Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Ale no tak, paní jen zahrála scénku dle scénáře a v režii svého manžela.

Faktem zůstává, že mimo UVN nikdo neví, jak na tom MZ vlastně je. A o to tu jde. Lékaři nepromluví, jsou vázáni mlčením.

A když vidím tu dnešní další baterii článků o zvůli dvořanů nad "mrtvolou krále", mám čím dál větší pocit, že Milošovi zase něco klaplo.

5 1
možnosti
Foto

"Zahrála scénku dle scénáře a v režii svého manžela"?

Takže Zeman není "úplně mimo", tedy nechopný samostatného uvažování, když tedy dokáže zhotovit scénář a ještě to celé režírovat?

4 0
možnosti
Foto

J70a87n 77Š63i92k

15. 10. 2021 10:50

Souhlasím s Vámi. Je to odporné. Paní Zemanovou, ani její Kateřinu však za to neviním. Domnívám se, že jsou oběti těch hradních parazitů, kteří s nimi manipulují. Nejsme v kůži manželky a dcery a neměli bychom je soudit, nevíme jaký tlak je na ně vyvíjen. Pan Zeman si nikdy nedokázal vybrat ty správné lidi kolem sebe. Nedal bych moc za to, že teď se mu všechno vrací. Když vidím Mynáře...pro něj neplatí žádná pravidla a slušnost je mu cizí. Stačí, když si vzpomeneme na jeho arogantní vystupování ohledně zabíjačky v Osvětimanech. Tam dal jasně najevo, že on je víc než my. Vláda a senát by neměly na nic čekat a rychle konat. Jinak bude touha po moci lidí kolem prezidenta stoupat a stane se něco, co bude všechny mrzet. Hezký den

12 0
možnosti
Foto

P62e53t32r 68B58u32r70i24a95n

15. 10. 2021 10:33

Plakat na špatném hrobě je běžně používaný výraz a všichni ví, že to není neúcta. Horší by bylo, kdybys napsal plakát na špatném hrobě.. Velká karma.

3 0
možnosti
Foto

Jj, Cimrman byl opravdu genius, v tom Záskoku jasnozřivě předpověděl i tohle.

13 0
možnosti
Foto

Další Cimrmanova hra, která souzní se současným děním je Blaník. Konkrétně pak systém, jímž se zjevují rozkazy nejvyššího velitele.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám