Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZU

Nejsem normální, dovedu si to představit. ....

0 0
možnosti
PZ

Vitez pise dejiny.Ne ze bych se Nemcu zastaval proste verili zblaznemu byvalemu bezdomovci z Vidne ktery ma svedomi miliony. A Rusove? Stalin si samozrejme s Hitlerem nema co vycitat akorat to ze byl Vitez.

Vitez je vzdy oslavovan. Je jasne ze Rusove stratili za valky 20 milionu lidi bojovali za svuj zivot protoze Nemci  Untermenshen ( jak Rusy nazivali) chteli vyhubyt.Bylo znamo ze nejhur v Nemeckem zajeti na tom byli Rusove.Je to bez sporu ze maji nejvetsi cast na porazce Hitlerovskeho Nemecka.Takze kdyz jejich Motorkari chteji jet pres uzemi kde umirali Rudoarmejci proc ne nakonec byli Vitezi s ostatnimy spojenci.

1 0
možnosti
AG

A21l37e25x 50G57r20e73g12o94r

16. 4. 2015 19:06

Neumím si to představit, protože to není myslitelné.

Pokud víte , tak Němci se za II světovou stydí a nikdy by je ani ve snu nenapadlo nic tak šíleného a to asi ani ty největší současné obdivovatele Ády.

Kdežto Rusové jsou na své padlé natolik hrdí, že pro ně je to přirozená věc.

Myslím, že kdyby se tomu nevěnovala taková mediální podpora, tak by v klidu projeli bez nějakého velkého politického humbuku. Ale tímhle jim jen zbytečně nahráváme.

1 0
možnosti
Foto

Vladimíre takovou představivost....že mají němečtí vojáci pomníky v Rusku nemám, tam fak neni kam "klást"...a technicky...jako soukromé osobě stačí vízum, co se týče organizované skupiny motorkářů to ale rozhodně nestačí.... musí být znám pořadatelský klub, je třeba nehlásit trasu, mít vodiče a hladký průběh pohlídat na všech křižovatkách, aby se do toho někdo nezamíchal...zajistit zdravotníky...a já nevím co ještě všechno...tak šup do kůže a v neděli a´t Vás vidím v Olomouci na náměstí, bude jarní rozjezd, uvidíte jak to funguje u nás...na podzim nás bylo skoro dva tisíce ;-):-)

0 0
možnosti
Foto

Tak, já si myslím, že kdyby nijak neprovokovali, tak by se vůbec nic nestalo. Přijeli by do Stalingradu, nyní Volgogradu, tam by někde položili věnec, postáli minutu ticha a co by se jako stalo?

Proč by jim Rusové neměli dát visa, když by prostě a jednoduše uvedli jako cíl cesty turismus?

K nám taky může přijet jakýkoli Němec a uctít památku zavražděných v Lidicích. 

Sám jsem do Lidic často vodil skupiny zahraničních turistů a do Terezína též.

Moc to dramatizujete, pane Kroupo. 

Když budou ruští motorkáři dělat bordel,tak ať je zavřou a pak vykáží ze země a pokud se budou chovat klidně, měli bychom je nechat na pokoji, že?

Pokud vím, tak "Kranzniederlegung" není trestné nikde na světě.

1 0
možnosti
Foto

Už jste ve svém bádání dámských přirození narazil na tu zubatou? Představa, že ano, a že jste ještě o dva centimetry kratší, mě dovádí doslova k rozkoši:-)

0 1
možnosti
VV

Ve Svabskem Ellgaeu radi fanaticky nepritel bikeru. V zatackach tam rozleva na silnici olej. Jak jen mu dat vedet?

1 0
možnosti
MF

Moc nemám rád černobílé vidění světa. Proto mi je celkem šumák, pokud potomci ruských vojáků sednou na mašiny a jedou si projet pamětní místa bojů IIWW a stejně bych to pochopil z německé strany a bylo mi to taky jedno. Ono 70 let po válce by emoce již měly být trošku mimo mísu. 

Smutné je, že se do toho stále tahá politika a označování ty (ne)jsi ten hodný (zlý).

Nedávno mě zaujal dokument, kdy (tuším, že amíci) našli potopenou německou ponorku a pak na to místo vzali potomky námořníků, kteří tam zařvali a uctili památku...

6 0
možnosti
Foto

,,Umíte si to představit…?"

Těžko, že;-) Asi proto nepojede Merkelová do Moskvy na motorce;-D

2 2
možnosti
JL

Němečtí náckové si na ně mohou klidně počkat v samotném Berlíně.

Nejlépe pro ně vyhradit místo střetu a ať se třeba pozabíjejí. Nácků mi škoda není. Horší by bylo, kdyby se začali spojovat.

0 0
možnosti
DS

Je to docela vtipné. Vítáte s mávátkem cizí armádu, jež právě skončila s demonstrací síly, ale turisty, kteří si přejí vzdát hold svým předkům a spojili to se zážitkovou akcí, byste nejradši vyprovodil s otiskem boty.

Pro vstup na území naší republiky musejí, pokud vím, získat vízum, což znamená, že musí být naším úřadem prověřeni, narozdíl od spojenecké armády, která tudy projela prakticky bez kontroly (a naštěstí za špatného počasí, protože na cvičení pilotů peníze nejsou, ale na přátelské přelety ano). Budou prověřováni nejen úřady České republiky, ale i Rakouska, Slovenska a Německa.

3 1
možnosti
DS

Ale jinak samozřejmě máte pravdu v tom, že kdyby tohle udělali Němci, tak je na ruských hranicích pravděpodobně postřílí místní veteráni. Jinak Vám doporučuji se zvednout a v den, kdy osvobodili Vaše město, běžte těm vojákům k památníku poděkovat. Ani kytka není třeba. Stačí si přečíst jejich jména.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám