Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94a73n 41C31i96b25u43l15k87a

13. 11. 2021 7:10

A tak MZ natočilo "opravdu brutální kampaň" a v médiích se řeší, jestli to není moc brutální. A už se chystá žaloba...

A jouda moderátor včera v Pro a proti (kde si hosté vesměs notovali...) řekne, že brutální záběry mrtvých ve zprávách jsou něco jiného, protože TY mají informativní charakter, zatímco ty z JIPů...

Stále mi připadá, že by měl někdo spíš žalovat sluníčková veřejnoprávní média, za nedostatečný boj proti pandemii COVIDU.

1 2
možnosti
KV

Celý tento propagandististický blog mohl autor zkrátit a napsat pouze to "Nepřeju nikomu nic špatného, ale...". Více tam toho stejně není.

10 10
možnosti
RK

Antiočkovací demagogie asi nemá smysl řešit. Ty jsou stejně určeny hlavně pro skupinku absolutně závislých na různých pararealitách a bez toho by měli mentální error. Co je podstatnější je, jakým způsobem tihle a všichni ostatní neočkovaní přispívají ke konci, nebo alespon zmírnění coronáčové krize, která negativně dopadá skoro na všechno možné. Pokud se z jakéhokoliv důvodu nenaočkují, měli by se jinak adekvátně zařídit a chovat. To znamená omezit veškeré kontakty na minimum a od října do března se vyhýbat hospodám, kulturním a sportovním akcím. A především přestat pindat, že existují nějaké výhody očkovaných a nevýhody neočkovaných a že je to diskriminace a upírání práv a svobod. O falšování očkování a testů ani nemluvě. Pokud nedělají ani to, tak teprve tvrdě do nich. Vyčůránci, kteří chtějí všechno, ale nedělají a nedají nic, snesou srovnání s nenáviděnými nepřizpůsobivými menšinami.

9 6
možnosti
Foto

Dobře napsáno, dal jsem Vám plus.

0 3
možnosti
KT

Milý Kroupo, lžete. Hezky soudíte a odsuzujete druhé, ale sám jste se na ty statistiky ani nekouk. Rv

Doporučuji covdata.cz a porovnat si očkované a neočkované.

V celé populaci jsou nové případy z 30% u očkovaných. Ve věku 65+ je to ale 71% plně očkovaných.

Do nemocnice jde 43% očkovaných. Na JIP pak končí 35% očkovaných. Umírá 45% očkovaných. (Ve věku 65+ logika neplatí. Tady očkování selhává z principu.)

Covid se nejvíc šíří od dětí a jejich rodičů. Největší úmrtnost ve věku 65+.

4 12
možnosti
Foto

Pokud očkování selhává v principu, proč není zastoupení očkovaných/neočkovanýchch v nemocnicích stejné, jako v populaci?

65+ jsou naočkováni víc než z 80%.

5 1
možnosti
TN

Tohle je zase ukázková demagogie z opačné strany. Což si autor nikdy neprizna.

6 4
možnosti
JN

J94o95s73e87f 80N84o94v93á68k

12. 11. 2021 22:11

Pane Kroupo, pisete moc rozumne. To se lidem nebude libit (nekterym ale ano). Jen tak dal, pokracujte prosim.

8 3
možnosti
PR

No krásná propaganda. Můj strejda a dědeček mají rakovinu prostaty a oba ji měli ve stabilizovaném stavu, po očkování následovalo náhle rapidní zhoršení. Moji manželky nejlepší kamarádka měla otce ve stejném stádiu. Nyní jeho rakovina po očkování již metastazuje. Možná je to jen náhoda, ale určité pochybnosti mám. Mojí dcery kamarádky mají náhle po očkování gynekologické problémy. Vůbec nemluvím o mnoho známých, kteří po očkování několik dní leželi v horečkách. Mám trochu obavy, že ta skvělá vakcína není úplně tak skvělá :( Má někdo kolem sebe podobné případy?

6 7
možnosti
VV

A ta dcera kamaradky ma take problemy s prostatou?

Ja osobne mam zkusenost, ze jsem po ockovani koupil misto tvrdeho tvarohu normalni, a synovi po ockovani vnucka odrela auto.

8 4
možnosti
Foto

I42v46o 28C58i92l18i89c70h

12. 11. 2021 20:14

Po prvním očkováni jsem měl pouze asi dvacet minut večer zimnici bez teploty. Druhé očkování mne ovšem dost brutálně sejmulo asi 20 hodin od aplikace a pak jsem měl několik měsíců problémy s bolestmi kloubů i svalů, návaly horka a nespavostí. Kromě nespavosti to ostatní už naštěstí pominulo. Ale o případné třetí dávce po této zkušenosti v žádném případě ani neuvažuji. Moje mamka po druhé dávce dostala zánět žil v noze. Naopak moje partnerka (na rozdíl od jejího dvojčete, které ovšem předtím prodělalo i covid) neměla potíže vůbec žádné.

2 0
možnosti
KS

Jak by Vás pak složil skutečný kovid, když toto dokáže jeho kousek?

5 0
možnosti
TH

T82o32m39á66š 15H55y66n16e22k

12. 11. 2021 19:43

Jste náboženský fanatik. Svoji bohumilou a mírumilovnou víru chcete šířit mečem a ohněm.

8 3
možnosti
Foto

Tuhle jsem dneska četl o nějaké studii z UK o tom, že aktuální prodělání nákazy standardními koronaviry je zásadní překážkou pro rozvoj nákazy tím novým koronáčovým virem /důvodem jsou rychle se specializující T-lymfocyty/. Tzn. definitivně máme co do činění s dalším koronavirem do sbírky. Tj. opakovaná nákaza i v jediné sezóně je možná, déledobější imunita je nesmysl. Nicméně, opakování nákazy každou sezónu i mimo ni bude dobrým tréninkem. Tedy, populace bude vůči novému koronáči dostatečně odolná, až budou dnešní cca 10-ti leté děti v předdůchodovém věku - řekněme, za těch 50 let. Po tu dobu ten koronáč bude nebezpečný, a může být, že si zvykneme na přeočkování co půl roku. I tak bude Covid-19 v sezóně respiračních onemocnění jedna z nejčastějších příčin smrti. - - - Zvykejme si, milánkové. To, co jsme prozatím viděli a zažili, byl jenom začátek dlouhé a úmorné křeče. To hlavní je před námi a drtivá většina z nás je v situaci, že se návratu k před-kovidovému režimu už nedočká.

0 1
možnosti
JN

J97o89s90e48f 59N60o62v43á36k

12. 11. 2021 22:56

Tech 50 let, nez se covidu prispusobime, je prosim odhad z te studie, nebo vas?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám