Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pro nás je to upozornění, že existuje pro Česko jediná bezpečná cesta a to odstoupení od deklarace o nešíření zbraní hromadného ničení a pořídit si je. Všechny ostatní cesty jsou pro nás zničující.

Tak jako hraní si s USA a Nato zničilo Turecko nebo Ukrajinu. Každé jiným způsobem.

0 4
možnosti
Foto

Zatím nejlepší a nejstřízlivější komentář - Petr Vrchovský, hodina 12.35.

0 1
možnosti
PS

Zapomeňte na OSN tomu leží v žaludku jen Izrael. Nevím ale NATO jako obraný pakt musí počkat. Co potěšilo je vyjádření Číny ale nedivil bych se pokud by toho Čína využila a zabrala Taiwan nebo něco vyvedl Turek.

Jinak analogie s 2sv. naprosto přesná kdy politika appeasementu byla naprosto zbytečná. Chybí už jen nějaký "Chamberlain" s papírem co zaručuje mír v Evropě.

2 0
možnosti
Foto

J13a38n 46Š49i89k

22. 2. 2022 13:18

Jsou spokojení a chrochtají tu i onde a někteří by nejraději psali zvací dopisy. Svět je složitý a blá, blá, blá. Putin přejel červenou čáru, tak teď ať jdou trollové s kecama o nepřehledné situaci do háje. Ne, právě teď situace už není složitá. Teď je jasně černobílá a čím dál více se ukazuje kde kdo stojí. Karma. Hezký den

10 1
možnosti
Foto

Prohlášení prezidenta republiky

Prezident republiky  Miloš Zeman konstatuje, že vstup ruských vojsk na území separatistické Doněcké a Luhanské lidové republiky zvyšuje riziko vojenského konfliktu a snižuje naději na diplomatické řešení.

9:49 dop. · 22. 2. 2022·Twitter for iPhone

Poznámka:

Aktivace článku 66 není na programu dne, neboť zdravotní stav vrchního velitele ozbrojených sil mu umožňuje vnímat to, co vnímají i zvířata žijící na ukrajinských pláních - riziko

1 1
možnosti
Foto

Riziko si je schopen uvědomit a konstatovat každý psík na ulici, kde jezdí auta. Kdo z řidičů jezdí jak magor a kdo dodržuje pravidla, to psík už obyčejně nerozpozná. Však ho také nikdo nenavrhuje na úřad prezidenta.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Tak nějak nepoznám, jestli z toho máte radost, či nikoliv...

1 0
možnosti
JS

J48a96n 33S64k15ý21p69a51l83a

22. 2. 2022 12:29

Skutečné sankční opatření, které by pocítili hodně, by bylo vyloučení Ruska z mezinárodního platebního styku SWIFT. Tedy nebyl by možný bankovní převod mezi Ruskem a zbytkem světa.

Všechny ostatní sankce jsou jen PR pro vlastní voliče a Putin se tomu bude smát.

3 1
možnosti

Že jste nakoupil nějaké kryptoměny?

1 0
možnosti
JL

Já nevím, co chtěli trolové, ale Putin prostě potřeboval udělat něco, aby to nevypadalo, že prohrál - a tak udělal, co udělal - zabral dva regiony Ukrajiny. Bude kolem toho velký politický frmol. Ale na válku to nevypadá, jedině že by se Vladimir Vladimirovič chtěl zapsat do dějiny nějakou větší válkou. Chce? Uvidíme.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám