Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Proč furt očkování, když Japonci přešli na léčbu Ivermektinem? I ulhaná media EU a USA uznávají nemalý počet mrtvých a vážně nemocných. Zní tu argumenty nikdo z mých příbuzných, jako za komančů, sousedka nevěřila co zažila naše rodina...

2 0
možnosti
Foto

Kdy (datum) na ni Japonci přešli? A kde to Japonci tvrdí?

Podle tisku (http://www.reuters.com/world/asia-pacific/japan-secures-120-mln-more-pfizer-covid-19-vaccine-doses-next-year-2021-10-08/) naopak Japonci objednávají vakcíny na příští rok.

0 0
možnosti
ZZ

Dneska jsem dostal do rukou studii o účincích 3 dávky po 120 dnech od 3 očkování očkování ze které plyne následující:

- ženy dosáhly průměrného úbytku váhy o 9,6 kg.

- mužům se prodloužil penis až o 6,9 cm.

U těch nad 80 let to ale prý už nemá žádný význam

;-)

1 0
možnosti

Taková studie NENÍ validní. Jsou v ní i popsány účinky třetí dávky pro ostatních +-70 pohlaví?

0 0
možnosti
MJ

Opravdu tady nikomu nevadí, že pan Větvička ve svém článku nikde nepíše "masových zdravotních potížích mezi naočkovanými" nebo o "hromadném jedu, který hrozí vybít populaci"?

1 0
možnosti
Foto

Proč to řešíte, to je jedno, co kdo říká. Stejně všichni umřeme, tak co jako.

0 0
možnosti
Foto

Treba by stacilo nenaockovanym naridit staz v nemocnicich..

0 1
možnosti
Foto

Nemocnice to nechteji ... politicke rozhodnuti je - vyhodit neockovane, kteri oddreli nejvetsi napor a skuhrat, ze je jeste mene lidi, nez kdy pred tim .... mimochodem, mate pocit, ze je malo protipravnich narizeni, ze navrhujete dalsi blabol?

0 0
možnosti
MV

No pěkně to shrnul rakouský ministr zahraničí - pokud budete očkovaný a infekční - což není nemožné a potkáte-li 200 očkovaných nakazíte 40 z nich a jeden z toho skončí v nemocnici . Pokud potkáte 200 neočkovaných nakazíte 160 z nich a 40 z toho skončí v nemocnici - ta matematika je strašně jednoduchá ...

4 1
možnosti
JU

J86o25s35e32f 45U42l77m34a46n

15. 11. 2021 9:09

Jednoduchá matematika to sice je, ale sama vidíte, že antivaxeři v tom úplně plavou...Neuděláte nic...:-)

3 1
možnosti
EH

Na začátku očkování se řešila účinnost vakcín, která byla někde jen 80%. Teď se háží očkování do jednoho pytle, přitom nemocnice mohou plnit ti, u kterých vakcína nezabrala.

2 0
možnosti
JU

J59o98s55e10f 19U87l14m73a53n

15. 11. 2021 9:04

Těch 80% se týkalo pozitivity, takže u těch zbývajících 20% se nedá říct, že by vakcína nezabrala...Ale z dnešního pohledu, kdy vznikly různé mutace a účinnost je nižší, to takto brát můžeme. Tak či tak je lépe se očkovat.

0 0
možnosti
JN

Mně je na blití z autora tohoto vyblitku.

3 11
možnosti
JD

Jen si poslužte. Ale nemyslete si že se tím zlepší vaše myšlenková nedostatečnost.

9 1
možnosti
DP

Pokud to autora článku zajímá, tak mě na očkování málem umřela babička. S očkovacího centra ještě přišla po svých, večer řekla, že jí není dobře a že si jde lehnout. V té posteli nakonec strávila tři měsíce. Nebyla schopná se sama napít, mluvila z cesty, dožadovala se lidí, kteří jsou už deset let po smrti a vyptávala se na události, které se staly před čtyřiceti lety. Všichni jsme si mysleli, že bude po ní. Pak se z toho k překvapení nás všech dostala. Teď už zase mluví normálně, ale je tak zesláblá, že je ráda, že si dojde na záchod. A vůbec si nepamatuje, co se ty tři měsíce dělo.

Pro objektivnost ještě dodávám, že před třemi lety se nechala očkovat proti chřipce a skončila v Praze na Bulovce. Vypadá to, že je na tyhle věci citlivější.

10 0
možnosti
MN

Jsem rád, že jste to svou poslední větou vysvětlil. Znamená to teda, že Vaše babička nebyla obětí nějaké "narychlo spíchnuté vakcíny na koronavirus".

7 2
možnosti
RW

Napřijde vám trapné vytrhnout jeden nevýznamný odstavc z kontextu?

Proč se nevyjádříte k tomu o čem Větvičkův blog skutečně je? To je právě jeden z důvodů proč lidé odmítají očkovací propagandu - nikdo nereaguje na oprávněné otázky, ale Svedci covidovi dokáží maximálně reagovat na to co vytrhnou z kontextu.

P.S. kontrolní otázka - jak se zjišťuje potenciální souvslost zdravotnch problémů s očkováním v časovém odstupu? Existuje na to konkrétní postup či doporučení? Do jaké doby po očkování se sledují nežádoucí účinky?

2 0
možnosti
Foto

Jen k jedné otázce z posledního odstavce:

Vhodným způsobem nejspíš bude porovnat statistickými metodami pro jednotlivé zdravotní problémy ve věkovvých skupinách a skupinách podle odstupu od očkování očkované a neočkované pacienty.

Nenejjednodušeji kontingenčními tabulkami 2x2. V řádcích počty očkovaných a neočkovaných, ve sloupcích se zkoumaným zdravotním problémem a bez něho. Tabulky udělat pro věkové skupiny a intervaly odstupů od očkování.

1 0
možnosti
PF

P38a51v57e20l 26F90u47č41í72k

14. 11. 2021 15:58

Neočkovaných je v nemocnicích 3 až 4 krát více než očkovaných s covidem.

Věkový průměr hospitalizovaných očkovaných je o 10 až 15 let nižší.

Očkovaný hospitalizovaný má většinou souběh dalších negativních faktorů .

Covid bohužel zhoršuje další nemoci ale není to většinou primární důvod hospitalizace. Je to velmi podobné jako by by měl sezónní chřipku.

Neočkovaný hospitalizovaný zatěžuje zdravotnictví které pak nemá kapacity řešit další diagnózy což ve výsledku ohrožuje životy. V případě očkování by průběh nemoci byl mnohem mírnější nejspíše i bez nutnosti hospitalizace.

10 0
možnosti
JF

Fučíku lžete jak když Rudé Právo tisklo.

3 6
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám