Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jděte, kdyby mu každý nový průšvih měl přihrát nové hlasy, tak už je na šedesáti procentech ;-D

9 6
možnosti
Foto

Troškaříte. 105% a to ho možná ještě podceňuji.

3 0
možnosti
Foto

To je taky argumentace: "Radši už na Babiše nic nevytahujte, ono mu to ve volbách spíše pomůže!" Takže máme raději mlčet a dívat se na to, jak ten člověk pomalu přeměňuje republiku na Agrofertistán. A až po dalších čtyřech letech jeho vlády budeme ekonomicky úplně na dně, tak Babiš uteče užívat si své peníze na francouzskou Riviéru, protože na Slovensko se už vrátit nemůže.

23 6
možnosti
Foto

No, takhle to bude, no. Vadí?

0 0
možnosti
Foto

Ono vylezlo nedávno i to, jak v době, kdy byl ministrem financí, se pokusil zlikvidovat konkurenční firmu na základě nepodloženého obvinění, což za něho provedl příslušný FÚ. Firmě zablokovali 83 milionů, a teprve na několik zásahů soudu je donutil peníze odblokovat. Firma přišla o zisk z onoho kapitálu, ale ten už jí nikdo nevrátí.

Pravda je, že některým voličům, jako autor článku, to zalomcuje osrdím a půjdou mu to hodit, otázka je, kolik voličů to naopak nakrkne. Rv

26 4
možnosti
Foto

Že se na Babišův přímý pokyn zlikvidovala konkurenční firma? Ale božínku, to je přece důvod, proč lidi Babiše volí. Aby zadupal do země ty zlodějský podnikatele a živnostníky.

4 0
možnosti
Foto

V červenci roku 2009 pomocí francouzské právní kanceláře DB Artwell Avocats a panamské právní kanceláře Alcogal nechal anonymně a diskrétně založit firmy, kde figurovali nastrčení ředitelé.„O čtyři měsíce později tuto strukturu využil, aby z jedné své společnosti do druhé přesunul 15 milionů eur (tehdy 381 milionů korun). V podstatě sám sobě poskytl půjčku, a to na nákup šestnácti luxusních nemovitostí ve Francii včetně zmíněného zámečku Château Bigaud na Azurovém pobřeží,“Na Britských Panenských ostrovech, které prosluly jako jeden z nejznámějších daňových rájů, Babiš podle dokumentů nechal založit firmu s názvem Blakey Finance Limited. Z této společnosti převedl peníze přes svoji další, americkou firmu do společnosti SCP Bigaud se sídlem v Monaku, tedy v dalším daňovém ráji. Já nechápu proč to dělal???? Proč si ty domy nekoupil rovnou.????Nebo snad to bylo kvůli daním ???? Proč tohle neuvedl v daňovém přiznání ???? Proč peníze, které přesouval nejsou nikde uvedené a nesouhlasí s daňovým přiznáním. Kde je vzal ???

4 3
možnosti
Foto

Optimalizoval francouzské daně z nemovitostí. Když prohraje volby, tak jej bude shánět Interpol? Takže by je měl vyhrát a zůstat přecedou. Stačí?

0 0
možnosti
PD

P19e88t34r 53D61r77a39p83a83l

6. 10. 2021 11:05

komu to slouží je jasné z tohoto důvodu. v síti uvázlo na 300 čechů, ale jméno bylo zveřejněno jen jedno. Ausgrechnet nějakou těžko vysvětlitelnou náhodou je to jméno lídra v současnosti nejsilnějšího politického subjektu týden před konámím voleb. v rozhovoru novináčka z dané organizace uvedla, že i experti tvrdí, že se jedná o řádně zdaněné peníze. proč zveřejnili jen jedno jméno uvádí argument, že v ostatních případech to chtějí udělat "pomalu a pořádně". V případě babiše to tedy udělali nepořádně? a jsme tedy na začátku...qui bono?

23 1
možnosti
Foto

No tak měli vybrat třeba Mydlivoje Vosolsobě a o něm psát články ofšórkový? Jméno má zajímavější než Andrej Babiš, tak to myslíte? Nebude to spíš tím, že Andrej je toho času přeceda jistých zahrádkářů?

1 0
možnosti
Foto

Mně nějak nejde na rozum jedna věc a možná mně ji vysvětlíte. Na půdě Poslanecké sněmovny v roce 2015 Babiš hřímal. „ Nemám žádné offshory jak vaši kámoši. A vy taky někteří držíte svoje firmy na offshorech,“ Opět na půdě Parlamentu v roce 2016 Babiš hřímá "Myslím, že každý, kdo podniká, ví, že Panama není právě teritorium, kde se podniká transparentně. Proto to v současnosti analyzujeme a určitě podnikneme kroky, abychom zjistili, kdo z našich občanů tam má majetky. " Parlament roku 2017 Babiš k Čapímu hnízdu prohlásil. „Kdybych chtěl udělat dotační podvod, nebylo by nic jednoduššího než zřídit offshorovou firmu třeba na Kypru a tam by majitele nikdo nikdy nedohledal. “V této kauze nebyla žádná korupce. „ No a už v té době má dávno offshorové firmy, kterými prožene nezdaněné peníze. Jak sám v televizi řekl, že je možné, že tyto peníze neuvedl do daňového přiznání. Tak mně to nějak vysvětlete.

19 3
možnosti
Foto

Pane Kindle, co chcete vysvětlovat. Že je tady zase šum ohledně hloupostí a podstatný věci /jako třeba to že Babišovi posluhuje celá státní správa/ jsou mimo hledáček? Celý Babišovy ofšórki jsou nesmysl, pro mne absolutně nezajímavý. Problém s Babišem je jinde, a že lže je taky marginalita, lže kdekdo, proč by nemohl lhát i Babiš.

2 0
možnosti
PK

Je to tak jak píšete ..cui bono a správný načasování;-Da AB má navýšení hlasů, bo už se začínají objevovat i vysvětlení , kdo je vlastně autorem...;-D

7 0
možnosti
AT

Taky dotčená osoba začíná vysvětlovat a zaplétat se do minulých i dnešních lží.

Ale máte pravdu, zaryté uctívače by nepřesvědčil ani prodej Pražského hradu Marshallovým ostrovům

2 0
možnosti
Foto

Poslední transakce s penězi proběhla v roce 2017. Projekt Pandora Papers je tvořený 14 právních kanceláří, 600 novinářů z více než stovky zemí světa a těm jsou naše volby zcela, ale zcela ukradené. Babiš v neděli v televizi řval, že jsou to mafiáni.

13 3
možnosti
Foto

Tak jasně, Babiš ostatní soudí podle sebe. A proč ne, je to lidské. Už by mohl začít taky zavírat a popravovat, to je taky lidské. Už je to s tím jeho kňučením fakt nuda. Ať už se teda něco děje.

1 0
možnosti
AT

Ach bože, už je to tady zase .... tiše, mlčme o přešlapech politiků, protože čím víc se do nich šije, tím víc lidí s nimi bude sympatizovat ... fakt zvrácená logika.

A není nejjednodušší vysvětlení v tom, že to někdo udělal jen proto, aby odhalil svinstvo a neohlížel se na to, jestli jde o jeho výsost Babiše nebo jeho výsost jordánského krále?

1 0
možnosti
Foto

Vy jste někde v mém blogu našel nějaké nabádání k tomu, aby se mlčelo o přešlapech politiků?8-o

2 0
možnosti

Babišovy fanoušky nepřesvědčí nic, v tom jsou ta různá odhalení skutečně bezzubá. Ale domnívat se, že nerozhodnuté voliče to naopak přiměje volit ANO, to je jejich podceňování. Proč by se měli rozhodnout volit někoho, kdo lže jako když Rudé právo tisklo? Dovolím si tady ocitovat příspěvek pana Romana Poborského z jiné diskuse:

"Minulý rok z mých firem 2,314 miliardy na zdravotním a sociálním pojištění a 743 milionů na dani z příjmu právnických osob do státního rozpočtu. Nemám žádné offshory jak vaši kámoši a vy taky držíte některé firmy na offshorech."

Zdroj: Zapis z poslanecke snemovny 2015 - Andrej Babis."

1 1
možnosti

M70a44r83t44i76n 93Š34u50l73c

6. 10. 2021 10:57

Nejsem Babišův fanoušek .. ale uráží mě taková "odhalení", která žádným odhalením ani nejsou. Daňová optimalizace prostřednictvím daňových rájů je dlouhodobě využívaná praxe. A když nejsou porušeny jiné zákony, tak zcela legální.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám