Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Adolf chtěl Sudety a taky je dostal ...

A "evropští" přátelé a ochránci nehli prstem. Důvod: aby byl v evropě klid ...

Že by se historie opakovala ? ;-(;-(;-(

Taktiku použil stejnou - začal vyhledávat rozdíly, radit jak z toho a začaly rozbroje a ty živil stupňováním nenávisti, která předtím nebyla.

2 0
možnosti
Foto

I na Vás, pane Havránku, jsem myslel, když jsem vymýšlel nadpis tohoto mého dnešního blogu. Dovolte mi tu otázku z nadpisu zopakovat - jste spokojený, pane Havránku? Dle Vašeho článku, na který jste sem dal odkaz zřejmě velice. To svědčí o mnohém...

8 1
možnosti
Foto

Tak proruští trollové jsou jistě spokojeni. A co se stane dál? To stejné jako před roky na Krymu. Ukrajina přijde o další kus území, nikdo nic neudělá a ruští mužici se nad vodkou budou hrdě bušit do prsou a vychvalovat svého vůdce. Kdo by v tuto velkou chvíli myslel na bídný ruský život, malé ruské platy a důchody, všude přítomnou korupci a beznaděj na lepší život...

29 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Nejvyšší proruský troll Miloš Zeman teď asi buší hlavou do zdi, že radši nedržel "ústa", když se o zprávách USA o chystaném útoku Ruska na Ukrajinu vyjadřoval jako "blamáži CIA". :-)

20 0
možnosti

... o "blamáži CIA".

0 0
možnosti
JK

Přesně, válečné šílenství bylo odstartováno. Svobodně uvažující člověk to těžko chápe a do poslední chvíle chce věřit v jiné než krvavé řešení. Jenže krev už je prolita a poteče dál, vrahem je Putin, nepochybně.

Musíme urychleně přijmout Ukrajinu do NATO a dát Putinovi ultimátum na vyklizení území včetně Krymu. Totální blokádu Kaliningradu, Sevastopolu a dalších oblastí. Zároveň požadavek na úplné odzbrojení. Výměnou dovolíme Rusku dodávat plyn a ropu do Evropy a nepřekročíme dohodnuté hranice.

1 0
možnosti
HH

A vy si myslíte, že nám Rusko uvěří po tom, co západ provedl před 30 lety přes ústní sliby Gorbimu? Držím vám palce.

2 2
možnosti
Foto

Když ve Vladimíru Putinovi uzraje podezření, že ruská menšina občanů v Česku je podle jeho zaručených informací tady týrána, přijede jim na pomoc s tanky stejně, jako dnes přijel na východ Ukrajiny. ;-( A kdo mu v tom bude svými tanky bránit?

10 2
možnosti

O ruské převaze v počtu tanků se ví. Proti tankům se ovšem nemusíte bránit jen tanky. Sofistikované protitankové střely udělají možná ještě lepší službu.

1 0
možnosti
VH

Těm je to žel jedno. Pokud to takhle půjde dál, do deseti let bude většina zemí SSSR zpět. Sankce jsou k ničemu a Putin něco chce?...tak si to vezme. Scénář bude stejný, pár křiklounů přiláká další a udatná ruská armáda jim pomůže...Rv

2 0
možnosti
PK

Prepáčte ale meliete hrozné blbosti. Čo by robil s Ukrajinou, kde je väčšina obyvateľstva silne protiruská? Detto pobaltské štáty? Mať neustále problémy s partizánskou vojnou?

1 1
možnosti
Foto

R^, karma, již jsem se vyjadřoval jinde, v historii jsou vždy odpovědi. Rus rozumí v takovéto situaci jen síle. Trumannova doktrína, Reaganova doktrína, Kennanův "Dlouhý telegram"

12 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OT
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám