Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Ja se tomu az zas tak nedivim. Clovek se musi spalit, aby si zapamatoval, ze se na plotnu nesaha. Stejne tak (nekteri) lide nebudou zalohovat sva data, dokud o ne neprijdou. Nebo si nezridi pojisteni domacnosti, dokud je nekdo nevykrade. Proste je to v lidske nature. S ockovanim (proti covidu, nebo cemukoliv) je to stejne. Nekterym lidem staci upozornit, nektere staci postrasit, nekterym je potreba ukazat brutalni obrazky a nekteri si to musi proste zazit na vlastni kuzi. Pak jsou takovi, kteri se o plotnu pali kazdy den, ale o tech se nebudeme bavit.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VV

Vcera byly na toto tema diskuse u hadaci baby. Doporucuji vyhledat v archivu a shlednout. Ta pani poslankyne za SPD a jinak zdravotni sestra ( z jakeho oddeleni neprozradila) byla preci chytrejsi nez nez primar z plicni kliniky a ten druhy. Ale byla tak utocna jako zdejsi bojovnici za prava neockovat se, ze se ti opravdovi odbornici temer nedostali ke slovu.

A zde je to uple stejne.

2 1
možnosti
LS

Koukám na to. Fakt hrůza. Klasická populistická exhibicionistka. A ten důležitý konspirační odborník s jedem a koktejlem v hledišti. Panoptikum.

0 0
možnosti
MK

Totální souhlas :-). Jen shrnující poznámka k některým reakcím: "jak neočkovaní ohrožují očkované..." Dámy a pánové, když se všichni naočkujeme (včetně dětí), tak nebudou nemocní a nebude co přenášet. Například obrna: všichni byli povinně očkováni. Nikdo pak neonemocněl a nebylo co přenášet.

5 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
MZ

M28i92l73o51s 31Z32a41c

12. 11. 2021 14:27

Tak ted mi muze Vladimir Kroupa vysvetlit duvod proc v posledni dobe je nova vlna Covidu i pres vetsinu lidi napichanych????? https://ourworldindata.org/covid-cases?country=SVN~CZE~SVK~POL~AUT~SWE&fbclid=

4 4
možnosti
Foto

Já myslím, že to denně vysvětlují větší odborníci, než jsem já. Pokud Vám to nestačí, těžko bych Vás uspokojil se svým vysvětlením zrovna já...:-)

10 1
možnosti
MZ

M40i15l93o72s 33Z36a39c

12. 11. 2021 14:18

Pripominat umirajici lidi na Covid je blbost. Kazdy umirajici clovek treba na rakovinu a podobne je strasne to sledovat. Vaccina podle nekterych jako Dr. Malone ze Scotska nici imunitu a zalezi na zdravi cloveka kdy neco chytne a hodne lidi 2x nastrikanych zemre zrovna na Covid. Public Health Scotland ma informaci z posledni doby a neni to pekne. Tabulka 23, 24, 25. https://www.publichealthscotland.scot/media/9908/21-10-27-covid19-publication_report.pdf

4 2
možnosti
Foto

Blbost je umřít, když je možnost žít...

3 2
možnosti
Foto

Fakt: virus se siri i mezi ockovanymi. Vakciny nebrani nakaze.

Fakt: v nemocnicich jsou (bohuzel) i ockovani.

Fakt: ockovani je dobre jen pro dotycneho, nebrani sireni viru ani onemocneni, pouze horsimu prubehu a asi jen docasne..

Ptam se: jak neockovani ohrozuji ockovane? Jak lidi s protilatkami ohrozuji ty s ockovanim? Jak uzdraveni po 180 dnech ohrozuji ty ockovane,kteri maji papir na bezinfekcnost zatim neomezene?

Ptijde mi,ze vinik se najde,kdyz se to bude opakovat.

17 9
možnosti
VV

Pletete si slova Fake a Fakt. Prihlaste se prosim do jazykove skoly.;-D

6 3
možnosti
Foto

Za ty skoro dva roky mi zemřelo několk známých a kamarádů na covid, ale zatím jsem nezaznamenal, že ti známí a kamarádi, co se nechali očkovat, by měli nějaké vážné potíže.

36 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
KT

Do očkování jsem neměla absolutně žádné potíže, do čtrnácti dnů po druhé dávce mám přecitlivělé periferní nervy, bolí mě každý pohyb a začaly mě bolet klouby takže sotva chodím. Další dávku už nechci.

6 0
možnosti
Foto

Zřejmě patříte mezi lidi v tom malém procentu s potížemi. Když nad tím tak přemýšlím, tak co jsem sondoval, tak daleko více lidí v mém okolí mělo v minulosti nějaké vážnější potíže po očkování proti sezónní chřipce, než v současnosti proti covidu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám