Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J74i74ř51í 80T12u74r57n23e48r

26. 10. 2022 14:15

R^Dobrá meritorní otázka a dle mého soudu dobrá úvaha. Proč se někdo hrozí toho, že by se Pavel stal prezidentem?

Představa, že má někdo problém jen s tím, že byl v KSČ a "učil se" na rozvědčíka, je komická. To bychom mohli "odstřelit" každého druhého našince staršího čtyřiceti let, mnohdy sebe sama. Takže v tom to asi nebude.

Problém s Milošem jsem měl hlavně ten, že dělal a dělá našemu státu ostudu- chováním, vystupováním , názory, bonmoty, politickou orientací. Nic nenasvědčuje tomu, že by totéž dělal i Pavel.

Vadilo mi na minulém i současném prezidentovi i to, že výrazně překračovali své kompetence a obecně ústavní roli prezidenta. Pavel se musí snad každému jevit jako disciplinovaný člověk. Tak sakra, kde je ten problém?

Skoro bych uvěřil tomu, že jeho odpůrcům vádí, že zjevně nemá odpudivé vady předešlých prezidentů. Museli tedy pomocí najatého člověka sáhnout hodně daleko...

9 3
možnosti
FL

Ne každého druhého, ale desátého. Bylo u nás asi 10% komunistických kolaborantů

4 0
možnosti
Foto

A už jste dnes byla na nádraží u pokladny jim tam sdělit, že dnes vlakem vůbec nikam nejedete...?:-)

8 0
možnosti
PN

P86e48t73r 63N50e44d75v91ě26d

26. 10. 2022 13:35

Líbí se mi tahle propaganda. Ti a ti lidé, kteří jsou voliči těch a těch stran Pávka nechtějí...

Řekl bych, že někomu nedochází existence lidí, kteří prostě exkomouše z principu docela pochopitelného volit nebudou. A zmíněný strach? Jako z čeho? To, co se snažíte jako doktor Joseph pořád lidem namluvit je v reálu trochu jinak. Nedají se ty napsané podivnosti shrnout tak, že se možná docela dost lidí ptá, proč jeden exkomouš děsně vadí a vadil a druhého "demokraté" doporučují?

A Vy jako volič a obhájce slepence nechcete přiznat pokrytectví?

8 9
možnosti
RK

Že jsem od tebe nikdy neslyšel o slepenci, když tu vládl Anofert s ČSSD a KSČM? Že by pokrytectví?

6 0
možnosti
Foto

A copak je to za vojáka? Aha, vojín Kouba. Paragán a tak. A za svého generála by až krev cedil. A kdo ne, tak to je jasnej póvl!;-)

2 2
možnosti
Foto

Blbost, napsal jsem jasně, že ho nechtějí i někteří lidé, kteří k žádnému póvlu nepatří. Klasika, zase si z blogu vyzobáváte jen to, co se vám hodí...

2 3
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za moudrá slova!

Komu Petr Pavel vadí?

Pomlouvají ho především všichni komunisti a stoupenci komunistického režimu, kteří nedokáží rozlišit člověka komunistu, který se staví poctivě na správnou demokratickou stranu, od komunisty překabátěného, který naší svobodě a demokracii stále škodí ze zákulisí!

Bojí se ho všichni, kteří odmítají občanskou svobodu a liberální demokracii, kteří se cítí být jeho prezidentováním ohroženi, kteří odmítají právní stát, kteří ctí bezpráví a kteří se cítí dobře v postkomunistické džungli!

Bojí se ho a pomlouvají ho Zeman, Babiš se svojí partou, Okamura se svými hnědými stoupenci, následovníci Václava Klause především v Trikoloře a lůza, které na naší svobodě a liberální demokracii vůbec nezáleží, včetně stoupenců ruské hybridní války!

Volím generála Petra Pavla! Koho volíš Ty?

:-)

15 4
možnosti
ZJ

.... zdají se mně ta odmítavá vyjádření příliš jednostranná a jednoduchá. Nestačilo by jen uznat jednou větou, že mnoha lidem může místo zoufalce Zemana vadit (ex) komunista na Hradě :-/??

2 1
možnosti
Foto

Ta hysterie kolem generála Petra Pavla z posledních dnů mi připadá krajně podezřelá. Deník Právo a server Novinky nás takřka denně zásobují novými a novými dokumenty, svědectvími a odhaleními z temné minulosti Petra Pavla z let před rokem 1989. To opravdu vypadá jako řízená diskreditační kampaň. Kdo se asi může tolik bát toho, kdyby se Petr Pavel měl stát prezidentem? Ti západně od nás to asi nebudou.

14 1
možnosti

Generála Petra Pavla se nejvíce bojí ti, co odmítají právní stát a liberální demokracii, a nositelé desinformací ruské hybridní války! :-)

8 3
možnosti
JV

J94a87n 62V35l95k

26. 10. 2022 13:11

Kroupo, Kroupo, moc jste mě nepotěšil a ani já Vás moc nepotěším. . .

Říkám, že neměl odsuzovat bratry Mašíny, kteří proti komunistům bojovali a nasazovali život. Možná udělali chybu, ale on ji také udělal - z hlediska morálky to vyjde nastejno.

0 4
možnosti
Foto

Kolik našich civilistů a policistů zabil Petr Pavel...?

0 0
možnosti

J77a68k75u96b 22Š45o31l63c

26. 10. 2022 13:08

To je vysloveně článek z učebnice demokracie. Kdo má jiný názor je svoloč. Hmm. Vlastně nemá cenu nějak argumentovat, jsem prostě svoloč. Přesto mi to nedá. Pavlovi bylo v roce 1989 28 let, to už nebyl žádný teenager. Evidentně by sloužil socialismu bez jakýchkoliv morálních problémů. Ale i později by se našla prohlášení, se kterými se mnoho lidí úplně neztotožňuje. Třeba podpora turecké vojenské operace proti Kurdům. Odborník to určitě bude, ale morální autorita....

6 3
možnosti
Foto

No, pokud jste Babišovec, nebo Okamurovec, nebo komunista, tak jsem mířil i na Vás. Pokud nejste ani jedno, pak se Vás moje přirovnání ani trochu netýká...

1 1
možnosti
ZJ

... Strach z něj rozhodně nemám, ale též se mně rozhodně nelíbí jeho komunistická minulost!! A jako našeho budoucího prezidenta ho volit určitě nebudu :-/ ! U mě je tento kandidát kandidátem na odpis !

2 1
možnosti
Foto

Vaše právo. Hlavně abyste z něj neměl strach z důvodů, které jsem popsal...

1 0
možnosti
PD

P55e77t44r 74D98r69a59p58a38l

26. 10. 2022 13:02

a proč by měl mít vůbec někdo strach z kteréholkoliv prezidenta? jeho pravomoci jsou v našem politickém systému hodně malé. že dá občas někomu milost nebo nejmenuje nějakého profesora nebo soudce na chod společnosti má mizivý dopad

5 1
možnosti
Foto

Nezapomínejte na vliv morální. Ono není potřeba o všem rozhodovat, ale mít k tomu svůj postoj.

A při tom současném, nešlo na Vás někdy nevolno? :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám