Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J87a68n 75K38l69á20s46e34k

5. 8. 2022 22:27

Když jsem si přečetl ten Babišův výrok o fašistech a nacistech, taky jsem si hned vzpomněl na Putina. Každopádně je dost smutné, že po více než 30 letech tu stále mají velké slovo prominenti bývalého režimu a navíc je zcela nepokrytě podporují policisté v civilu, kteří napadají jejich odpůrce.

14 3
možnosti
VF

Já se ani moc nedivím, že Putin a Babiš mají stejné myšlení a chování vždyť bolševická KGB a bolševická ŠtB jsou spojené nádoby.

19 3
možnosti
TB

Já to slyšel zas od pirátských antifáků a jistých pacientů zde v diskuzi, podle kterých je všechno "rudohnědé". Ale to asi Kroupě radost neudělá.

10 8
možnosti
Foto

Teď se tím ohání úplně každý. Běžně se používá Rusko a Putler. Tímto příspěvkem NESCHVALUJI ani válku, ani vraždění, ani napadení a Ukrajině. Jen upozorňuju, že Babiš prostě použil trendy termín, a to bez obsahu.

1 3
možnosti
PS

Přiznám se, že se mi moc nelíbí účast burešových odpůrců na náměstích. Jenže on si svým chováním a výroky o to doslová říká. Zasloužená karma.

7 4
možnosti
Foto

No oni mu tam nechtíc dělají pozadí pro fotky. Ale tak je to pořád. Pořád se o něm píše i když negativně, takže nikdy nevypadne z povědomí a ještě to má zadarmo. A nezapomeňte, že volby jsou tajné.

2 2
možnosti
ST

„Podle Babiše žije v Česku dva a půl milionů nacistů a fašistů. Přesně tak tituluje všechny voliče pětikoalice. Inspiraci pro svůj výrok našel u válečného zločince Putina."

https://echo24.cz/a/S2KwS/babis-odpurci-nacisti-fasisti-kritika-setkani-odpurci

21 1
možnosti
MV

i kdyby nekoho zastrelil, tak si nekteri pro knizky, podpis a fotku prijdou

7 2
možnosti
JK

J46a96n 54K10l56á11s97e35k

5. 8. 2022 22:28

Alexandr Mitrofanov pro ně používá termín "zrezivělé mozky".

0 0
možnosti
Foto

Právě jsem se vrátil z blogu pana Hewlita a musím bohužel opět konstatovat, že ten člověk patří jinam, než do slušné společnosti... Přemýšlím také nad tím, co hrozného mu musel nějaký Ukrajinec kdy udělat, hádám, že ho fyzicky "usadil" před dalšími lidmi, protože už asi nemohl dál snášet ty jeho kecy, nebo jeho chování...

22 8
možnosti
Foto

On jednou napsal, že je na ubytovně se 30 Ukrajinci. A jestli měl své obvyklé kecy, tak asi nějakou schytal.

O jeho duševním zdraví mám silní pochyby. :-)

11 3
možnosti
JT

J65i72r94i 45T17i46c11h91y

5. 8. 2022 16:42

Pisatel si nemohl pomoci a musel tam zaplest sveho oblibence, Putina.

3 22
možnosti
Foto

Pokud vám slova Babiše nekorespondují se slovy Putina, není chyba na mém vysílači...

23 0
možnosti
TB

Trošku jste to překroutil. On nazval nacistama ty, kteří mu chodí nabourávat jeho mítinky s jeho voliči, nikoli třeba Vás, který nesouhlasí s Babišem.....jsme v demokratickém státě, takže si můžete uspořádat demonstraci proti Babišovi třeba každý den, ale vyvolávání násilí na jeho setkání s jeho příznivci podle mě není nejlepší cesta.... slávista taky nepoleze na setkání sparťanů.

8 13
možnosti
Foto

Pár těch slezin na oslavu pana Babiše jsem viděl, tedy pár záběrů a videí. A vždy tam došlo k tomu, že jako první se dopustili násilí příznivci pana Babiše, většinou šlo o důchodce a hlavně důchodkyně, kteří/které odstrkovali/y protestující, snažili/y se jim vyrvat píšťalky, taky nějaké naznačované útoky jsem tam z jejich strany viděl. Osobně se nedivím, že někdo, komu nějaká hysterická babka šmátrá na pusu, aby mu vzala jeho majetek, i když jde o pitomou píšťalku, tuto fanatičku prudce odstrčí, případně ji chytí za ruku a pak odstrčí. Neviděl jsem ANI JEDEN incident, na kterém by jako první fyzicky zaútočil protestující proti Babišovi, vždy to bylo naopak. Máte proto nějaké vysvětlení?

16 3
možnosti
JL

Babiš pravděpodobně volby vyhraje a možná i sestaví (ANO) vládu, pokud do toho půjdou s SPD. Ale možná mezitím zmizí - na Hrad, případně na nemocenskou či do důchodu - v jeho věku to poněkud přehání s tou aktivitou. Levicová strana/strany/ - dojde-li k silnému propadu ekonomiky - příště vyhraje. Kdo to asi bude?

0 8
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám