Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J34o47s30e85f 78U25l17m97a72n

24. 8. 2022 22:29

Papež František je karikatura sebe sama. Víc bych v tom nehledal. Kdyby to byla nějaká složitější osobnost, asi bych se k němu více rozepsal, ale tady fakt není moc co řešit. On byl tragéd už od svého nástupu.

2 0
možnosti
Foto

Není, pane Ulmane. Nevím, zda jste od něj něco četl, koukl na jeho encykliky atd. Papež František je vším jiným než karikaturou. To, že nesouhlasíte s jeho kroky, nemá o něm žádnou výpovědní hodnotu. Když mu po jeho inauguraci chtěli navléknout slavnostní roucho, odmítl je se slovy, že "karneval skončil". Bydlí ve dvoupokojovém bytě. Církev se snaží přetvořit v "polní nemocnici", tedy nikoli nějaký výlučný spolek, ale obvaziště pro všechny, kteří trpí ranami světa a to bez ohledu na jejich vyznání či třeba jen apateismus.

Je dobré si o osobě, kterou hodnotíte, vždy zjistit nějaká fakta.

0 0
možnosti
HH

Tak jste se vykecal a ukázal svou zvrácenost. Budiž. Jen by bylo závodná, aby jste si ji nechal pro sebe. Lidstvu tím nepomůžete.

0 15
možnosti
Foto

Pravil jediný moudrý ve vesmíru... Heřmane, Heřmane...:-)

2 0
možnosti
Foto

Co chcete od církve ? Snaží se to hrát na všechny strany už léta ...

1 1
možnosti
MS

Papež František lítost projevil. Ministryně Černochová lítost neprojevila. Má to své příznivce a odpůrce. Faktem ale stejně zůstává, že projev lítosti není žádná povinnost a zůstává na individuálním rozhodnutí.

Zajímavé ovšem je, jak se snaží zdejší lidskoprávní aktivisti o morální nadřazenost. Ten lidskoprávní aktivismus ovšem já osobně věřím pouze Zdeňku Hornerovi, který jediný je zásadový. Ostatní jsou pro mě jen obyčejní cyničtí pozéři jako jsem já, vy a další a chcete důkaz?

Zalistujte si každý v archivu blogu IDnes na dobu, kdy se měl projednávat pandemický zákon. Kolik lidí ( a současných lidskoprávních pozérů) považovalo za normální šibenice na demonstracích, protože tam neviseli lidi, ale jen pytle s nápisy. Takže než každý bude hledat třísku v oku papeže, nebo Černochové, měl by si nejdřív sundat ten les trámů z vlastních očí.

1 0
možnosti
Foto

ať už si Němci o Češích a atentátu na Heydricha myslí cokoliv, nemohou popřít, že Gabčík a Kubiš Heydrichovy děti nevraždili.

1 2
možnosti
Foto

Protože místo něho "náhodou" nejely v autě.

3 0
možnosti
JN

Já tam prostor pro lítost našla. Je mi upřímně líto, že s ní v tom autě neseděl její otec.:-/

13 1
možnosti
Foto

I s Putinem a Lavrovem.

2 0
možnosti
TH

Váš blog je dobrý, souhlas a karma, ale nejvíc je ta diskuse pod ním. Ta představa, že TO žije mezi námi.

12 0
možnosti

R^

V celku souhlas. Také jsem pomýšlel na ruské tajné služby. A Vaše vysvětlení je logické.

Smiřme se s tím, že papež není neomylný!

"Oko za oko a zub za zub" je prehistorická myšlenka. S Ježíšem nemá nic společného!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jak se to vezme. Najdete to např. v:

Exodus 21:23-25

"Jestliže však dojde k ublížení, musíš dát život za život, oko za oko, zub za zub, ruku za ruku, nohu za nohu, spáleninu za spáleninu, ránu za ránu, podlitinu za podlitinu."

1 0
možnosti
Foto

Darja Dugina nebyla rozhodně nějakou nevinnou dívkou. Ale kolem její smrti je spousta otazníků. Napřed jsme viděli v televizi auto v plamenech. Pod sedadlem řidičky prý byla telefonem odpálena nálož, auto vylétlo ze silnica a skončilo v plamenech. Ruská tajná služba prý hned po dvou dnech vypátrala pachatele. Prý to byla Ukrajinka, dozvěděli jsme se její jméno a dokonce uviděli i její služební průkaz !!! Ukrajinka prý mezitím stihla utéct do Estonska. U spousta jiných podobných atentátů v Rusku nebyl nikdy vypátrán pachatel, ale tady to byla rychlovka. Mezitím proběhl i pohřeb Duginy. Podle záběrů hořícího auta, by Dugina musela být spálena na škvarek. Ale v rakvi byl její obličej netknutý!!!

Té oficiální verzi úmrtí Duginy se tedy nedá věřit v ničem, podobně všem událostem v Rusku. Rv

22 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám