Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Haidy

30. 11. 2009 19:46
Tak a jdu zkontrolovat zdejší kuchyni,

jestli se neulejvalo, zatím co jsem nestíhala hodiny kuchaření. Hvězdička od šéfa českého televizního šouvaření Zdeňka Pohlreicha - Hubatého je kde? 8-o

Že by ještě nezašel? To nic, Kroupovic. My ti nějakou k vánocům nadělíme. Když budeš pilnej. Třeba i peřinovej , kuchařskej  řád. ;-) Jdu dostudovat, jestli jsem nezalajdala nějaký recept s tímto speci  vybavením kuchyně od babičky.

0 0
možnosti
S

stepulka

30. 11. 2009 10:33
Prima další recept

A ta mrkvička na závěr je dobrá a lahodí oku. :-)

Na oplátku něco málo inspirace k předkrmům:

http://bergerova.blog.idnes.cz/c/111693/Nam.html

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 11. 2009 11:14
Re: Prima další recept

Úžasný, Štěpánko, ale já bych neměl na takový krásy trpělivost. Já tak flák masa a jako vrchol piplačky ze své strany považuju tvorbu chlebíčků;-) Každopádně díky za odkazR^ V.Kroupa

0 0
možnosti
R

romanB

28. 11. 2009 15:03
Diky

většinou nestihnu za ty mňamky poděkovat, ale když vidím ty vinnetouvský reakce a nesmysly od těch teoretickejch, ale gramaticky přesnejch vařeček, nedá mi to - čili díky Vladimíre, nebýt Vás tak se k tomu vaření nedostanu asi nikdy - a jestli už v životě nestihnu tvorbu složitých a koncepčně dokonalžch jídel, tak se z toho ürčitě nedopadnu tak tragicky, jako zmínění pindalové. Hezký den :)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

28. 11. 2009 19:20
Re: Diky

Na pindaly se vykašlete zrovna tak, jako to už dělám já. Za díky Vám díky;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
PH

artea

27. 11. 2009 12:00
Chlapa který vaří toho bych si někdy přála doma

Nejste náhodů narozen V Býku?

0 0
možnosti
B

Bucharovic

27. 11. 2009 12:08
Re: Chlapa který vaří toho bych si někdy přála doma

Ne ne, jsem Štír. Jedovatej, nebezpečnej, ale vášnivej;-D a strašně rád baštím;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
T

Toph

27. 11. 2009 11:54
česnek

Dobrý den,

nevíte, co by se do toho dalo použít místo česneku? Česnek mi chutná, ale standartně mi z něj bývá blbě :-(. Děkuji

0 0
možnosti
B

Bucharovic

27. 11. 2009 12:11
Re: česnek

Tak já myslím, že by to šlo i bez česneku. Možná pro pikantnost bych přidal majoránku, během vaření třeba hrstku sušených hub, nebo do naloženého základu dejte provensálské bylinky. Určitě by to bylo ,,jedlé" i takR^ V.Kroupa

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

27. 11. 2009 11:52
Vypadá to hezky a podobné blogy

jsou jako osvěžení v koupeli po procházce bahnem blogů o politice.

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

27. 11. 2009 11:54
Re: Vypadá to hezky a podobné blogy

raději se při té koupeli u pana Kroupy neohýbejte pro mýdlo :-)

0 0
možnosti
AB

abarila

27. 11. 2009 11:33
Hrozně to voní

Hned bych si to dala.;-)

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

27. 11. 2009 11:41
Re: Hrozně to voní

Na louce u lesa si užíval kozel s kozou. Uviděli je Oliver s Esmeraldou (kvůli vám nepoužívám trapná česká jména) a povídá: "já bych si taky dal, jako ten kozel" A Esmeralda na to: " dyť si dé, ta koza je vaša" :-) To se mi vybavilo

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

27. 11. 2009 11:16
Maso už máme.... a kdy přijde ten chlap?

8-o

0 0
možnosti
S

sir.Humprey

27. 11. 2009 12:40
Re: Maso už máme.... a kdy přijde ten chlap?

proč se tolik chlubíš svou sexuální orientací?

0 0
možnosti
KL

Klara L

27. 11. 2009 11:07
Díky,

To vypadá krásně a přitom jednoduše. Naložit ráno a ukuchtit po návratu z práce, to vypadá jako značka Ideál ;-D Vaše recepty miluju, a taky to, jak jsou krásně srozumitelné. Dík V

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám