Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přestaňte se v tom už matlat. Dnes už to prakticky nikoho nezajímá. Jsme o rok dál a poučenější. Lidé co měli zemřít zemřeli a život jde dál.

4 0
možnosti
TB

Schvalovat smrt druhých lidí, to už je síla

0 0
možnosti
Foto

PROČ? Možná i proto, že odešli ve velké míře hlavně ti, kteří měli blíže ke svému konci na tomto světě:-/

5 1
možnosti
RK

Melete nesmysly. Z mých známých zemřeli dva. 45 a 61 let. Nekuřáci, sportovci.

0 0
možnosti
MB

Za hynismus páně Bureše považuji, že si téma Covidu přivlastnil a zpolitizoval. ON s bacilem zápasí, ON je velkovakcinář, skladník, distributor, ON je vědma! Absolutně nevyužitá možnost, z toho udělat apolitický, celo - společenský problém zájmu řešení. Důvěra klesla na 20%, Ano fert ovšem opět pokvetl !!

Máte pravdu lidé mohou za vše. Za rekordní inflaci, erupci cen, nejdražší byty k platům v Evropě, rekordní deficity a tempo růstu státního dluhu. Oproti Rakousku + 20.000 zesnulých ! Česko, ANO země rekordů ... ! :-)

9 4
možnosti
TB

Já naopak is a všude čtu, jak pouze výhradně Babiš za všechno může a dokonce že on=covid.

2 0
možnosti
JR

J70a21n 16R76á69ž

10. 8. 2021 13:57

Hodně vysloveně hloupých rozhodnutí vlády, o kterých každý věděl, že nic neřeší způsobilo, že lidé nebrali vážně i ta opatření, která smysl měla. Za tento stav vláda jednoznačně mohla. A když velký prostor v médiích dostali Pirk se Šmuclerem a na náměstích exhiboval Klaus, nelze se divit tomu, že největší frajer byl ten, který všechna nařízení vlády měl na háku.

Naštěstí už jsou plné JIP i krematoria minulostí a i když počet nakažených na podzim vzroste, panikařit z toho nemá smysl. Počet vážných případů už nemocnice nezahltí.

PS. Ti tupci, kteří malují po náměstích kříže, jsou hodni jen opovržení a měli by dostat k náhradě náklady na úklid.

4 1
možnosti
RK

Myslíte náklady na déšť, až křídový sprej oprší? Tak to bude raketa;-D

3 4
možnosti
VB

Dnes ale tu promořenost národa vidím pozitivně (bohužel zčásti s oběťmi těch, kteří nebyli vůči viru dost odolní): většina z nás bude na podzim a v zimě imunní, samozřejmě by měla i nadále existovat ohleduplnost (odstup, někdy i rouška) vůči druhým, u nichž nebude fungovat vakcína nebo covid-19 ještě neměli.

2 0
možnosti
VB

Virus se mj. nejvíce přenáší ve veřej. dopravě, pokud se ve stejnou dobu (v doprav. špičkách měst) na stejném místě tísní hodně lidí. Stačilo včas přerušit cca na 10 dní pracovní činnosti (a dojíždění za prací), obětí by bylo méně. Anebo mít na dopravu do práce a na fungování různých typů pracovišť podobná pravidla jako Švédsko - dopravní prostředky nebyly plné, pracoviště měla různou dobu provozních hodin, většina lidí pochopila, že nemá druhým dýchat do obličeje, v zásadě stačily v práci i jinde odstupy, mytí rukou, větrání.

1 0
možnosti
TB

Vážně chcete po Češích zodpovědnost a ohleduplnost? A schopnost přiznat taky alespoň částečně vlastní vinu?

V této zemi je každý, kdo pomohl někoho nakazit za největšího punkového borce a disidenta a člověk, který dodržoval opatření je zrádce a kolaborant. A každý hospodský strejc je nyní lékař epidemiolog.

15 2
možnosti
Foto

Pane Kroupo teď jsem si ten článek přečet a néni to tak špatnej článek. Ba dokonce patří k těm lepším od Vás. Jasně, téma je teda ten kovíd, což je hodně zrecyklovaný, a já si třeba myslím, že je to zrecyklovaný tak, že dochází k situaci, kdy se snažíte obhajovat toho jakobypopletu pana Babiše, a přitom panu Babišovi ten kovíd nijak nevadí, nijak mu neškodí, a to z toho důvodu, že už je to minulost. Až bych řekl, že pan Babiš a jeho voliči jsou ve stavu se zeptat: "Kovíd? Cože? Jakej kovíd?"

Takže článek dobrý, ale historizující. Teď na podzim budou volby, žádnej kovíd. A vo to tady de.

1 0
možnosti
RK

Hlavně podle průzkumu nezávislé idnes budou hlavním tématem voleb uprchlíci. Bude zajímavé sledovat změnu tématu proburešovských autorů.;-)

0 0
možnosti
Foto

To, že se vaše tchýně to přinesla že špitálu, protože ji netestovali, je selhání systému, nikoliv jednotlivce.

5 0
možnosti
Foto

To nepopírám, ale jednotlivci, jak uvádím v blogu, mají také máslo na hlavě.

3 0
možnosti
Foto

Perfektní, navrhuji Vám, abyste tohle téma boostoval až do voleb, a každý den né jeden, ale dva články. - - - Legrace je, že ti mrtví nikoho nezajímají. Moji Babišovi voliči jsou toho názoru, že ti zemřelí jsou hlupáci a můžou si za to sami. A já s nima kupodivu docela souhlasím, s tím rozdílem, že hlupáci jsme tak nějak všichni včetně mne a jediné, na čem trošku záleží, je to "štěstíčko", který se prostě v časech kovidu velmi hodilo. A v dobu kulminace té epidemie bylo opravdu na místě jít tomu štěstíčku naproti, teda vlastně, nelízt vůbec nikam, a dávat si óbr majzla, jestli někam nějak moc nelezou i lidi kolem nás. Tím bych téma kovidu uzavřel, protože zatlačený voči jsou už aji pohřbený a já bych to moc nedráždil, nebo nás začnou za to naše chytrolínství chodit strašit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám