Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Když jsem při nástupu 5kolky říkal, že je to vláda komiků, tak mne ani ve snu nenapadlo, že až takových, oni posunuli laťku, o které se zdálo, že už posunout ani nejde;-).

13 0
možnosti
MB

česká politika je jako Hranická propast. Když si myslíme, že už jsme dosáhli dna (Babiš), objeví se někdo nový a lepší (Pětiprstí)

7 0
možnosti
ZK

Já v tom vidím Fialovej alibizmus. "My jsme vám to říkali, šetřete s plynem, aj notičky jsme vám na to dali, ale vy né, vy jste nás neposlouchali." Na vládě to možná bude, jak ve scéně známého filmu, Hoří, má panenko.

"Ne ne, pánové, lidi nejsou blbí. Voni dobře vědí, když si ten plyn rozfrcali, tak s ním už nemůžou topit. to dá rozum. Jo jo, lidi nejsou blbí."

9 0
možnosti
LP

Ať žije Orwell,kdo nezná ať rychle nastuduje....

6 0
možnosti
Foto

Napřed jsem nevěřil, že je něco takového možné.

10 0
možnosti
MB

Poslední tři roky dost povzbudily schopnost státu vymýšlet na občany nové a nové restrikce. Občané halt neuměli a neumí říct "dost" a vrátit úřednického psa do boudy.

6 0
možnosti
MB

Easy one. Kontrolora do bytu nepustím, dokud s sebou nebude mít policistu se soudním příkazem. Čau.

3 0
možnosti
KK

A co až se do okna opře odpolední slunce, to aby majitel bytu honem větral, aby teplota klesla:-/

12 0
možnosti
PC

... že by pomalu, ale přece jen nastupující prozření?

6 0
možnosti
RP

šetřit nebudu a je mi jedno co si hlupáci ve vládě vymyslí

7 0
možnosti
Foto

Jaká vyhláška, jaké nařízení? Trh si to nastaví sám. Až bude energie tak drahá, každý si nastaví tolik stupňů, na kolik mu stačí jeho kapsa. Co je komu do toho, když na to mám, budu si topit na 28C.

12 1
možnosti
JH

J82a10n 21H79a95r94v66a26n

12. 8. 2022 18:25

- no přece vyhláška této vlády o udávání. Až někdo splní svou občanskou povinnost a udá Vás, tak v lochu budete rád za 12 °C :-/

2 0
možnosti
JR

J38a93n 89R10y62c72h59l55i29k

12. 8. 2022 17:08

Malá garsonka. Jihovýchod. V zimě prakticky netopím. S vypnutým topením kolem 21 stupňů, pokud nejsou třeskuté mrazy. Pokud použiju troubu, pak 22. Budu muset v zimě větrat, abych nedostal pokutu?

(možná tomu nerozumím - nedával jsem úplně pozor, ale zdá se mi to, nebo je to skutečně tak, že lidé v panelácích s dálkovým topením nedostanou příplatek na energie, ale za to budou muset snížit teplotu v bytě?)

13 0
možnosti
MB

Já to mám podobně a navíc naše teplárna topí uhlím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám