Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Mě zase s..e, že se řeší zbloudilá raketa z čehož mají kremloboti druhé vánoce a naprosto zapadlo, že rusáci spustili největší bombardování UA. Miliony obyvatel bez elektřiny, tepla, vody atd.

To se nějak neřeší, skoro bych řekl, že je to normální.

23 0
možnosti
Foto

Já myslím, že se to řeší, ale je myslím jasné, že ta "polská" raketa pro okolní Evropu znamená v tuhle chvíli zprávu No. 1, protože to je něco opravdu nového. Rakety na Ukrajině už nové nejsou - i když strašné jsou samozřejmě stále.

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, někteří politici by si měli uvědomit, že jde o realitu a ne o nějakou politickou hru a ke svým vyjádřením přistupovat mnohem zodpovědněji a počkat si na informace. Tyhle hysterické reakce jsou jen hloupé a škodí....

20 0
možnosti
JM

J21o84s55e21f 38M60i65k50i57n

16. 11. 2022 12:14

Tak dneska s Vámi musí jen a pouze souhlasitR^

0 0
možnosti
AA

Bez důkazů obvinit někoho a vyvolávat v lidech strach to mě přijde jako šíření poplašné zprávy . To by si měly politici uvědomit.

2 0
možnosti
Foto

To něco by tam nespadlo a nezabilo dva polské civilisty, kdyby Rusko nestřílelo na Ukrajinu své rakety. Je třeba na celý incident nahlížet jen z tohoto úhlu pohledu.

6 0
možnosti
Foto

Asi jste nečetl můj článek z toho správného úhlu, jinak byste nenosil sovy do Athén...

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Tebou, vyrábět rychlými soudy cokoliv za každou cenu je ve svém důsledku kontraproduktivní a nahrává agresorovi, což nemění nic na tom, že kdyby ruské rakety nelítaly na Ukrajinu, nebylo by co sestřelovat. Nic méně je to velice nebezpečný precedens.

4 0
možnosti
JZ

J62a51n 16Z59i14e20g59l32e38r

16. 11. 2022 11:41

Zasloužená karma Vladimíre :-)R^ Je potřeba zachovat chladnou hlavu. Mohlo se stát, že se jednalo o raketu vypálenou ukrajinskou protivzdušnou obranou. V každém případě jsou však vinni rusáci, protože nebýt jejich agrese, nevypálili by ani Ukrajinci raketu k sestřelení té ruské, která cílila na kritickou infrastrukturu a možná i záměrně na civilní objekty.

16 0
možnosti
Foto

To jsem taky v článku napsal, ovšem je jasné, že v takovém případě nemůže být vůbec řeč o článku 5....;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám