Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P98a80v14e49l 35M79a61j21e65r

16. 10. 2021 14:19

Neví tady někdo, kdo navrhuje lidi do pozice kancléře a mluvčího hradu? Kdo je schvaluje a kdo je může odvolat? Děkuji ;-).

0 0
možnosti

K93a73m42i88l 62Š39a60n53c50a

16. 10. 2021 8:07

A co by měli politici ze Spolu podle pana autora dělat? Celkem chápu Fialu, že nechce začít éru "slušné politiky" tím, že zbaví prezidenta pravomocí, pokud to nebude naprosto nutné. Dokud nebude podepsaná koaliční smlouva, tak je zbytečné článek 66 jakkoliv řešit.

1 0
možnosti
Foto

Politici vám hodili prezidenta jako návnadu, abyste se nezajímal o povolební jednání. Prezident je v nemocnici teprve týden a vy už hysterčíte. Jestli má třeba něco s prostatou, tak vám to vykládat prostě nebude. A zatím si 'politici' snaží rozdělit křesla, když mají na každé 3 zadky. Tohle by mě zajímalo.

1 1
možnosti

S játry a mozkem, už dlouho.

0 0
možnosti

Pro blogera. Je s podivem, že Vám najednou vadí hradní "poskoci", i když mezi ně patří Vámi oblíbený Babiš a Vondráček se SchillerovouRv

1 0
možnosti
Foto

Jak jste přišla na to, že jsou Babiš, Vondráček a Schillerová mými oblíbenci? To se Vám zdálo ve snu, nebo jak jste na to přišla?8-o

0 0
možnosti

Všichni víme. Kdo to jsou ti všichni?

0 0
možnosti

Postavit hradní bandu do latě je problém. Jsme v Česku - lid si zvolil pana Velké Ego a pan Velké Ego si kupodivu egoisticky dělal 8 let, co ho napadlo. A bude dělat, dokud neskončí mrtvý nebo v komatu.

2 0
možnosti

Doporučuji - kdo to ještě neudělal - podívat se na fotografii dokumentu ke svolání sněmovny, který MZ podepsal v nemocnici a porovnat jej s jinými dokumenty, které MZ podškrábnul. Opravdu značně odlišný podpis.

1 0
možnosti

Taky tomu nevěřím, pokud je schopen vtipkovat s Vondráčkem, mohl by do kamery pozdravit krátce občany a poděkovat za přízeň...

1 0
možnosti

J28a90n 73D43o98u12š82e95k

15. 10. 2021 8:18

O jaké přízni to mluvíte? :)

0 0
možnosti

To ako náš Fico , ktorý si daval , len tak mimochodom 1000 klikov keď mal trochu času a za mesiac išiel na 4násobný by-pass.

0 0
možnosti

Když tak čtu tu baterii analýz a rozumování, napadá mě neřestná myšlenka, že jste kolektivně mimo.

Co když to celé je dobře kašírovaná taškařice?

Co když je to další povedený způsob, jak ukrást pozornost, zahrát na city, odvést pozornost a vytvořit Andrejovi prostor ve stínu dění, by se dal dohromady a vymyslel způsob, jak odstřelit jednoho z pěti?

Jakmile vznikne morální důvod nekoalovat s jedním ze čtyř, Piráty nepočítám, ty odpálil Babiš už v kampani, jakmile vypadne nějaký ten kostlivec ze skříně, vznikne morální dilema a koalice nevznikne. Pak stačí vyřešit pat ve sněmovně jmenováním "úřednické vlády" pod patronátem ANO z Agroferdích zaměstnanců.

Zeman je sice fyzicky sešlý životem, který vedl, ale hlava mu funguje a nepodceňoval bych jeho perverzní chuť ještě naposled vyniknout jako nepřekonatelný politický cynik a manipulátor.

A my to tu kolektivně baštíme, protože si prostě nedovedeme představit, že to celé ježdění po špitálech, tajemné problémy a nesdělené diagnózy jsou jen další bizarní hra.

On Miloš umí počítat a dobře ví, že většina těch, kdo před týdnem zahodili hlasy všem těm protest pidistranám, bude příště "jako menší zlo" volit Andreje. V talonu je milion hlasů.

2 0
možnosti
Foto

"Zeman je sice fyzicky sešlý životem, který vedl, ale hlava mu funguje a nepodceňoval bych jeho perverzní chuť ještě naposled vyniknout jako nepřekonatelný politický cynik a manipulátor." Přesné, je to člověk, kterému působí zvrácenou rozkoš působit zlo a naštvávat lidi.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám