Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

prof. Beran:

Vždycky jsem byl proti očkování těhotných a dětí, protože děti mají přirozenou imunitu mnohem lépe stimulovanou a jsou schopné si s virem mnohem lépe poradit. V tuto chvíli je lepší, aby si děti tu infekci prodělaly. Pohybuji se ve vývoji nových vakcín a vím, že je vždycky lepší nechat vakcíny působit u dospělých, kde jsme dlouhodobě schopni líp se vyrovnat s nežádoucími účinky. Posloužím dvěma příběhy. Vakcína proti horečce dengue byla považována za velmi dobrou vakcínu a nejdřív se začala aplikovat školní mládeži na Filipínách. Byla to registrovaná běžná vakcína. Bohužel děti senzibilizovala, takže ty, co po očkování onemocněly horečkou dengue, mívaly daleko těžší, krvácivý průběh. Šest set dětí tam zemřelo. Druhý příběh je původní vakcína proti rotaviru, proti průjmovému onemocnění dětí. Ta u dětí často vedla k náhlé příhodě břišní. Musely se vyvinout nové verze vakcíny, založené na jiných kmenech. Dva příběhy, které mě vedou k opatrnosti. U tohoto typu vakcíny, která tu nikdy nebyla, u které neznáme dlouhodobé následky, bych se očkování dětí snažil vyhnout. Stát je tu od toho, aby sledoval nežádoucí účinky a hlavně celkovou efektivitu vakcín. Stát není od toho, aby prodával vakcíny.

10 0
možnosti
JR

J77a33n 37R22i10c28h72t20e97r

14. 11. 2021 12:10

Moje žena se nechala očkovat v pátek. Vařím já, peru já, nakupuji já, protože je jí blbě a nemůže pohnout rukou.

Zažil jsem lecjaká očkování, o podobných několik dní trvajících reakcích jsem nikdy neslyšel.

7 0
možnosti
JU

J41o88s35e52f 23U52l38m60a45n

14. 11. 2021 12:30

To je normální...dneska už to bude lepší. Buďte rád, že je očkovaná, setkání s reálným virem by probíhalo mnohem hůř...

1 2
možnosti
RG

R28e53n65é 41G98u69r90a53l

14. 11. 2021 12:08

V jednoho Covida věřiti budeš a nevezmeš jeho jména nadarmo. Pomni, abys Covida světil a cti představitelé sekty Covidovy, abys dlouho živ byl...

A hlavně si, Kroupo, nezapomeňte vybírat své přátele jen a pouze se sekty Covidovy, aby čistota Vaši víry nebyla náhodou nějak dotčena...

4 9
možnosti
AS
PI

Všichni pořád dokola řeší očkování, všichni jsou zblblí z médií, kde se rochní pár rádoby odborníků, kteří až s hysterií vykřikují očkujte se, očkujte se, očkujte se. Přitom i očkovaný se může nakazit, i očkovaný může infekci roznášet. Je pochopitelné, že jsou lidé, kteří vakcínu nechtějí, tato byla jen podmínečně schválená a rozhodně se nedá říci, že je jednoznačně bezpečná a že nehrozí dlouhodobé účinky. Na druhou stranu je pravda, že očkování chrání před těžkým průběhem nákazy. Proč tlačit na očkování dětí a adolescentů, když v populaci chybí naočkovat stovky tisíc seniorů? A mimochodem, kde jsou hromadné indikace k podávání monoklonálních protilátek (Regeneron), proč je pozitivní člověk odeslán domů do karantény a pak přichází po 10 dnech do špitálu s rozvinutým zánětem plic, kde už je na specifickou léčbu pozdě? Proč mu PL prostě nenasadí Regeneron? Kolik z těch zemřelých mělo v medikaci monoklonální protilátky?

9 1
možnosti
Foto

Jůů Vy jste nikdy neslyšel o potřeba udělat důchodovou reformu? Tak to jste sto let za vopicema....

1 0
možnosti
Foto

J50o71s40e12f 48K80o53u91b56a

14. 11. 2021 10:35

Autor: Steven Fishman. Vzorec pro délku dožití od Dr. Canderiana.

Tak jsem se pana doktora Canderina zeptal: „Jak mohou očkování s jistotou vědět, jak dlouho budou žít po očkování?

„Řekl.„ Od proočkování po konec cyklu (nebo také smrti) je maximální cyklus deset let,“ vysvětlil, a je nesmírně snadné ho stanovit. Každý hematolog to prý vidí v průběhu několika sekund pod mikroskopem, nebo ještě snáze pod elektronovým mikroskopem.

Procento krve poškozené (nebo také kontaminované) oxidem grafenu má souvislost s výpočtem konce cyklu,“ prozradil.

Jinak, „očkován“ (jak nazývá každého, koho očkovali smrtící, injekčně podanou biologickou zbraní eugenické depopulace, schválenou pro experimentální použití), který má v krvi 20% degeneraci oxidem grafenu, vylučuje všechna ostatní vstupní kritéria, bude žít 8 let [10 let minus 20%]. Ten, kdo má 70% degeneraci oxidem grafenu, nebude žít déle než 3 roky [10 let minus 70%].

Nedávno Dr. Jane Rubyová poskytla interview Stewovi Petersovi v jeho podcastu a ukázala příklady, jak vypadá zkažená krev při vystavení oxidu grafenu.

Pro ty, kteří to nevědí: oxid grafenu je složka vakcíny vedle mediátorové RNA. Oxid grafenu je kyslíková houba, připravující tělo o tak potřebný kyslík a způsobující mnohé komplikace, mimo jiné například anafylaktický šok, toxickou srážlivost krve, fatální paralýzu plic.

Poslední otázky na Dr. Canderiana Zeptal jsem se jaký účinek mají druhá a třetí dávka a opakované očkování a jak mění tabulku Konce cyklu.

Doktor odpověděl: „Všechno je to měřitelné hematologickými testy. Čím více dávek a následných očkování dostanou, tím hůře bude vypadat jejich krev pod mikroskopem a tím rychleji se změní na kompost“ .Nakonec jsem se ho zeptal, jak je možné, že taková skupina elit dokáže tak tajit plán na zabití tolika miliard lidí .Jeho odpověď byla: „Ty toho o zednářství moc nevíš, viď, Steve?“ A máte to.

1 1
možnosti
JU

J26o73s28e91f 26U18l28m88a44n

14. 11. 2021 11:15

Hele, můžu se vás zeptat na jednu věc? Řekněme, že jste někde v bodě 0, čili nepopsaný list papíru...Teď potkáte dva lékaře. Jeden tvrdí, že vakcína škodí a druhý, že neškodí...Podle čeho si vybíráte, kterému z nich uvěříte?

1 0
možnosti
VG

Jasně, nechám se nakazit Covidem a budu imunní. A když umřu, tak opravdu tu potvoru už nedostanu.

2 1
možnosti
VS

Dle profesora Berana jsou podle něj tři základní první komplikace onemocnění, které se vyvíjejí v prvních sedmi dnech. První komplikací je pokles bílých krvinek, podskupiny lymfocytů, a do nemocnice přicházejí postižení v 70 % až v době, kdy nemají bílé krvinky, které bojují proti viru. Druhá komplikace, jsou změny srážlivosti krve, čili na konci týdne je to druhotný zápal plic.

A za třetí, my necháváme na těch lidech, aby oni sami si vyhodnotili svůj zdravotní stav a podle toho, jak uznají za vhodné. „A to je ten zásadní problém,“ apeluje Beran, že stát není schopný pohnout s počty zemřelých – přičemž řešením je to, co můžeme ovlivnit, čili zajistit cílenou přednemocniční péči.

8 0
možnosti
Foto

To kdyby se udělalo tak víceméně nikdo neumře. To by bylo z pohledu důchodové reformy hodně špatně. Takže nebrat.

0 0
možnosti
BV

Možná by si tu někdo měl přečíst požadavek europoslnkyně vycházející z dat EMA.

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/navrh-usneseni-evropskeho-parlamentu-o-zrizeni-fondu-pro-odskodneni-obeti-ockovani-proti-onemocneni-covid-19/

A. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky již uvádí přibližně jeden milion případů nežádoucích účinků po očkování vakcínami proti onemocnění COVID-19:

– 435 779 případů u vakcíny Pfizer BioNTech, – 373 285 případů u vakcíny AstraZeneca, – 117 243 případů u vakcíny Moderna, – 27 694 případů u vakcíny Janssen;

B. vzhledem k tomu, že tyto nežádoucí účinky jsou někdy závažné; vzhledem k tomu, že závažné neurologické účinky se údajně projevily u přibližně 75 000 osob po očkování vakcínou Pfizer;

C. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky uvádí, že vakcíny proti onemocnění COVID-19 vedly v Evropské unii k úmrtí přibližně 5 000 osob:

– 4 198 případů u vakcíny Pfizer [2], – 1 053 případů u vakcíny AstraZeneca, – 392 případů u vakcíny Moderna, – 138 případů u vakcíny Janssen,

D. vzhledem k tomu, že o kupních smlouvách jednala Evropská komise a že si nepřála, aby farmaceutické laboratoře nesly odpovědnost; vzhledem k tomu, že poslanci EP neměli ke smlouvám přístup během jednání;

1. žádá Komisi o zřízení fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19;

2 1
možnosti
BV

PS:

Přitom existuje vysoce účinná a splehlivá vakcína, použitá k naočkování desítek milionů osob v desítkách států, u které se takové závažné následky dosud neprojevily, ani dosud nenastala nutnost aplikovat třetí dávku.

Ovšem má jen jednu závadu EMA jí nechce schválit pro její špatný původ a politickou nespolehlivost :-)

0 3
možnosti
Foto

J58o40s81e41f 66K30o89u97b55a

13. 11. 2021 23:58

My neopíchání, co dál.

Spíš hledat způsoby jak se ze systému vyvléct a vytvářet vlastní paralelní systém, zatímco tenhle starý systém bude odumírat.

Což sebou nese řadu obtíží, když se starý systém rozpadá a nový je teprve v zárodcích. Ale s tím je potřeba počítat, že to nebude pohodlné.

Je jen otázkou pár let, kdy ta banda klaunů z parlamentu bude vládnout jen Praze a přilehlému okolí. Tak jako při pádu starověkého Říma.

Jakou ti šašci asi budou mít moc, když nebudou prachy z výběru daní, a jejich americký páníček bude mít sám dost práce aby mu jeho vlastní země komplet neshořela v masivní občanské válce a ve rvačce o poslední zdroje?

Vždyť je to jen banda klaunů trpící iluzí o vlastní moci.

Proto je potřeba vytvářet vlastní nezávislé struktury, sítě přátel a spřízněných duší které to vidí podobně. A ty co se budou držet tohoto potápějícího systémového titanicu, prostě nechat jejich osudu. Je to jejich svobodná volba.

2 3
možnosti
Foto

Ano. Chce to psát, mluvit o tom, nejlépe demonstrovat nebo nařízení bojkotovat. Někteří zastánci očkování včetně pana Kroupy omezování neočkovaných schvalují. Přitom dobře ví, že jsou stejně infekční a že by měli mít stejná práva jako neočkovaní. Dobře i ví, že vakcíny mnoha lidem způsobily potíže a minimálně tuší, že nekonečné plošné očkování každý půl rok včetně dětí není správná cesta.

Nerozumím tomu. Mají strach, že na ně nezbude místo v nemocnici, ačkoliv věří, že očkování je uchrání před těžším průběhem? Mají strach, že na ně nezbude místo v nemocnici na jiném oddělení, třeba kvůli cukrovce nebo infarktu? Tvrdí, že mají na srdci naše životy, pokud dostaneme covid a proto píší nenávistné články?

2 2
možnosti
Foto

Znáte tu nejznámější lež? Očkovaní jsou bezinfekční.

11 1
možnosti
MN

Kdo ji kdy řekl? Odkaz či aspoň citát prosím.

2 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám