Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kalouska národ nenávidí, propaganda pracuje dobře, krom toho sám Kalousek v dřívějších dobách má na svědomí nejeden škraloup. Nicméně je již několik let v opozici a v této době jsem nezaznamenal žádný úlet či blábol z jeho úst. Po boku Karla Schwarzenberga dozrál lidsky i politicky. Vy ovšem na základě titulku tvrdíte opak, zajímalo by mě proto, co řekl K. v posledních letech takového, že to vyvolalo váš nesouhlas.

2 2
možnosti
TM

No to aby si dnešek dal Kalousek mezi slavné dny, taková významná pamětihodná událost...

2 0
možnosti

A to jste ještě neviděl ty jeho zdařilé veršíky, které tak popudily pana Dvořáka:

https://jdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751342 :-)

0 0
možnosti
JD

J78i63r63i 75D63v22o17r17a96k

14. 5. 2020 11:04

At je to jak to je, kazdy politik z opozice se hlavne zabyva tim, jak by to "ON" delal lip. At tedy vyhraji Volby s jinym programem nez "Antibabis" a ukazou v tehle situaci, co by delali lip. Ono je ale podstatne jednodussi jen kritizovat a po bitve se naparovat se svymi genialnimi napady. To zname z minulosti politiku "vseobecne", jak to v minulosti zvladali...[>-]

5 3
možnosti
ZD

Já si zase vzpomínám na ty humorné výroky pana Kalouska na adresu opozice a její úlohy, když byl zván k mikrofonu jako ministr.

0 0
možnosti
Foto

J57a51n 24H51o83r97n74í50k

14. 5. 2020 10:56

Padni komu padni R^.

0 0
možnosti
JK

Nekonečné zhasínací tlačítko k Zákonu o zadávání veřejných zakázek do schvalování nepůjde (nyní). Babiš už potřetí vypustil balónek a Prchal zaznamenal nárůst negativní energie i ve vlastních řadách. Preference nadevše, dráždění veřejnosti nebylo doporučeno, tak to do schvalování nepůjde. Stejně dopadl i "schovávač skutečných vlastníků" a "zvýšené armádní pravomoci". Což o to, je ke cti občanské veřejnosti i opozici, že bedlivě sleduje kroky vlády, jenže co když mnoho jiných zvrácených nápadů sněmovnou prošlo bez většího povšimnutí. Babišova taktika je pořád stejná, přehnat vše ad absurdum a pak málo slevit, schválí se pak i původně nesmyslná věc.

1 0
možnosti
FK

Z titulku Vašeho příspěvku lze vyrozumět, že pokud něco pronese Kalousek, je to nepravdivé, podlé nebo jinak nebezpečné. Snad to tak ani nemyslíte, přesto dodám: pan Kalousek je mimořádně schopný, inteligentní a nekompromisní politik, který má v naprosté většině svých vyjádřených názorů pravdu. Národní hnutí proti panu Kalouskovi je nepodložené, je pudové a mohutně přiživované typickým notorickým lhářem, instinktivním podvodníkem se svatouškovskou tváří panem Babišem. Jen ten, kdo nepodléhá stádovitým hnutím mysli, si toto dokáže přiznat.

10 1
možnosti
Foto

Vyvedu Vás z omylu. Já mnohdy s tím, s čím přijde pan Kalousek, nesouhlasím už od doby, kdy po panu Babišovi ještě neštěkl ani pes. Určitě se ve svém názoru na něj nenechám nikým ovlivňovat, a už vůbec ne nějakým jiným politikem. Smiřte se s tím, že existují lidé, a já k nim také patřím, kteří nepokládají pana Kalouska za to vše, co jste o něm právě napsal. Z výše uvedeného je doufám jasné, jak jsem nadpis svého článku myslel...

2 0
možnosti
JP

Vše se odvíjí od stavu justice. A té vládne nehoráznost nejvyššího kalibru - Benešová. Zemanův poskok.

2 2
možnosti
Foto

J88a62n 44A91n88d52r60l61e

13. 5. 2020 23:37

náhodou, já si myslím, že dneska pánbu doma opět je a vše běží podle každodenních zavedených pořádků jak má - blog jste přece napsal ;-)

1 0
možnosti
ZD

V souvislosti s Vašim, jinak známým výrokem, že ryba smrdí od hlavy mne ještě napadlo, že pokud toto rčení spojujete s čímkoliv - musíte si být sakra dobře vědom toho, že strkáte nos k hlavě.

1 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám