Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J20a51n 76Š95i20k

24. 8. 2022 16:54

Škoda každého lidského života. Rusko je však ve válce jednou z válčících stran. Zmíněnou paní nelze považovat za civilní osobu, protože její projevy přímo válku podporovaly a jsou součástí oficiální propagandy. Ona sama by se bezpochyby za civilní osobu nepovažovala, její projevy jsou v tomto ohledu naprosto jednoznačné. Ovšem je možné, že její smrt souvislost s válkou nemá, mohl ji zabít někdo ze žárlivosti, pro peníze, apod.. To by pro ruské orgány bylo trpké, ona sama tuto smrt zneužívá ke své vlastní propagandě. Karma. Hezký den

6 0
možnosti
Foto

Ach jo , pane Kroupo. Přečetl jsem jen pár komentářů a stačí.

Jak vnímat slova o nevinné dívce? Snad takto? "Prosím vás nechte ji, ach nechte ji, tu nevidomou dívku". Nebo dokonce přidat: " Prosím vás neche jj si hrát. Vždyď možná hraje si na slunce s nebesy....."

Jak zemřela? Nešťastným omylem místo svého vyšinutého otce? Nebo to byla poprava cílená bezchybně? Nevím. Pokud chtěl papež František říci, že ví od Pánaboha (který podle Duky neumí mluvit), že bomba měla zabít Dugina a v tom byla takto vnímáno nevinně, pak to neřekl jasně. Pokud chtě říci, že byla popravena bez soudu, a proto je třeba vnímat ji jako nevinnou, pak to neřekl jasně. Pokud myslel na to, že s ní Kristus sňal hříchy, pak to neřekl jasně.

Nevidomá (zaslepená) jistě byla. Chtěl-li říci, že tedy nevěděla, co činí, pak to neřekl jasně. My však víme, ck činila. Šířila lži a schvalovala vraždění. A to způsobem poněkud bestiálním. Slovy papeže nevinnost nezíská . Slova jsou činy. V jejích slovech byla i krutost.

3 0
možnosti
Foto

Svatý tatík při tom nějak zapomněl na zabité ukrajinské děti, který byly rozhodně nevinné.

Doufám, že za tu "nešťastnici" bude sloužit zádušní mši.

2 0
možnosti
JL

Presna nalyza! Da se seto taky rict takto: Kdo cim zachazi, tim take schazi..

1 0
možnosti
JH

J63i80ř28í 78H52o88l15ý

24. 8. 2022 16:18

Papež František, aneb pekelný stolec.

1 0
možnosti
Foto

Provedl důkaz, že Bůh neexistuje. Jinak by už Vatikán sežehl plamenem pekelným.

1 1
možnosti
JL

"Jsme ve válce," opakují vládní politici. Je to takové paradoxní rčení, protože jsme i nejsme. Lepší otázka podle mě by byla: A chceme být ve válce? - Jsem starý, mladistvé nadšení pro Old Shatterhanda, Vinetua a tři mušketýry už mě opustilo. Tak doporučuju: vyhněme se válce, Moderní válka je katastrofa. Můžeme přece pomáhat uprchlicím s dětmi, resp. uprchlíkům, pomáhat třeba i finančně, ale politici by neměli vykřikovat válečné hlášky, posílat na frontu zbraně, měli bychom se jako vojenský trpaslíček chovat přiměřeně. ...atd atd však to znáte.

1 13
možnosti
Foto

Jasně, podle vás bychom se měli chovat připotrusovitě. Tak to tedy ne, truste si strachy v koutě sám, svoboda není zadarmo. Kdo ani není ochotný za svobodu bojovat, ten si zaslouží nad sebou bič a sekeru.

4 1
možnosti
JR

J50a79n 67R61á43ž

24. 8. 2022 15:29

Že Duginová byla hlásnou troubou morálního bahna, ve kterém jsou Putin a spol. po krk zaboření, je pravda. Ale že by to někoho opravňovalo ji zavraždit pravdou není.

Kdyby ti, kdo auto s Duginovou vyhodili do povětří řekli, že chtěli zabít jejího otce a nevěděli, že tam byla a tedy došlo k omylu, šlo by tento čin jakž takž ospravedlnit ale jinak to byla prostá vražda

Srovnávat vraždu Duginové s atentátem na Heydricha je něco tak nesmyslného, že to ani za komentář nestojí.

4 5
možnosti
Foto

Duginová byla na naprosto stejné úrovni, jako její otec. Proč by se její smrt nemohla pochopit? Protože to byla mladá a celkem hezká ženská? Víte, kolik krásných mladých žen bylo a je bestiemi, které si nezaslouží nic než provaz? Všichni jste na větvi z toho, že šlo o mladou holku. Víte, kolik mladých a krásných holek zahynulo na Ukrajině, protože se Duginové země chová přesně podle jejích představ?

15 2
možnosti
ST

I vražda zločince, zůstane VRAŽDOU...

3 9
možnosti
MK

V žádném případě.

2 2
možnosti
JL

Podíval jsem se na článek na Novinkách, kde se věc popisuje - papež označil Duginovou za "ubohou dívku", s čímž se dá souhlasit. Pak mluvil o nevinných obětech války - ty tam někde jsou vždycky. A vyzval všechny, aby ukončili válku - aby zastavili "šílenství" - s tím se dá souhlasit. Ta válka se jeví jako šílená - takže tak úplně mimo nebyl. Pokud Duginovou považuje za nevinnou oběť, je otázka, jak to myslí. Možná ji považuje za "svedenou" hloupou mladou ženu, která se nechala zatáhnout do šílenství války. Třeba to tak je.

3 0
možnosti
JF

Vždy, když čtu názory zdejší protiruské úderky, říkám si, že to je už úplné dno. A ejhle! Nebylo. Vychvalování vraždy třicetileté holky pro její názory, se ale už dá překonat jen ztězí.

Váš mentální svět se velmi podobá světu islámských fanatiků, pro ně je zabíjení jinověrců rovněž fajn a žádoucí.

9 12
možnosti
MK

Ještě napište nevinné.

2 1
možnosti
MK

Ta potvora dostala, co zasloužila. Amen.

3 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám