Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J12a14n 12K29u50b88í13č16e47k

19. 11. 2021 13:16

Chválil jsem váš recept na guláš kdysi. Měl by jste raději zůstat u těch receptů. Ps: jsem také přející člověk

3 3
možnosti
Foto

Nejen z jídla je člověk živ...;-)

0 0
možnosti
ZH

Stále stejně zkreslené argumenty. Očkováním se snižuje se riziko všeho negativního. Tedy nákazy, přenosu na jiné, těžkého průběhu a nedej bože i smrti.

A znovu budou internetově vzdělaní antivaxeři tvrdit, že je to k ničemu, protože se můžou stejně nakazit, přenést to na jiné atd.

Je to marný, je to marný, je to marný ....

8 4
možnosti
PP

A nemůžou?

Co se stane, až budeme všichni naočkovaní? Virus zmizí?

Všimněte si, že neargumentuji nevyzkoušenou vakcínou, možnými veleljšími účinky atd., nezpochybňuji, že vakcína skutečně může pomoci k mírnějšímu průběhu, ale je to opravdu ta jediná správná cesta?

4 1
možnosti
Foto

Buh chran pred lidmi,jako je autor. Clanek vyjadruje radost z natlaku,ktery pojmenovava jako volbu. Argumenty proti plosnemu nuceni vsech nejsou preci dulezite,pane Kroupo,ze?

17 12
možnosti
PP

"Kdyby to mělo jeden život zachránit...."

2 0
možnosti
Foto

J24a55n 80Š12i53k

19. 11. 2021 13:04

Napsal jste to přesně. Taky mám pocit, že žijeme v republice mladých, krásných, štíhlých a dokonalých bytostí s imunitou Vetřelce :-) Tedy, my sice zaujímáme přední místa na této planetě, v obezitě, cukrovce, kardio nemocech, rakovin tlustého střeva a k tomu chlastáme a kouříme první ligu. Vlastně pardon extraligu světové třídy. Ale zato mozky nám pracují na plné obrátky!!! Víme všechno o studiích a protilátkách a vakcínách víc než vědci celého světa. A proto si tady budeme žít s tím naším virem Covidovým nejdéle ze všech zemí na světě. Protože ho máme zkrátka rádi. Vždyť co nám dá lepší příležitost než ukazovat na toho druhého: To ty, ty za to můžeš, já nic. Hezký den

28 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OB

Kouřím, piju, nejím zdravě, jsem morbidně obézní, ale teď si dám tu vakcínu a je ze mě nesmrtelný terminátor, kterému se nic nestane ;-DR^

4 3
možnosti
ZH

Není a nebude z vás terminátor. Nikdo nic podobného o očkování netvrdil a ani netvrdí. Netrollte.

0 0
možnosti
VK

alfou a omegou celého článku je, že se snažíte - tak jako mainstreamové média - podsunout (no, upřímně, vy se ani nesnažíte podsouvat, vy to prostě natvrdo sdělujete), že kdo není očkovaný je vůl.

je mi líto, že máte tak omezený rozhled, že si nedokážete z dostupných zdrojů a pramenů zjistit, že existují racionální důvody, proč se nenechat očkovat mRna vakcínou.

přeji vám hezký den a být vámi, nezapomněl bych na starou říkanku "Když přišli nacisté..."

9 8
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste můj článek tak dobře pochopil.

4 3
možnosti
JD

J93a35n 69D75o12u36š92e55k

19. 11. 2021 12:56

Já to stále nějak nechápu. Jsem očkovaný přesto mi není zatěžko dodržovat základní opatření a rizika tak minimalizovat jak je to jenom možné. Ať se na to dívám jak se na to dívám, zatížení mého komfortu je naprosto minimální.

Proč tolik lidí pořád držkuje?

28 5
možnosti
PP

Tak se na to podívejte z dlouhodobého hlediska, ne jen pohledem Vašeho komfortu, a třeba začnete držkovat taky... jestli takovýto postup (a nemluvím jen o tom, co vláda předváděla celý minulý a letošní rok) je do budoucna norma (nejen pro případy pandemie), tak pánbůh s náma všema...

1 0
možnosti
Foto

Ne pane chytráku. Jsou to údaje Ministerstva zdravotnictví. Za váš nedostatek rozhledu neočkovaní opravdu nemohou i když by jste jim to chtěli vnutit. :-)

0 4
možnosti
Foto

Naučte se prosím využívat vláken, ať nevypadáte jako tydýt. A naučte se český pravopis- "když by jste"...8-o;-D

0 0
možnosti
ZJ

.... Neboj - ty ,,bojovníku" proti všem neřádstvům světa a nejspravedlivější mezi spravedlivými - i ty se také jednou dočkáš své ,,fronty" Rv!

4 4
možnosti
Foto

Já už si svou vystál.

1 0
možnosti
VB

Vy také budete stát ve frontě na další a další posilující dávku ;-D

1 0
možnosti
PP

Tak nějak to dopadne, protože viru je jedno, jestli jej přenáší očkovaný nebo neočkovaný. Je tady a bude tady dál, i kdybychom se naočkovali všichni, stejně si jej budeme předávat. Chraň bůh, až všem, co se teď nechali očkovat, vyprchá účinnost vakcíny (aktuálně je to 6 měsíců? Nestíhám to sledovat....), budou se muset nechat přeočkovat, aby nezahltili nemocnice, a tak pořád dokola...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám