Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můžeš se ptát až do halelujá, ovšem věz, že rozumní lidé se nebaví s fanatiky a dětem a bláznům vždy dávají jen zapravdu.

1 0
možnosti
Foto

Kdybyste se rozhlédl kolem, tak byste zjistil, že jinde nejen reptají, ale i demonstrují a to dost nevybíravě, to se u nás zatím neděje. Neviděl jste nikdy záběry protestů z jiných zemí? Odmítám proticovidová opatření z toho důvodu, že nezabírají. Nosili jsme látkové roušky, pak chirurgické, teď respirátory a výsledek? Jsme na tom pořád stejně špatně, covid si tak nějak dělá co chce bez ohledu na to, že někteří vzorní budou klidně stát na hlavě, když vrchnost poručí. Za dva roky se nezměnilo vůbec nic a to i přesto, že dnes je úplně jiná situace než vloni, hodně očkovaných, respirátory, omezení, restrikce a výsledek? Ale jak psal jeden, až bude oočkovaných 100 %, tak se najde jiný Kalousek.

5 0
možnosti
Foto

B = covid-19 je chřipka. Ale nevěřte mi. Já vám také nevěřím. A my se těžko domluvíme, natož přesvědčíme. Hezký večer.;-)

1 0
možnosti
Foto

Velká omluva, měl to být mínus za obrovský nesmysl, zejména když za tu dobu trvání jste si mohl načíst pravdu.

1 0
možnosti
Foto

I40v21o 76C22i54l80i71c70h

23. 11. 2021 19:03

Pan Kroupa covid prodělal i když se maximálně chránil, takže je asi odborník na to, jak ho chytit. Já jsem covid neprodělal i přes opakovaná dlouhodobá setkání se s nakaženými, takže bych tedy asi měl být odborník na to, jak ho nechytit ;-) To byla samozřejmě nadsázka! Jen mi vadí to černobílé vidění bez ohledu na to z které strany přichází. Každý holt píšeme z vlastní zkušenosti, která formuje náš názor a netěší mne ta čím dál větší polarizace mezi lidmi, kterou vládní představitelé ještě víc rozdmýchávají těmi "opatřeními".

9 0
možnosti

AŤ dají povinné očkování. A kdo bude mít zdr. komplikace, tak dostane důstojné odškodné.

0 0
možnosti

Žena má protilátky na očkování jít nechce, a já s ní držím basu "občana druhé kategorie", v minulosti jsem jí slíbil v "dobrém i ve zlém". Musím říct, že jsem byl hodně nalomený na očkování jít z důvodu cestování, ale teď jsem se díky "vládní očkovací kampani" slušně zabejčil, no snad to napraví letáková kampaň nové vlády :-)

3 0
možnosti

Mel bych takovy dotaz:

Ten test na protilatky u vas plati pokladna? Pokud ne, kolik to stoji?

0 0
možnosti

Tak výhoda je, že poprvé v historii klesl počet nových důchodců resp. vyplacených důchodů...

Také máme za loňský rok o 30-50% více mrtvých, než je dlouhodobý průměr...ale kovid za to určitě nemůže...

Nikdy v historii ČR se nestalo, že by byly přeplněné nemocnice a JIP (dlouhodobě a v celé zemi) a teď je to dvakrát do roka, ale kovid za to nemůže...

Prostě rýmička...

5 2
možnosti
Foto

J16i71ř76í 32K81i75n46d70l

23. 11. 2021 21:26

Už v historii ČR se stalo a nejednou ,že byla přeplněna nemocnice a, že. se leželo na chodbách na spartakiádních lehátkách a bylo to období chřipky. K dnešnímu dni leží v nemocnicích 549 osob. V České republice evidováno 189 nemocnic s celkovým počtem 60 336 lůžek (v tom 50 678 lůžek bylo vyčleněno pro akutní péči, 7 457 lůžek pro ošetřovatelskou následnou péči .

1 3
možnosti
Foto

...taky se ptám... marně...

4 0
možnosti

P54e93t93r 92B16u82r19i49a45n

23. 11. 2021 14:33

Promiň, Vláďo, ale dost demagogicky až lživě postavený blog.

V prvé řadě vymezuješ odpůrce vládních opatřeních jako skupinu lidí, která vůbec nevěří na covid, nebo ho bagatelizuje, je hloupá, zmanipulovaná a z toho vychází podstata jejich negace.

Není tomu tak. Naprostá většina lidí bere covid jako fakt, i smysl boje proti němu a taktéž dopady s tím spojené.

Naprostá většina kritiků a odpůrců opatření je kritizuje pro konkrétní nedostatky, smysl, nebo účinnost. Prakticky se dá říct, že oni berou covid a boj s ním vážněji, než tupí přikyvovači všemu povrchnímu a pozérskému, jen když to má nálepku "chráníme zdraví lidí". To jsou paradoxy, že? Zatímco kritici násilné vakcinace chtějí přesnější data, propilovanější systém ochrany a třeba distribuci látky zmírňující nákazu covidem, ty a tobě podobní se spokojí jen s nesmyslným plošným zavření země a alibistickým opícháním všeho živého a pak ať si to klidně chcípne. A zatím nám tady běhají miliony naočkovaných, kteří si o sobě myslí že jsou vůči covidu už beztrestní, můžou si dělat co chtějí a vesele šíří nákazu právě na ty odpůrce, kteří upozorňují na neúčinnost takových opatření. A ty tomu tleskáš a ještě se do těch kritiků strefuješ a vysmíváš se jim.

A přitom čas dal těmto kritikům za pravdu. Od neúčinných hadrových roušek, přes plošný lockdown, kdy po jeho zrušení začala čísla kupodivu klesat až po samospasitelské očkování, kdy nám rvali ještě před půl rokem do hlav, že 60% proočkovanost zastaví šíření viru a že očkovaní se vyhnou hospitalizaci.

Nevzpomínáš si na žádné návrhy řešení ze strany kritiků. A přitom jich byly plné diskuze. Já sám jsem je popisoval po hrstech až do umdlení.

Další oblíbená lež svědků covidových je ta o tom, že v jiných státech ta opatření měli naprosto stejná a že se to jinak ani nedá dělat. Neměli, měli naprosto jiná, volnější, účinná a jinak se to dělat dá.

Cizinci dodržují nařízení bez řečí, protože jsou v cizí zemi, kdežto místní špačkují, protože jsou v domácích vodách, jak překvapivé.

22 3
možnosti
Foto

Nikde ve svém blogu nepíšu nic o tom, že "všichni". Vždy píšu že - "mnozí z nich...", "není málo ani těch...", "Najde se mezi námi až nebezpečně moc lidí..." - takže kde vidíš jeden pytel...?

1 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám