Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

To je jednoduché, to nejsou zblblí jedinci, to jsou ti, co nestojí o svobodu, ta je totiž svázaná s odpovědností. Obé tedy rádi vymění za sice nuznou, ale přeci jen péči, takový sice smrádek avšak teploučko.

Jsou to ti pohodlní a neúspěšní. Kolaboranti s kýmkoliv a s čímkoliv, jen když mají své malé jisté, čest, hrdost a spravedlnost jsou pro ně sprostá slova.

Pro mě je pozoruhodné, že ti zdejší nadávají a skuhrají, ale běda se zeptat na nějaké řešení, které by si představovali. Nastane hluboké ticho a v diskusích prázdno.

15 0
možnosti
Foto

Souhlas, Kláro, myslím, že je spojuje ještě jedna věc, hluboká nenávist ke všemu, co pochází z USA. Nevim proč a myslím, že to nevědí pořádně ani oni, ale tipla bych si na obyčejnou lidskou závist.

5 1
možnosti
TH

Naprostý souhlas. Rusko mohlo být tím, čím byla Amerika(USA) v 19 a 20 století, zemí neomezených možností. Amerikou 21. století, obrovská země, zdroje. A u nás ? At žije Putin a Putin si ten zdegenerovaný Západ a EU namaže na chleba. Také nechápu. Polomongol Putin vrah Slovanů!!

7 0
možnosti
Foto

Pokud by se to bralo podle nerostného bohatství a vůbec surovin, tak by rusáci museli být mnohem dál, než Amerika.

5 0
možnosti
JZ

Mafiánský kmotr Putin je zločinec, lupič a masový vrah. Každý Čech, který by ho i nyní hájil, musí být považován za kolaboranta a vlastizrádce. Jiná možnost není!

10 0
možnosti
VS

Mel byste zacit stavet gilotiny. Nenavisti v sobe mate habadej, vsechna cest.

0 1
možnosti
JK

Výborně napsáno.R^

10 0
možnosti
Foto

Slušná masáž vlastních eg. ;-D

5 12
možnosti
Foto

Dle fotky soudím, že ani nevíte, co to ego je... :-)

9 4
možnosti
SB

Neřekl bych, že ti lidé, kteří se zastávají Putina, musí být nutně hloupí.

Každý má své zkušenosti. A já jsem v životě poznal více lidí zvrácených než vysloveně hloupých.

Oni v duchu vědí, že Putin pravdu nemá, ale právě proto, že je to tak evidentní, budou do roztrhání těla hájit Putina, protože se přeci nesníží k něčemu tak banálnímu, jako je obhajoba naprosto jasné pravdy.

1 0
možnosti
Foto

Podle několika podobných lidí, které jsem měl možnost poslechnout a poznat, jde o lidi, kteří v životě neuspěli - vlastní vinou. Prošustrované peníze, rozvrácené manželství, exekuce na krku, potíže se zákonem atd.

A kdo za to může? Majnstrým, vláda, EU, NATO, média, a vůbec všichni, kterým se daří.

Pár podobných kousků se tu vyskytuje, jmenovat snad je zbytečné. :-)

3 1
možnosti
JK

Já bych jen rád, kdyby někdo z tamtěch konečně zveřejnil, jak si představuje to každou chvíli požadované "jednání s Ruskem". Mám dojem, že nejsou ochotni uvědomit si psychologii zlodějů; zloděj nikdy nechce vrátit, co si nakradl. A putin je navíc zloděj psychopat. Ukrajinci si nechtějí nechat krást území. Jednání se zlodějem tedy pro ně není atraktivní.

15 0
možnosti
KT

Mnoho lidí mravní složku zcela postrádá. Jen tak je možno si vysvětlit, proč nevadí komunista, fašista, estébák, zloděj, podvodník...

7 0
možnosti
MV

Stačí mít na obrazovce pár takto poladenejch lumenů a jasno je hned. už ty jejích vyjadřovací schopnosti...

4 0
možnosti
Foto

Pokud budou veřejně prezentovat a omlouvat agresi Ruska takoví jako Okamura, Ševčík, Kobza, Konečná a další, pokud tito budou hrát stále na notu údajného vlastenectví, pak kremelská propaganda slaví úspěchy. To jsou hybatelé rozvášněného davu, který chtějí a potřebují. Vzpomeň si, kolik lidí se dá oblbnout řetězovými e-maily typu, jestli to nepošleš dál, do deseti dnů tě postihne neštěstí. Všichni výše jmenovaní vždy nezapenou dodat, že ruskou agresi odsuzují. Jenže vždy mají dál i to ale. Ale ruský plyn potřebujeme apod.

19 0
možnosti
Foto

Přesně. Někdy si říkám, že by nemělo být umožněno právo volit každému, ale aby se voličský průkaz, podobně, jako řidičský, vydával proti nějakému jasnému důkazu, že člověk není dement.

8 0
možnosti

R^Ne, že by někteří nechápali, ale je jim to jedno, jak názorně ukazuje ta paní v níže uvedeném odkazu pana Tostena. "Co je nám po tom, co se děje v Rusku a na Ukrajině. My se tady chceme mít dobře, to je jediné co nás zajímá. Orbán a Putin to dělají dobře, starají se o blaho svých občanů" - to je jejich uvažování.

14 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám