

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že proti útoku na dámském křídle by měla zvolit proslulou "Babišovu obranu": Kampáň, účelovka, NĚODSTÚPIM

2 19
možnosti
MK

A přesně tak reagují špičky ODS.

11 0
možnosti
Foto

Asi jo Vláďo... Ján třeba o sobě vím, že do politiky nemůžu, protože nevím co by kdo mohl vytáhnout za fotky z mládí.... Bylo divoké ... Přestože si nemyslím, že náhodný ústřel ( pokud se o něj jednalo) by musel znamenat stopku ve veřejném životě... Ten přístup, kdy se politici předpokládají, že jsme nemoudrý skot.... Ten mě dost štve.

9 0
možnosti
Foto

Ahoj, jak jsem psal v článku - nejde ani tak o tu fotku, ale o to, jak ji bagatelizují páni poslanci a ministr z ODS

15 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám