Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý blog jako vždy, kvalita zachována, já to opět nečetl, jen jsem to prolétl očima, nic nového. Popravdě řečeno, autor vypadá mladě a zachovale, slušelo by mu nějaké pěkné místo na uranu nebo tak někde, tam by byl užitečný, o přestávkách by si mohl dělat poznámky do sešitku, po šichtě na cimře by to pak rozvedl a byl by slavný, nakonec. "Reportáž psaná na uranu" nebo tak něco. To by byl hit, lidi by to hltali, né jak Hrabalovo hauzírování v Poldince s ferosiliciem a grafitem a s Cikánových chozením na polívku. - - - - No ale to je jenom fantazie. Takhle tady máme grafomana co píše v teple domova jeden slint za druhým. Proč alespoň nenapíše že jsou Piráti amatéři a že Ferjenčík smrdí /což je prý pravda/. - - - - Někdy si říkám, že za komoušů, v době tvrdýho stalinismu, to bylo fakt líp zařízený. Takovíhle pisálci si po plodném dni plném slintů odskočili přes patro ke švagrovi zatelefonovat a ejhle - tam je sice náhodně, ale přesto platně sebrala stb a hned byl proces, něco už se vymyslelo, jedno že to byli oddaní služebníci vládnoucí ideologii - viz nešťastný Záviš Kalandra. A bylo po slintech a byl klid na práci. Snad se to zase vrátí, lístkovej systém, elektrika 5 hodin denně, měnová reforma. Už aby to bylo, aby se i lehkoživky trošku zapotily.

0 1
možnosti
Foto

Nestřelil jste nějak mimo terč...?;-D

0 0
možnosti
Foto

Řada lidí volila Babiše právě proto, že se vyzná - a to i ve všech možných kličkách. Žvanění diletantů a teoretiků už zkrátka měli dost. Proto jim tohle "odhalení" nemůže vadit.

4 2
možnosti
Foto

Kdo volí Babiše, tak ho volí ze svých důvodů. Nějaké ofšórki jsou takovému voliči ukradené - důvody volby jsou někde jinde a konkrétně s tímto se úplně míjejí. Já kdybych volil Babiše, tak tahle kauza by se mnou absolutně nehla. Protože co jako?

0 0
možnosti
BH

Určitě je to kvůli BABISOVI když v odhalení figurují osobnosti z celého sveta

1 0
možnosti
Foto

Vy vidíte bohužel jen jednu vrstvu celé záležitosti, zkuste se probrat těmi dalšími...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám