Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Přečetl jsem si článek pana Větvičky a nikde jsem nenašel, že by v něm psal o "masových zdravotních potížích mezi naočkovanými" nebo o "hromadném jedu, který hrozí vybít populaci"...

2 0
možnosti
Foto

To nereste. Pan autor rad vklada jinym do ust to, co se mu hodi.

2 2
možnosti
BM

Pane Kroupo, u mě je to podobně. Před dvěma dny jsem dostal třetí dávku (údajně posilující) a ješte trochu cítím místo v pichu. Ale to je vše. Po první i druhé jsem necítil já ani manželka nic, žádné problémy. Nevylučuji však že někdo problém mít může. A hodnotit nějaké dlouhodobé?? Na to je příliš brzy. A jestli někdo chce čekat jestli se časem nějaké objeví? To si dříve ustele na JIPce. Pak nám možná ukáží jeho foto v televizi. Buďte všichni neobyčejně zdrávi.

6 1
možnosti
Foto

Asi zbytečné dodávat, že v tomto blogu souzním s autorem. A mám i stejnou zkušenost, a to jak s reakcemi na očkování a se zdravotními komplikacemi u covid a postcovid symptomů u mých blízkých a přátel, kterým věřím, že jejich zkušenost je taková, jak jsem ji od nich slyšel.

Čemu ale nerozumím a zajímalo by mě, je jaká je motivace antivax lidí neustále projevovat své názory proti vakcíně a agresivně / hlasitě útočit na ty, kteří přesvědčení nesdílí?

Já sám to mám tak, že důvěřuji vědě a mám úctu k lidem ve zdravotnictví, očkovat jsem se dal, včetně třetí posilující dávky, v žádném ze tří případů jsem neměl po vakcinaci žádnou reakci a obdobně to bylo u všech z mé výše pojmenované sociální bubliny. Nikdo z nich nezemřel ani nebyl v ohrožení života. Přesto, ctím svobodnou vůli a nikoho k očkování nenabádám ani neodsuzuji lidi s jinými názory. Co už mi ale vadí, je že i tak jsem s tímto názorem napadán odpůrci vakcín(y), označován za "ovce" a podobné hlouposti z jejich strany.

Umí někdo vysvětlit, jak je je s motivací této skupiny lidí. Konkrétně třeba:

Jsou tyto lidé opravdu tak hloupí, že věří dezinfoscéně?

Anebo je pro to nějaké pochopitelné psychologické vysvětlení?

Co je motivuje k tomu "být vidět" a přesvědčovat o své pravdě?

Díky za čas, pokud to někdo přečetl až sem :-)

11 1
možnosti
Foto

J48a86n 56V68l27a54d27y36k35a

13. 11. 2021 10:55

Zbytečně pausalizujete... Ne každý odpůrce očkování je agresivní. Možná se vám to tak jeví, protože ti agresivní jsou více vidět. A pokud mi někdo řekne, že jsem hloupý, když jsem se nechal naočkovat, neberu mu to, nežádám se s ním. Všechny argumenty už totiž zazněli a jakákoliv další diskuze na toto téma je zbytečná.

1 0
možnosti
JO

Karma. Až půjde Větvička na tu exkurzi, mohl by sebou vzít Landu.

3 1
možnosti
BM

A hezky ruku v ruce.R^

1 0
možnosti
Foto

Zvláštní, co nám tato doba ještě přinese. Jakkoliv s vámi, pane Kroupo, v podstatě nikdy nesouhlasím, dneska jsem vám dal karmu. Svět se asi v ..... obrací

3 0
možnosti
LS

Dalsi odbornik na vakcinaci. Jen mu bylo nekolik dni spatne. To co to udela po x mesicich az letech nevi. To ve ktere casti tela mu probihala imunitni odezva nevi. Nanolipidy totiz kdyz umi vstoupit do bunky, umi take tim telem cestovat buh vi kam. Mozna i proto je nekomu spatne dva dny nekomu dva tydny a nekomu dva mesice.

1 11
možnosti
MV

Pan si precet jeden chytry clanek a nebo videl video na youtube co? Ocividne vubec netusite jak to funguje. Ale budete tu hlasat svou viru v nwo.

5 1
možnosti
DS

Máte dobrou sebepřesvědčovací schopnost. Máte vůbec nějaké známé nebo se jen dívate do zdrcadla?

4 8
možnosti
Foto

Reagovat na vas blog slusne je pomerne slozite. Je tak hloupy a plny smesi nenavisti a neznalosti, ze je vlastne asi i zbytecne reagovat jakkoliv ... Pouziji tedt pouze vase doporuceni a obratim ho smerem k vam - zajdete si na vami doporucovanou exkurzi někam na JIP, nebo ARO, promluvte si s nejakym financne nezainteresovanym doktorem.... a hlavne zkuste poslouchat a divat se pozorne ... Vase videni sveta, kde kazdy, kdo ma jiny nazor, je priznivcem Volneho ci nepochopitelne nevzdelany roznasec desinformaci, je uz za hranou smesnosti a trapnosti ... V argumentech by vas roznesl i prumerny zak cvrte tridy, ktery je schopen jen trochu davat pozor .... Bohuzel je nutne s arogantnimi hlupci vaseho typu nejak vyjit

6 14
možnosti
ZB

Proto jsi tady předvedl argumentační exhibici a pěkně jsi vysvětlil v čem autor nemá pravdu.

8 0
možnosti
JS

Pane Kroupo, asi žijete na jiné planetě. Tady přeci nejde o to, kdo se nechá a kdo ne naočkovat. Tady jde o to, že očkovaní tuto infekci vesele roznáší dál. A jestli si myslíte, že tím, že jste očkovaný máte vyhráno, tak se dost pletete. Sobecky tím chránite (možná) pouze sebe a ostatní svojí domněnkou, že Vy Covid nemůžete mít nebezpečně ohrožujete

5 8
možnosti
Foto

Já vám nevím, jsem naočkovany, a stejně si troufám tvrdit, že nic neroznasim. Dál normálně dodržuji rozestupy, nosím roušku a dezinfikuji si košík, když jdu do krámu. Nikde mezi lidma se moc nezdrzuji atd. Dokonce jsem na tom tak špatně, že když posílám děti k rodičům, uděláme si testy. Asi jsem ovce, co?

3 0
možnosti
KR

Je to ode zdi ke zdi. Mně opravdu první dávka totálně vypnula a to jsem chřipku neměl asi dvacet let. Dodnes od očkování neudejchám fotbal, na který chodím 15 let. Na druhou nejdu, protože mi to za to nestojí. Vidím, že očkování pomáhá proti těžkému průběhu, ale nestojí mi za to. Nejsem antivaxer, ale ani nejdu.

3 1
možnosti
ZB

Zajímavý. Já fotbal hraju a mám všechny spoluhráče očkované. Chodím s třemi různými partami a všichni jsme očkovaní a nikdo s očkováním neměl problém.

Doufám, že jste tohle, alespoň jako vedlejší nežádoucí účinek vakcíny nahlásil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám