Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

"Pamatuju si, že když bylo oněch cca 20 - 30 let mně, v té době většina stejně starých (mladých) lidí už dávno řešila daleko vážnější problémy doslova existenčního rázu, než jsou otázky, kde a s kým si o víkendu vyleju hlavu, kterou kočku z okolí přeříznu, nebo jestli mám dost gelu na úpravu vlasového kohouta na hlavě..."

No, když si ale člověk vzpomene na fenomén "zábav" (kam zdaleka nechodili jen mladiství), fotbaly (končící pravidelně v hospodách), džíny a džísky (které si různě zdobili i zasloužilí tatíci)... Každá doba má svoje:-)

0 0
možnosti
Foto

Jistě, jenže těch třicetiletých tam bylo hodně málo. A pokud byl jeden třicetiletý mezi sedmnácti letými, byl už tak trochu "podezřelý".

1 0
možnosti
Foto

Nejezdí spíš na koloběžkách, nebo elektrokoloběžkách? Já na skejtu nepotkala nikoho nepotkala už hodně dlouho, max.pár dětí (malých, bez fousů).

0 0
možnosti
Foto

Tak to mám asi smůlu na podivíny:-)

0 0
možnosti
Foto

Můj bratr říká, že každý by si měl splnit nějaký bláznivý sen. Bude mu koncem roku 65 a naučil se na elektrické jednokolce. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ale jo, jistě, jen se ta jednokolka asi nemusí zrovna stát stěžejním středobodem jeho vesmíru...;-)

0 0
možnosti

A proč vám to tak vadí? Já kdybych se mohl vrátit do období, kdy mi bylo mezi pětadvaceti a třiceti, také bych raději řešil jen kraviny. Na starosti je vždycky času dost.:-)

1 0
možnosti
Foto

Mně to spíše fascinuje. A nezapomeňte na to, že ta generace by měla nést za krátko hlavní tíhu odpovědnosti za příští časy...

2 0
možnosti
Foto

Tak dík, no. Připomněl jsi mi tím tu reklamu s tím odporným fousatým dítětem.;-D

0 0
možnosti
PK

Ale no tak, je přece príma alespoň v některých oblastech zůstat stále duševně v předškolním věku;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PD

čekal jsem pointu a dočkal se, zpátky na vojnu

1 0
možnosti
Foto

Tak to jste se dočkal něčeho, co tam nebylo. Já si nemyslím, že je vojna řešením, jen jsem se zamyslel nad tím, jestli tehdy od vousatých dětí svým způsobem nepomáhala.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám