Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

V práci se bohužel setkávám s mnoha odmítači 3R+O (O jako očkování). A debaty s nimi jsou vážně někdy až úsměvné. Zkusím nastínit jak to asi proběhlo:

1. Ty, vysvětli mi k čemu je rouška, když ten virus má míň než mikrometr a v roušce jsou mezery, že přes ně vidíš (Ha, teď jsem tě dostal!).

Já: protože virus necestuje sám o sobě, ale v kapénkách 1000x větších které vypouštíš z huby když mluvíš. A ty kapénky už rouška zachytí, kapiš to?

2. Ty, vysvětli mi kam letos zmizela chřipka? Ti řeknu, celé je to podvod a všichni s chřipkou jsou vykazování jako s Covidem. (Ha, teď jsem tě dostal!).

Já: Chřipka zmizela jednoduše proto, že jak všichni nosíme ty hadry na hubě (no ty né, ty nejsi ovcé) tak se jednoduše chřipka přestala šířit. I ten hadr co máme stačí chřipkový virus zastavit, není tak agresivní jak koronavirus.

3. Víš jak se to falšuje s Covidem? Přivezou rozmláceného chlapa z havárky, tomu naměří Covid a pak když zemře tak zemřel jakože na Covid. A pak čísla rostou, víš? (Ha, teď jsem tě dostal!).

Já: Víš kolik je ročně obětí autonehod v republice? Víš to? Několik let je to asi tak 500 - 700 za rok. Tak mi řekni jak těch 600, i kdyby nakrásně měli Covida zahýbou se statistikou čítající 30.000 za rok? O dvě procenta? Tohle je to tvoje falšování, jo?

Ve většině případů dotyčný borec cosi mumlaje znechuceně odchází ;-D

...

A takhle to je se vším. Oni si ani nedají práci ty svoje nesmysly trochu víc promyslet, aby se nedaly vyvrátit tak jednoduše. A lidi s omezenějšími schopnostmi vidět věci trochu šířejí tomu rádi skočí na špek. Uvěří jednoduchoučkým dogmatům, myšlení je bolí.

17 9
možnosti
MN

Ještě:

4. V nemocnicích je teď půlnapůl očkovaných i neočkovaných, takže celé očkování je nesmysl a jenom si někdo mastí kapsu. Já do toho kšeftu nehodlám přispívat...

Já: Tak za 1. ve zdravotnictví si někdo mastí kapsu už spoustu let, dávno před koronavirem, to ti nevadilo? Tak přestaň do konce života chodit k lékařům a do lékáren a budeš mít klidné svědomí.

A za 2. Půlnapůl, (není to pravda, ale budiž) ale jakých? Většina je seniorů, kteří byli sice očováni, ale kdy? V lednu a únoru. Tím jak jsou starší tak z nich vakcína vyprchává rychleji a navíc už je to 3/4 roku, že. A na 3. dávce teď v říjnu a listopadu bylo zatím jen asi 10 % z nich. Takže úředně sice mají papír, že jsou očkovaní, ale prakticky většina z nich už v sobě protilátky moc nemá. BNavíc jsou prolezlí všeliajkými jinými nemocemi, takže je skolí i lehký průběh co by mladší člověk pouze vyležel doma. Takže kdybys je vyřadil z úvahy a bral jen lidi do 60 let tak tam už NEočkovaní převažují v nemocnicích drtivě.

6 4
možnosti
JU

J25o63s79e67f 69U38l45m79a12n

13. 11. 2021 18:10

Tak já jsem sám propagátor očkování, ale zároveň bohužel nemůžu říct, že bych mezi kamarády neměl takové, kteří jsou zarytí antivaxeři. Dokonce jich ani není málo. Sám mám dvě vakcíny (Janssen a Spikevax) a příznaky byly u obou stejné - jednodenní únava. Co se antivaxerů týče - to jsou doslova chrliči lží...K některým ani nepotřebujete žádné zvláštní znalosti, abyste je mohli vyvrátit. Například video, kde naočkují nějakou mladou holku, která sebou po 30 sekundách sekne a je to prezentováno jako zdrcující účinek vakcíny, přičemž i podprůměrně inteligentnímu člověku musí být jasné, že tak rychle by ji nedokázal složit ani jed taipana menšího a dokonce ani anafylaktický šok nepřichází takhle rychle, takže je jasné, že za tím vězí prudký pokles tlaku následkem trypanofobie. Dále si spousta lidí neuvědomuje fakt, že všechny ty "nepřirozené procesy", které v těle vakcína vyvoláva, vyvolává i samotný virus s tím rozdílem, že zcela nekontrolovaně. Výjimkou jsou pouze alergické reakce na přidružené látky. Ty sice reálný virus nevyvolá, ale jsou zde možnosti, jak riziko minimalizovat a v případě jejich výskytu je vzhledem k blízkosti kvalifikovaného personálu možnost okamžitě efektivně zasáhnout. Jinak ano, všechny ty krevní sraženiny, srdeční záněty apod. dokáže vyvolat i virus SARS-CoV-2 s řádově vyšší pravděpodobností. Kdo není línej, může si dohledat. Dalším oblíbeným mýtusem jsou dlouhodobé účinky...V minulosti byly s vakcínou založenou na mRNA problémy...jenže byly to problémy právě toho typu, že se molekula příliš brzy rozpadla, jejímž důsledkem byla neúčinnost, nikoliv zdravotní závadnost. Naopak mRNA vakcíny jsou principiálně zdravotně nejméně zatěžující, vož je jedním z důvodů, proč se brzy objeví vakcíny tohoto typu i na jiné nemoci. MRNA vakcína neodkáže vstoupit do buněčného jádra, takže nekóduje DNA, což je další oblíbený mýtus antivaxerů. Rovněž není pravda, že by se jednalo o experimentální vakcínu.

6 3
možnosti
JU

J78o20s19e66f 96U13l28m17a37n

13. 11. 2021 18:21

To, že byla schválená v nouzovém režimu znamená fakticky něco jiného a není ani první ani poslední vakcínou, která byla takto schválená, byť tedy nejvíce medializovanou. Nyní je nicméně schválená plnohodnotně (tedy alespoň v USA). Ano, vakcína proti covidu (tak jako kterákoliv jiná) může způsobit zdravotní problémy včetně smrti. Ano, je zátěží pro imunitní systém. Ale jak říká často omílaná fráze - přínos převyšuje rizika. Vakcína může urychlit smrt člověku v posledním stádiu, protože představuje nadbytečnou zátěž. Může ublížit člověku, který je alergický na nějakou látku, kterou obsahuje, nijak nepomůže člověku, který má problém s imunitou a nedokáže tvořit protilátky, pro člověka, který prodělal covid a má dostatek protilátek, je nadbytečná, je diskutabilní, zda je přínosem pro malé děti, protože pro ty staticky covid nepředstavuje vážné riziko, ale pro všechny ostatní je vhodnější se očkovat.

6 0
možnosti
MS
PF

P62a35v86e14l 84F83ó11g28e43l

13. 11. 2021 13:33

Problém je, že tato část pokusu vztáhnutá na celou populaci probíhá opravdu zcela na slepo. Fakticky by měli být všichni účastníci pokusu po smrti pitváni, aby se vyloučilo, že ta mrtvice nebo ten srdeční infarkt nevzniknul jako následek očkování. Firmy kasírují zisky, ztahují se ze zodpovědnosti za škod, ale měly by alespoň platit i tuto část jejich pokusu, aby bylo jasno...

Nakonec nezbyde než statistika po letech, která ukáže, jak se změnilo umírání, nebo pár nadšených patologů, kteří se budou snažit objektivně zhodnotit tyto případy.

Takže mluvit o nežádoucích účincích v době, kdy se nezjišťují je to samé jako tvrdit, že probíhá epidemie neočkovaných a netestovat očkované.

3 1
možnosti
PS

Ani pitva vám nedokáže, jestli infarkt vznikl v důsledku očkování. Vůbec se divím, že si údajně nějaký lékař troufne svést nějakou nemoc na očkování. I neurologické potíže paže po očkování nemá na svědomí vakcína, ale samotné píchnutí jehlou.

1 1
možnosti
Foto

Mne by jen zajímalo, kde se podle vás vzala tato statistika :

Od roku 1990 na VŠECHNY vakcíny zemřelo na světě 9223 lidí. Na proti covidové od prosince 2020 zemřelo 18461 lidí.

Ale je samozřejmé, že takovéto statistiky bud ignorujete anebo se jim začnete vysmívat.

VAERS Summary

4 0
možnosti

I kdyby to byla pravda, tak při odhadu že je naočkována 1 miliarda lidí činí těch vašich 18 461 zemřelých 0,002%.:-)

5 1
možnosti

K97a95r30e21l 59Š98v46é38d15a

13. 11. 2021 11:49

pro srovnání : očkování proti neštovicím vydrží cca 50 let, za rok na neštovice onemocní v ČR cca 3.500 lidí (0,035% populace). Laicky účinnost 99.965% Tomu říkám ověřená, účinná =smysluplná vakcína!

Proti tomu očkování proti covidu - výdrž možná půl roku, možná 50% účinnost ? k smíchu ...

10 8
možnosti
MS

to je strašný, kyselý zelí je kyselý a přitom čokoláda je sladká, jak je to možný, když obojí jsou jídla?

4 0
možnosti
Foto

O27t84a54k69a61r 56S88e83k13l

13. 11. 2021 10:53

Souhlas. Jeden z mála rozumných a k odpíračům až příliš přívětivý blog. V Německu zjistili , že většina odpíračů očkování jsou současně voliči obskurních stran , typu Okamůrovců , Kotlebovců a jiných exotů.

Inu - marnost nad marnost...:-/

5 6
možnosti
Foto

A ještě to jsou určitě Židi! Adolf by z vás měl opravdu radost.

5 1
možnosti
MJ

Ještě mě napadá, že ty exkurze na JIP nebo ARO by se daly využít i jako prevence dopravních nehod. Kdybychom tam postupně navodili celou populaci a ukázali těžké případy po dopravních nehodách, dost možná by se všichni jak říkáte zeblili a přestali by úplně auta používat... Jak by to přispělo čistotě ovzduší a kolik by to zachránilo životů!

4 2
možnosti
Foto

Nesprávný příměr. Správný by byl koupit si auto bez airbagů místp s nimi. Protože když už havaruji, tak hádejte ve kterém budu mít větší šanci na tom ARO neskončit?

6 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám