Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Ja NEPODPIRIM. Ani nahodou... A ted-jsem KDO??? A vedi neco tento pan o Newtonůvu třetímu zákonu? Cim vic bude mluvit ... ;-ORv

0 0
možnosti
ZK

No já zase z úst poslance Výborného směrem k poslancům SPD. Dvojí metr je mi bytostně odporný.

4 0
možnosti
Foto

J67a51n 38A31n49d74r68l86e

6. 8. 2022 17:30

Pokládat-li AB výroky za trestné a nikoli jen za třeba osudné, nehorázně a skandální, pak třikrát hanba nestačí, konejte svoji povinnost a podejte trestní oznámení, budu vám držet palce, ať jej octr dotahnou do smysluplného konce

3 0
možnosti
IM

I72v79a26n 87M74i95n22á66ř

6. 8. 2022 14:18

Je opravdu tragikomické, nazývá-li "prekabátený" komunistický estébák své oponenty fašisty. Z hlediska zrůdnosti bolševické a fašistické ideologie si totiž její příznivci - opravdu nemají co vyčítat.

15 2
možnosti
TB

Je stejně tragikomické, když totéž dělá pirátský senátor.

5 0
možnosti
JN

Mám rád historii a proto když vidím, jak nějaká partička agresivně narušuje mítink někoho jiného, vzpomenu si právě na SA. No ano, to byl jeden z jejich hlavních úkolů.

Málo na plat, dělat někde bordel, popř. protestovat proti všemu možnému dovede každý trouba. Nicméně nabídnout nějakou cestu (volební program), to už je jiná ... vzpomeňme na Michviprd.

No a závěrem je nutno dodat ... je zajímavé, že toto agresivní chování je skoro výsadou těch, co prý brání demokracii a poučují ostatní o morálních hodnotách.

7 8
možnosti
FF

Pokud chcete hovořit o agresivním chování, měl byste se zaměřit spíše na příznivce expremiéra Babiše. Jsou to oni, kdo neváhají hrubě napadat verbálně a mnohdy i fyzicky názorové oponenty svého guru. Internet je plný konkrétních případů, kdy na projevy nesouhlasu reagují násilím. Viz i Babišem uváděny téměř ukousnutý prst jedné z jeho obdivovatelek, kdy ovšem zapomíná uvést, že k tomu kousnutí došlo v sebeobraně po fyzickém útoku, jehož pachatelkou byla dotyčná kousnutá žena. Video incidentu bylo k vidění i na webu idnes.

8 4
možnosti
OB

Poslyšte Vladimír - tedy pane Kroupo. Já se asi mýlím, jen mám v podvědomí spoustu fotek na iDnesu či Seznamu, které jsem tam v letech 2014/15 vídával a šlo mladé ukrajinské muže dost silně pokérovanými zajímavou symbolikou, jež hrdě nastavovali své tělesné partie objektivům fotoaparátů . .

Co si o tom mám myslet ??

Nic proti kérkám nemám, někdy i naopak drobné kérka na dívčím těle nad kalhotkami v oblasti "hexnšůsu" i starce potěší . . . Ba i na kotníčku je milá ...

Co by se tak poetického mohlo hodit k paní Jandové ? Poraďte milý Vladimíre.

:-)

5 12
možnosti
TV

tak si zkuste nekde v archivu najit reportaz treba z koncertu Orliku. Co si o tom myslet?

A co se tyka tetovani, krasne to napsal jeden muj oblibeny spisovatel:

Žaneta si kdysi dávno nechala nahoru na pravý prs vytetovat kolibříka, ale ptáček se dlouhodobým používáním vytahal na něco, co připomínalo nejspíš pterodaktyla.

0 1
možnosti
FF

Od Babiše? Jednoznačně!

6 0
možnosti
Foto

Slyšel jste to z úst úplně každého. Teď je to módní nadávka.

5 11
možnosti
Foto

Dokonce si už bere do úst Václava Havla. Nechutná osoba.

11 4
možnosti
IB

Však je vidět, kým se obklopuje. Takový Orbán, jeho kamarád, který jej inspiruje.

10 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám