Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Je tu 118 příspěvků. Můžu se vás, pane Kroupo, zeptat (vy jste snad všechny četl ) : Už vám aspoň jeden člověk odpověděl?

1 0
možnosti
PB

P42e15t10r 62B90u39r82i54a49n

23. 11. 2021 14:04

Ani nemohl, protože otázka je postavená demagogicky na vymezujících faktorech.

4 0
možnosti
JD

J73a71n 31D66o85u35š92e96k

23. 11. 2021 13:17

Myslím, že velmi paušalizujete. Jistě, konspirační antivaxery, dále jen vymleté, nepřesvědčíte ničím. Ti mají to svoje. Pak tu máte druhou skupinu jejichž argumenty nestojí na úplně vadných základech. S těmi můžeme mluvit, ale vaším způsobem tedy rozhodně ne.

9 0
možnosti
IS

A oni argumentují jakým způsobem? Tím nemyslím nadávky či dehonestaci, ale absenci logických protiargumentů při obhajobě svého postoje. Znám řadu nepochybně inteligentních lidí, kteří věří naprostým logickým nesmyslům. Ani u toho nemusí nadávat.

3 0
možnosti
JL

PS: Virus mutuje. Takže mechanické představy - naočkovat všechny a je to vyřešeno, nemusí fungovat. Ale to nevadí, naočkujeme, je to ekonomicky výhodné.

1 0
možnosti
Foto

J98a69n 41Š39i77k

23. 11. 2021 13:12

Je velmi překvapující, že si ostatní státy neberou příklad z České republiky. Ze země, kde tolik lidí úplně přesně ví, co a jak se má dělat. Ze země, kde dnes již znamená popozítří. Myslím, že se na Vás jako obvykle snese příval velmi slušně podaných argumentů, typu můj soused zesnul na očkování, včera ho přejelo auto. Hezký den

2 2
možnosti
JL

Moderní člověk je jakýsi podivný živočich, který se bojí smrti, chtěl by žít věčně, investuje šílené peníze do medicíny, ale je to zčásti marné. Tak například staří lidé: hezky o ně stát pečuje že? Když je příbuzní dají do nějakého "domova" pro staré - zařídí hlavně, aby se z nich stali seďáci a ležáci - dostanou sedativa, plenky, aby neotravovali a nechtěli někam chodit. Pak umřou, což nevadí, protože "domov" má možná nějaké finanční propojení na "cestovky do smrti" a ty zas na krematoria. Asi tak k moderní medicíně.

0 0
možnosti
MR

Jedno je jiste, ze zvolena cesta v CR je odlisna od vetsiny statu. A az dojedeme do cile kovidu a to se jednou stane. Je prakticky jedno kdy to bude a cim to bude. Tak se bude hodnotit a uvidime ktera strategii byla nejlepsi. Treba se ukaze, ze ta nase byla ta nejlepsi. No a treba se ukaze, ze byla ta nejblbejsi. Ovsem jedno je jasne nyni neni v CR zadna moznost chovani spolecnosti otocit. Argumenty uz nema cenu predkladat, protoze je nikdo uz nechce slyset. Natoz nad nima premyslet.

1 0
možnosti
AM

Máte mojí podporu a obdiv za marnou snahu. Je to stejné jako Babiš a Antibabiš. Každý stojí hluchý na svojí straně barikády.

0 0
možnosti
Foto

P64e73t84r 54B90u13r29i62a84n

23. 11. 2021 12:41

Oni mají strach z neznámé vakcíny, já naopak z neznámého covidu. Já si myslím, že trvalé následky z covidu se teprve projeví. Oni si to samé myslí o vakcíně. Potud celkem v pořádku. Jenže, když jim nestačí ani to, že si ti ředitelé nemocnic, doktoři a sestry nevymýšlejí a že zrovna sestry z covid oddělení určitě nepřesvědčují lidi z důvodu obrovských zisků farmaceutických firem i z touhy po nastolení totality, tak věř někomu, kdo uvěřil Volnému.

5 2
možnosti
Foto

J84i72ř68í 63K47i33n36d49l

23. 11. 2021 12:47

Proč 20 procent lékařů odmítá vakcínu a 31procent sester.

2 2
možnosti
Foto

Krásná ukázka plejády argumentačních faulů (slaměný panák aj.), Dunning-Krugerova efektu (nevím nic, zato to vím naprosto jistě) a obecně demagogie. Kdyby to autora skutečně zajímalo, odpovědí na tyto "otázky" (spíš provokaci cílenou na čtenost a karmu) už byly napsány mraky, tady i jinde, od laických blogerů i odborníků. Jenže pokud je člověk zvyklý řídit se na první dobrou pouze tím, co mu pod nos strkají masmédia (což je stávající ohlupující praxe, jíž se samozřejmě mnozí intelektuálně líní rádi poddávají), těžko čekat něco jiného.

Gratuluju.

Horší je, že lidem jako vy nedochází, že když si systém ten fašismus (úspěšně) vyzkouší na tomhle, příště použije zase jiný nástroj a pak už to bude horší a může se to týkat i vás. Ono se to už teď týká nás všech, akorát si to bohužel zatím ne všichni uvědomují. Aneb když člověk pro samé stromy nevidí les.

Jen tak dál...

PS: Když nic jiného, zkuste se zamyslet aspoň nad tímto:

"Postupně se dostáváme do stavu, kdy sice vláda tvrdí, že očkovaní jsou chránění a nic se jim nemůže stát, ale už v těch prohlášeních pomalu brzdí, protože ví, že infekce mezi očkovanými je a že ji očkovaní přenášejí. Ale ze strategických důvodů nechce testovat očkované, protože zbytek nenaočkovaných už by na vakcinaci nešel. Tady nám bohužel úplně vyhrála politika nad vědou."

Imunoložka Zuzana Krátká

14 2
možnosti
Foto

Já osobně nijak nepopírám možnost, že i naočkovaní lidé mohou nákazu přenášet a že se tedy logicky i sami nakazí. Ale to, o co tady jde, je skutečnost, že očkovaný člověk má stále menší možnost, že skončí s těžkým průběhem, než neočkovaný. Covid jsem prodělal a jsem za tuhle možnost docela rád. Kdo covid nepoznal, neumí si představit, o co go.

3 0
možnosti
PK

Z toho co jsem četl plyne, že většinové mínění odborníků je vakcinace a myslím že příklady z minulých virových onemocnění tento postup i potvrzují. Je i jasný, že není stoprocentní ochranou. Skutečně „normální“ člověk to bere v úvahu, jistě existují i lidé co se nechtějí očkovat, protože se obávají, že bude do očkovací látky něco přidáno, nebo jsou nebezpečné. Konspiračních teorií je o tom dost a hrdinů též dosti. BTW ́zatím jsem ani nenašel jasnou odpověd na vás dotaz v blogu,....karma za něj.R^

4 2
možnosti
Foto

J60i12ř25í 44K67i45n34d80l

23. 11. 2021 12:42

Tahle vakcína je první vakcína, která je umělá a byla vyrobena v laboratořích a klinicky zkoušena ani ne rok.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám