Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J62i31ř49í 47D24a94n56i98š

22. 2. 2022 19:15

Pane Kroupa, myslím, že můžete být spokojený.

Napsal jste svůj názor (já mám podobný), většina diskutujících s vámi souhlasí a vyprovokoval jste i pár proruských reakcí.

Dobrá práce.

5 2
možnosti

Putin to přehnal a jsem si jist, že to ví,jen že nemůže ustoupit, aby se nestrapnil...nemůže vyhrát válku, západ mu povolí jen snad bitvu. V každém případě, je vše špatně. Je třeba se připravit na různé eventuality....je málo být neutrální, či nezačleněn jako Finsko. Věřím, že i ono pochopilo, s jakými vlky je třeba výt. O Ukrajině nemám valné mínění, ale vracet se hranicemi zpět, je nepřijatelné.

3 1
možnosti
MK

M90i25l76a77n 61K20e91s30l

22. 2. 2022 18:22

Putin není hloupý jako Hitler.Hitler toho chtěl příliš a proto špatně dopadl.Nakonec neměl nic.Není a nebylo nikdy problémem něco rozbít,ale dobýt. Dokud na dobytém území nestojí voják v bagančích se samopalem na krku,není území dobyto.Možná v komunistické minulosti,kdy v mnoho zemích Evropy existovaly páté kolony-silné komunistické strany,ale nyní ne.Myslím si,že je málo pravděpodobné vidět někdy v budoucnosti jak vojáci NATO si prohlížejí Rudé náměstí nebo ruský voják kouká na Vítězný oblouk v Paříži.

2 1
možnosti

A co tím chtěl básník říci?8-o

5 1
možnosti
Foto

Nebýt států, kdo by chránil světový mír ?

Pamatujete, jak nikdo vlastne nechapal, proc zacala prvni svetova, ktera ukoncila tzv belle epoque, obdobi nebyvale prosperity? Jak ty desitky milionu mrtvych opravdu nestaly za nejake nenaplnene ambice uchylu, primitivu, nasilniku a frustratu, kterym jedinym stoji za to "vladnout" (tehdy i dnes)?

Tak nejak mam v posledni dobe pocit, ze se zase neco z historie opakuje. koneckoncu, pametnici uz nejsou...

9 1
možnosti

No jo, vy a ta vaše fobie ze státu.:-P

4 3
možnosti
AV

A69l53e74š 48V64o23l47f

22. 2. 2022 17:28

Mám husí kůži z toho, jak někteří diskutující hodnotí ruskou agresi. Ještě tím hůř, že se to v 68 týkalo i nás a v 56 Madarska. Jak může toto někdo obhajovat? Vzdyt to je na hranici vlastizrady, morální určitě.

32 1
možnosti
Foto

Nenašel jsem tady žádný příspěvek, který obhajuje ruský vstup do oblastí východní Ukrajiny.

8 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

AV

A19l23e44š 47V30o41l79f

22. 2. 2022 17:23

Tu válečnou hysterii rozpoutala západní propaganda? Není vám to proti žaludku, takhle podporovat agresi, nebo dostáváte dost peněz na to, aby jste nezvracel? Vám to fakt nevadí?

9 3
možnosti
Foto

Totéž se mi chce volat, ovšem česky, když si čtu některé zdejší proruské komentáře...

7 1
možnosti
Foto

KarmaR^ Jenom se mi nelíbí do hnusné nečeské slovo pro darebáky a škůdce. Čeština je přece dost bohatý jazyk na to, abychom ji nemuseli podle dobové módy zazdít nejprve germanismy, pak rusismy, anglicismus a nakonec suionismy (nejen troll, ale i ombudsman zní ohavně).

1 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
MS

Tak si říkám, proč se teď varuje před uprchlickou vlnou z Ukrajiny ( a varuje i Tomio)? Nespletli si náhodou uprchlíci směr prchání? Vždyť osvoboditelé jsou na druhou stranu.

Pokud to teda není těch 11%, co v referendu nehlasovalo pro podporu státní správy Doněcké lidové republiky. Pak bych chápal, že ti, co hlasovali proti, jdou na západ. Ale pokud někdo hlasoval pro, tak by měli prchat směrem k těm osvoboditelům, kterým dávali v roce 2015 důvěru.

2 0
možnosti
RN

Od Rusa nebo komunisty ani jinou reakci čekat nelze pane Kroupo. A pár jich tu ještě pár let bude.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám