Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Tolik fantazie se dostavuje po kolikate dávce? Tohle je ale ještě snad něco horšího ... pak už chápu ;-DRv

3 0
možnosti
JV

J34a84n 54V47e31s34e22l63ý

19. 11. 2021 16:25

Nejlepší bude, když si očkovanci budou hlídat expriraci svojí poslední dávky a neočkované nechají laskavě na pokoji. Co vy na to?;)

17 4
možnosti
PN

Když nebudete vylejzat tak proč ne. Také nechodím s kulometem po měste a neříkám hleďte si svého. Ta nemoc je nakažlivá. Tudíž neočkovaný ohrožuje nakažením dalších mnohem více zdravotní systém než očkovaný.

1 2
možnosti
GS

A pak je tu třetí cesta, kterou jde většina neočkovaných. Pro tuto skupinu není rozhodující omezení volnočasových aktivit, protože se jich takové omezení nedotkne. S ohledem na sebe i druhé takové aktivity nevyhledávájí a to sami a dobrovolně.

2 0
možnosti
Foto

P58e86t27r 64B98u55r20i28a57n

19. 11. 2021 16:02

Odmitači jsou schopni se postavit do fronty k nemocnému, aby na ně vir přeskočil a pak toho nemocného udat, že vědomě nemoc roznáší.

5 11
možnosti
MK

Bravo. S lepší ukázkou zaslepenosti a fanatismu jsem se už dlouho nepotkal.

9 4
možnosti
RC

Myslím, že většině neočkovaných nejde o to, aby měli glejt chodit chlastat apod., jak píšete. Jde o to, aby skončila tato buzerace a aby se ke všem přistupovalo stejně. Očko neočko, je to jedno. Oboje se mohou nakazit, oboje mohou šířit. Jsem schopen uznat, že očko méně. Ale nejsou na nule! Pořád v sobě mají riziko, byť menší. Takže všem měřit stejně. Jenže to by tečkaři přišli o další milodar a co by jim zbylo. Evidentně ochrana sebe sama jim nestačí. Přitom to by měl být ten hlavní důvod se očkovat. Ale aspoň se ukazují pravé důvody, které lidi vedou k vakcinaci.

10 1
možnosti
MI

Snad byste nechtěl připravit tečky o jejich jedinou výsadu, že jsou nesmrtelní. Kdo by se pak nechal dobrovolně očkovat, když by tato jediná pravda byla zpochybněna...

1 0
možnosti
MK

Několik neočkovaných znám a někteří z nich si vybrali třetí frontu. Na pracovním úžadě. Oni si řekli, že když stejně nikam nemohou a musí sedět doma, tak jim dávky bohatě stačí a nebudou se obtěžovat prací. Však oni se jim ti očkovaní na dávky složí.

Jen státní kasa pláče. Místo aby inkasovala jejich daně, musí jim platit ty jejich dávky.

0 0
možnosti
PN

Tohle je hodně nenávistný blábol, ale co jiného od autora čekat. To právě autor vede svůj očkovací boj, já s nikým nebojuji, mně je covid egál a rozhodně se nedám očkovat, protože nějaký Kroupa vztekle štěká na internetu.

12 7
možnosti
Foto

Máte své důvody a určitě i právo. Na druhé straně si nikdo nepřipouštíte povinnosti a odpovědnost. Škoda.

2 1
možnosti
PK

Fakta:

1. 90 % hospitalizovaných je ve věku 50+. Mladí jsou výjimkou. Průměrný věk hospitalizovaných je 68 let.

2. Očkování je dobrovolné, diskriminace je protiprávní. Pravděpodobně většinu restrikcí pro neočkované soudy brzy shodí.

3. Mladí nemají zdravotní důvody se očkovat, riziko je pro ně zcela zanedbatelné. Jedinou cestou, jak zůstat v životě a dobrovolně se neočkovat, je nechat se nakazit. Bohužel, k tomu je nutní vláda svou šikanou a nastaveným směrem.

Důležité je naočkovat lidi 50+, pak nebude s nemocnicemi vůbec žádný problém. Ale vláda nepodnikla ani JEDINÝ krok k tomu, aby starší lidi k očkování motivovala. Ty represe je prakticky míjí, a mají dopad pouze na mladé. A to, co způsobí, je přesný opak toho, než by se dalo nazvat "motivací". Rv

6 7
možnosti
Foto

A co třeba důvod odpovědnosti vůči svým rodičům, či prarodičům, kteří jsou právě v té kategorii 50+...?

7 7
možnosti
VB

Dnes jde jen o dozvuky covidu, nikoli o epidemii, sám počet pozitivně otestovaných neznamená, že jde skutečně o nemocné (někdy máte virus na sliznici, nadýchl jste se v tramvaji, ale nejste infekční ani pro sebe, ani pro druhé. Rozumné země vycházejí v počtu hospitalizovaných na JIP, a tam podle zahr. statistik jsou ti s covidem v únosné míře (při regionál. spolupráci nemocnic nikde nemusí vzniknout přetlak), dále jsou tam pacienti s jinými respirač. nemocemi (chřipka, RS virus - teď je jejich epidemie) - ale hlavně jde o pacienty zatížené i jinými nemocemi, ti odolnější se do nemocnic nedostávají. Takže chraňme ty zranitelnější, ti doma se mohou chránit sami, ti v ústavu mají být chráněny státem - kontrolou správné péče o ně. Kvůli tomu nemusíme zasahovat do práv občanů. Dnes je covid jen jednou z chřipek, jež doléhá hůře na lidi s nefunkční imunitou.

3 5
možnosti
ZH

Kdybyste tohle napsala před měsícem, tak by s něčím dalo možná i souhlasit. Doba pokročila a covidová oddělení se už plní pacienty a počet mrtvých denně se šplhá ke stovce, kde se bohužel asi nezastaví. Tak, než zase začnete psát bludy, tak se podívejte na aktuální čísla.

0 0
možnosti
MK

Jako asi takhle. Nejsem odmítač, celá moje rodina je očkovaná. Ted už vlastně očekávám SMS, že můžu na třetí dávku. Nejspíš si ji píchnout nechám/ mám v rodině těžce nemocného/, ale čeho se obávám, že třetí dávka stačit nebude, že na jaře, po půl roce, možná dřív, přijdou se čtvrtou, pak s pátou/ s tím se vláda netajila/... a to už trochu přemýšlím, jestli je pro organismus dobré si nechávat píchat tak často. Proti chřipce jsem se nikdy neočkovala, nikdy jsem chřipku neměla. A to stačila jedna dávka za rok, tady budou chtít dvě, možná i tři.

0 0
možnosti
Foto

Na tyhle otázky Vám nikdo odpověď nedá. Já sám za sebe musím říct, že pokud budu mít i při další dávce jen takové obtíže, jaké jsem měl po prvních dvou, tak si klidně nechám píchnout i další. Ano, bolela mě dva dny ruka a byl jsem ne ve své kůži, ale po dvou dnech šmitec. Asi antivaxery a konspirátory zklamu, ale nic mi neupadlo, nic neuhnilo a cítím se jako kdykoliv před vakcínou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám