Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J69a57n 91Z57i29e35g28l33e57r

16. 11. 2022 15:41

Situace je složitější, odborníci už potvrdili, že mohlo dojít ke střetu dvou raket, ta ukrajinská následně změnila trajektorii a dopadla v Polsku. Důležité upozornění. Polští představitelé jasně prohlásili, že z incidentu nevinní Ukrajinu a považuji jej za nehodu.

Státníci z demokratických zemí pak označili jednoznačně viníkem kauzy putinovské Rusko, které vede agresivní a dobyvačnou válku proti Ukrajině. V to mají naprostou pravdu.

8 3
možnosti
RC

1) redaktor je redaktor a jeho ukolem je se ptat "blbe", jak by se ptal normalni clovek. od toho tam ma odborniky aby ho usmernily

2) ta raketa na Lvov, to bylo na ukr. utocne jendotky? nebo pruzkumne?

0 0
možnosti
RC

usmernili

kdo to psal?

0 0
možnosti

Vláda, která má za cíl bojovat proti dezinformacím sama okamžitě reaguje aniž počká na výskedjy vyštřování a tedy šíří dezinformace, tedy neprověřené a nepradivé informace. Jde příkladem dezinformátorům 8-o8-o8-o8-o8-o

8 5
možnosti
RC

kupte si vykladovy slovnik

Dezinformace je součást propagandy a je definována jako nepravdivá informace, která je !záměrně! šířena za účelem oklamání lidí.[1][2][3] Někdy je zaměňována s misinformací, což je nepravdivá informace, která ale není záměrná. Slovo dezinformace vzniká přidáním latinské předpony dis- ke slovu informace a znamená „převrácení nebo odstranění informace“.

3 1
možnosti
Foto

Můžete mi vyvětlit, které konkrétní slovo je nepravda :

„Plně stojíme na straně našeho polského spojence i Ukrajiny, dnes opět bombardované teroristou Putinem.

Nyní vyhodnocujeme prokázaný dopad ruských raket na polské území. Ať by šlo o omyl, nebo provokaci, je to další eskalace konfliktu ze strany Ruska a nesmí zůstat bez odezvy...“

5 0
možnosti
EH

Slova vytržená z kontextu jsou pravdivá. Ale fráze ne. Ruská raketa a raketa ruské výroby je rozdíl.

Eskalace konfliktu ze strany Ruska se rovněž nekoná a tudíž není ani žádná odezva. ;-)

7 1
možnosti
Foto

Poznámka k diskusi:

Stává se poměrně často, že se oběti desinformátorů, placených lhářů a šejdířů předstirajících sofistikovaně hluboké blbství projeví svou iracionální obrannou reakcí.

Já skutečně věřím v existenci BIS a nemám jediný důvod se domnívat, že šéf BIS je placený herec, který na kameru předstírá, že tato služba a její zaměstnanci existují. Ostatně v to věří i náš pan prezident, byť to jsou pro něho čučkaři.

Protože individua rozkopávající společnost jsou značně destruktivní, nazývat je dezoláty považuji za přiléhavé , a to navzdory vyšinuté zoufalé představě pana Lněničky, že jsem si tyto podvraťáky z nějakých pro něho logických důvodů vymyslel.

2 0
možnosti
Foto

"Ukrajinská armáda včera sestřelila 70 z 90 ruských raket, jeden dům v Kyjevě a polský traktor"

3 0
možnosti
JZ

J21a54n 29Z73i53e64g93l18e55r

16. 11. 2022 15:09

Viníkem smrti civilistů v Polsku je v každém případě Rusko. Tečka.

8 0
možnosti
LM

Přesně tak a proto všechno, co pan Kroupa napsal výše, jsou zbytečné hloupé žvásty!

0 0
možnosti
KL

Zajímavé jsou reakce prezidentských kandidátů. Prezident by měl totiž ovládat svoje emoce a pokud možno co nejvíce vážit slova. Pokud mi něco neuniklo, tak v této zkoušce obstáli všichni s výjimkou paní Nerudové a pana Fischera. Tito dva zkrátka dokázali, že nemají na to být prezidentem...

20 5
možnosti
JK

Pokud je mi známo prezident by neměl být stíhán soudem zejména pro zlodějinu na státu. V tomhle, až na jednoho, obstáli všichni. Dotyčný dokázal, že nemá na to být prezidentem...;-)

5 1
možnosti
Foto

Kde se vzal ten bojovný duch? Ten je u současné vlády už delší dobu zbadatelný. Nyní se projevil způsobem, jemuž jste se pověnoval. Relativně nedávno se zdálo, že byl vyhlášen boj proti šiřitelům lží a jím podobným desinformacím, tedy proti skutečným dezolátům sloužícím RF. Po vpádu ruské armády na Ukrajinu logicky. Dezoláti a jim visící na rtech dezolátíci (adresáti ruské propagandy) té službě říkají uplatňování svobody slova a svobody projevu. Stejná svoboda, která zpracovala většinu Rusů stejně jak se to podařilo kdysi v Německu. Ten vyhlášený boj skončil zabásnutím dvou troubelínů, zatímco ty velryby ,dle zprávy BIS škodící za žold, pravděpodobně pracují na svém černém díle dál. Možná s tím souvisí i skutečnost, že obskurní platforma dávajicí hojně využívaný prostor a sponzorskou pomoc našim politic. subjektům, je využívána všemi subjekty, tedy i těmi "bojovníky " proti lžím rozdělujícími a oslabujícími společnost (P. listy).

Ona unâhlení jsou možná výsledkem potřeby nějak tu pozitivní vůli a odhodlání projevit, když jinde vyčichly.

1 0
možnosti
Foto

Za všechno prostě můžou vámi smýšlení dezoláti.

1 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám