Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

archel

7. 11. 2009 9:37
Chválim

dobré jídlo, super nápad, pěkný nádobí jen ubrus by to chtělo jiný, lépe by to vyniklo. Ale já vím, vaří chlap...R^

0 0
možnosti

Bucharovic

8. 11. 2009 8:45
Re: Chválim

Dobrý den, víte, když máte u stolu malé dítě, které nějakým záhadným způsobem umí rozlít, nebo pobryndat cokoli u jídla v osmi případech z deseti, tak mi věřte, že je takový ubrus velmi praktická věc...;-) V.Kroupa

0 0
možnosti

Elev

7. 11. 2009 4:07
Metaxa

je hodne sladka.

0 0
možnosti

Bucharovic

7. 11. 2009 9:03
Re: Metaxa

Ano, je sladká, ale to nebyl žádný problém;-) V.Kroupa

0 0
možnosti

Hančka

6. 11. 2009 18:29
Lákavé

 Vladimíre, už nějakou dobu sleduji vaše recepty a musím říct, že je to lákavé. Líbí se mi, že vše popisujete sice stručně ale výstižně a máte u toho téměř voňavé obrázky, takže se sliny sbíhají. Někdy určitě něco podle vás zkusím.

Zdraví

Hana Němcová

0 0
možnosti

Bucharovic

6. 11. 2009 20:26
Re: Lákavé

Díky za přízeň a až k tomu dojde a něco podle mě uvaříte, dejte prosím vědět, jestli chutnalo;-)R^ Díky V.K.

0 0
možnosti

s(h)arka

6. 11. 2009 14:26
jsi netvor!!!!

To mě zas doma budou nutit vařit Kroupovic jídloR^;-)

0 0
možnosti

Bucharovic

6. 11. 2009 15:48
Re: jsi netvor!!!!

A budou mít pravdu - víš, jaká je to ňamka? V.K.;-)

0 0
možnosti

wolfhead

6. 11. 2009 12:39
..

to zní velice šmačně..R^

tak mne napadlo, že by se  ona krkovička mohla tím máslem zlehka potřít, naskládat do hrnca, zatížit a druhý den ogrilovat...

0 0
možnosti

Bucharovic

6. 11. 2009 12:51
Re: ..

Tak to bych Vám nedoporučoval. Máslo je sviňka a připaluje se. Kouzlo tohdle jídla je právě v tom, že se to máslo roztaví až na tom talíři a na tom kusu masa. Spolu s bylinkami a tím masem to je prostě lahůdka. V.Kroupa

0 0
možnosti

6. 11. 2009 11:17
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Bucharovic

6. 11. 2009 11:25
Re: dítěti si nedal napít!!!

Já mám zvláštní dítě Libore. Nebaští zeleninu, páč by se mohlo otrávit a až u stolu si rozmyslí, že nechce džus, ale raději šťávu s vodou... Tak to necháváme až na poslední chvíli, aby se třeba nenaléval džus zbytečně. Ale v příštím receptu jsem myslím už ten džus nalil před focením R^ V.K.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám