Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Pane Kroupo, v konfliktu se dobře orientujete a trefně komentujete. Chtěl bych se zeptat, soused tvrdí, že obyvatelé na východě o osvobození ukrajinskou armádou nestojí, prostě jsou už z toho letitýho přetahování unavení. Co potom s Krymem, kde je relativně klid. Zelenskyj, stejně jako jeho předchůdce Porošenko slibuje, že na svobodu a demokracii se mohou těšit i krymští obyvatelé, že na ně v Kyjevě nikdo nezapomněl. Co o tom soudíte, děkuji.

1 12
možnosti
Foto

Soudím o tom to, že pokud je někdo na východě rád v ruské náruči, ať opustí území Ukrajiny a jde do Ruska. A že Ukrajina má bez diskuse právo na celistvost svého území před rokem 2014.

11 0
možnosti
Foto

R^ Tato vláda by také mohla udělat mnohem víc - ochránit naše občany před projevy proruské politické perverze, která je silně motivující pro malé rozjívené papoušky vzhlížející k V.I.P. desinformátorům.

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma Vláďo. :-)R^

6 0
možnosti
Foto

Díky, je to ale vlastně smutná karma...R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám