Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

No to eště nic neni proti tomu co teprve prijde.. 8-o

1 0
možnosti
ZS

jak se z kdysi oblíbeného blogu stane blog covid-fanatika s klapkami na očích

aneb: kdyby trapnost nadnášela, lítá tu Kroupa jak holubička

11 7
možnosti
ČP

Teď nade mnou něco přeletělo, nebyla jste to Vy?

2 2
možnosti
VH

Co vam je do zdravi jinych??? Po tom je vam xxx! Zdravi je osobni veci kazdeho z nas a take je problemem kazdeho jak o nej pecuje. Ze tak nebrojite proti alkoholu, cigaretam, obeznim lidem, fetkam a jinym, kteri si zcela dobrovolne a ucelove likviduji zdravi. Neserte se do nas a nechte se opichavat treba 2x do tydne. Nam je to taky sumak. A pozor, zdravotni pojisteni si platime vsichni, teda az na vyzirky z rad prizpusobivych, takze zadne keci o zatezi zdravotniho systemu a pod.

18 4
možnosti
FF

Ano, zdraví a péče o ně je bezesporu osobní věcí každého z nás. Tato premisa však přestává platit v okamžiku, kdy se jedná o nakažlivou chrobu, která se velmi snadno přenáší, v tom okamžiku už se nejedná o osobní věc jednitlivce. Dalším okamžikem, kdy přestává být zdraví jednotlivce je okamžik, kdy z důvodu ignorování dostupné a relativně levné vakcinace vyžaduje hospitalizaci a intenzivní lékařskou péči, která jednak stojí až 100.000,- Kč/den a jednak blokuje přístup k lékařské péči lidem, jejichž zdravtní stav vyžaduje např. operativní zákroky a pod.

7 5
možnosti
PB

P69e45t22r 58B73u25r25i95a87n

19. 11. 2021 21:36

Očkovaní jsou také roznašeči covidu.

Jenže je to přehlušené jejich falešným sebeklamem o tom, jací jsou to zodpovědní borci, že se jim nemůže už nic stát, že jsou nadřazení nadlidé a že se stačí pak každého čtvrt roku, měsíce, týdne přeočkovat třeba i po stodvacáté šesté, protože vakcína je přítel a ještě k tomu rozšiřuje mozek o další jednu komoru.

Nařízení vlády je diskriminační, hloupé a neúčinné. Stejně jako ta plošná opatření na jaře, a když je opozice na popáté už zablokovala, řvali tady covidoví bojovníci, že to je konečná a přijde apokalypsa. Nepřišla. Jako na vztek po tomto utnutí začala čísla naopak klesat.

Prošel jsem si frontu B, a je to bezva, mám 180 dní od té vládní šikany klid.

V květnu uvidíme. Možná budu v té době proti tobě už osm očkování pozadu :-)

10 4
možnosti
Foto

Nevím jak kdo, ale já nikam zalézat nebudu. A mohl byste mi prozradit, kdo z tábora protikovidových bojovníků (nebo jak jste je nazval) tvrdí, že covid je rýmička? Ani - vím, že Svědkové Kovidovi toto tvrzení vkládají svým odpůrcům do úst. Jste to vy? Rv

7 5
možnosti
MH

Autore, opravdu máš dost. Vypadáš jako velký kluk, co by mohl mít trochu rozumu, který by ti občas mohl být nápomocen k tomu, se v "covidové" problematice trochu orientovat. Ale obávám se, že je to s tebou marné. No nic, přeji ti zdraví, a sportu zdar.

11 2
možnosti
JN

Pro většinu neočkovaných je výhodnější postavit se do plivací fronty. Získaná imunita je mnohem komplexnější (Dlouhodobá buněčná A navíc slizniční), Takže na rozdíl od očkovaných lze v podstatě mluvit o určité bezinfekčnosti

Očkování má vždycky určité nevýhody, neboť je to nepřirozený zásah do lidského organismu nesoucí i negativní důsledky. V beznem zivote nákaza jaksi do člověka nevstupuje skrze jehlu a rychlé do krevního řečiště. Tyto nevýhody tedy musí převážit získané výhody z očkování a v případě očkování proti c-19 jsou výhody z očkování zanedbatelné- Převážně jen politické a rizik vzhledem k nedostačující mu testování mnoho-viz predchozi prispeved ode mne.

Navíc Použití rozumu namísto slepé víry varuje: Pokud vás někdo musí ukecávat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat, tedy pokud je toto vše považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu, můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro.

V této propagandě je příliš mnoho liží (Na stránkách ministerstva stále visí lež, že přirozená imunita rozhodně není kvalitnější než očkování,A Vojtěch to dokola opakuje jako mantru) a příliš takzvaných dezinformací se ukázalo jako předčasně prozrazené informace (např: ta že se stále očkuje starou původní vakcínou z loňského podzimu)

9 2
možnosti
JU

J69o82s10e85f 24U52l79m75a77n

19. 11. 2021 21:21

Získávat obranyschopnost proti nějaké nemoci jejím proděláním je opravdu geniální. Smysl by to mělo, pokud by se množství viru dalo nějak kontrolovat.

Virus, který se do těla dostane přes sliznice, se stejně dostane všude, výhoda očkování je v tom, že se cizorodá látka nemůže množit a je omezená velikostí dávky. Protilátky z vakcíny však nejsou plnohodnotné protilátkám z prodělané nemoci a to ani v případě covidu ani jiné nákazy. Na tom se shodnem.

1 1
možnosti
TH

T61o11m17á42š 75H67a35p41k43a

19. 11. 2021 19:37

Tak já jsem si dobrovolně vybral druhou frontu. Nechal jsem se poprskat a prodělal kovid. A světě div se, přežil jsem. Stejně jako cca 251 milonů dalších obyvatel této planety. A kupodivu, nebyl jsem v té frontě sám.

3 1
možnosti
JN

A to nejlepší nakonec:

5.3 Předklinické údaje vztahující se k bezpečnosti Genotoxicita / karcinogenita - Studie genotoxicity ani kancerogenity nebyly provedeny. U složek vakcíny (lipidy a mRNA) se neočekává genotoxický potenciál. /* - takže studii, jestli vakcína nezpůsobuje rakovinu, nebo genetické mutace pro jistotu nebyly vůbec provedeny. Co na to pan Chlíbek, předseda České vakcinologické společnosti, který nám v reklamě tvrdí, že vakcíny byly plně prověřeny po všech stránkách? */ Reprodukční a vývojová toxicita byla hodnocena na potkanech v kombinované studii fertility a vývojové toxicity, */- znáte nějaký jiný lék, jehož aplikace byla v masovém měřítku povolena jen na základě studie na potkanech? A mimochodem, třetí dávka byla podle tohoto materiálu testována jen na skupině 306 lidí - tomu říkám rozsáhlá klinická studie.*/

4 0
možnosti
JN

Kojení - Není známo, zda se vakcína Comirnaty vylučuje do lidského mateřského mléka. /* - skutečně skvěle prověřená vakcína, když ani tak základní údaj neznáme */

Fertilita - Studie na zvířatech nenaznačují přímé ani nepřímé škodlivé účinky s ohledem na reprodukční toxicitu /* - tedy opět, netušíme, jaký vliv bude mít vakcína na plodnost a reprodukci*/

4.8 Nežádoucí účinky: Nejčastějšími nežádoucími účinky byla u účastníků ve věku 16 let a starších, kteří dostali 2 dávky: bolest v místě injekce (> 80 %), únava (> 60 %), bolest hlavy (> 50 %), myalgie (> 40 %), zimnice (> 30 %), artralgie (> 20 %), pyrexie a zduření v místě injekce (> 10 %). /* - jinými slovy, více než 50 % očkovaných trpí více či méně závažnými vedlejšími účinky (myalgie, ataralgie, zimnice) - jak se to slučuje s vládní reklamou na očkování, kde se tvrdí, že jen 8000 lidí z 5 milionů mělo vedlejší účinky a to ještě jen drobnosti Přitom i v tabulce v bodě 4.8. jsou jako velmi časté (10-100% pacientů) následky uváděny průjem, bolesti kloubů (atralgie), bolesti svalstva (myalgie)... jako časté 1-10% zvracení , jako méně časté (0,1-1%) už tak závažné věci jako je zduření uzlin (Lymfadenopatie), Nespavost, Letargie, Malátnost, - jen pro zajímavost, při současné proočkovanosti to znamená 6.000 - 60.000 pacientů u každého z těchto příznků - takže celkově až stovky tisíc pacientů se závažnými účinky. Po třetí dávce dochází ke zduření uzlin dokonce u 5,2% pacientů. T o by - pokud by si dali 3. dávku všichni v současnosti naočkovaní, znamenalo přes 300.000 lidí se zduřením uzlin !!! */

A to nejlepší nakonec:

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám