Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš nemůže za všechno. Za něco mohou také lidé, které jmenoval do vlády. :-)

5 1
možnosti
Foto

J70a96n 61Š28i95k

9. 8. 2021 14:28

Mám stejný názor, Babiš nemůže určitě za všechno. Každý národ má vládu jakou si zaslouží je známý citát, který bych poopravil. Náš národ má jenom to, co sám chce a o co se zasloužil. Sami jsme si zvolili Babiše a sami jsme si vymysleli jak bojovat nebo nebojovat s epidemií. Sice něco vymysleli v USA a Německu, ale my si to hezky po česku upravili, že... Je to naše volba a náš výsledek. Ano, každý může běhat a kvičet já ne, já ne, já ne, vy jste všichni ovce a můžete za to vy. Z pohledu faktického je to úplně fuk, co kdo a kdo za co může. Počet mrtvých je společným výsledkem národa českého a jeho chování. Tak to prostě je, přičemž mi nepřísluší hodnotit zda jde o jednání správné nebo špatné. Hezký den

9 0
možnosti
PC

Covidové šílenství je v prvé řadě ryze účelové, založené na obrovském byznysu zainteresovaných.

Nahánění zdravých lidí k testování, jestli náhodou nemají nějakou nemoc, je hotovým medicínským šílenstvím a fiaskem a pošlapáním všech staletími prověřených medicínských zákonitostí. Považovat za nemocné (nebo zemřelé "na covid") lidi, kteří mají pozitivní test, je do nebe volající nehoráznost, která je v přímém rozporu se základními medicínskými pravidly a postupy. Navíc PCR testy jsou určeny pouze k laboratorní účelům, nikoli diagnostickým!

Nebývalé šíření strachu a poplašných zpráv, již přes rok trvajících, jednoznačně způsobuje neuvěřitelný stres a podlomení psychiky většiny občanů, což výrazně snižuje jejich imunitu, a tedy přispívá k nemocem i velmi vážným. Za normálních okolností by to celé bylo na trestní stíhání.

Hospitalizace často bezpříznakových lidí nebo jen pacientů s mírnými až středními příznaky a nařízení odkládat kvůli covidu zdravotní péči jiným, skutečně nemocným, potřebným lidem je trestuhodné.

Mezi těmi 30 - 40 tis. zemřelými je výrazný počet právě těch, kteří na zanedbání zdravotní péče doplatili (onkologicky nemocní, infarkty, mrtvice, zanedbáný zápal plic atd.) A patří mezi ně i ti, kteří zemřeli např. při autonehodě a dodatečně jim byl proveden PCR test s pozitivním výsledkem. Mezi oběti patří také lidé, kteří vlivem stresu z celé té covidové mašinérie spáchali sebevraždu (nárůst o 1/3!).

A nyní, aby toho nebylo málo, vydírání a bezprecedentní nátlak s hrozbou diskriminace všech, kteří se z vlastního přesvědčení nechtějí za žádnou cenu očkovat proti covidu. Jsou pak nazýváni sobci, viníky čehosi iracionálniho, jsou dehonestováni a ostrakizováni. Jsou označováni jako nezodpovědní, zatímco výrobce dosud klinicky neschválené "vakcíny", stát ani lékař žádnou zodpovědnost za tuto vakcinaci nemají.

Při udržování takové atmosféry ve společnosti bude nemocných na vše možné strmě přibývat.

Takže kdo je za vše vinen? Na to jistě není těžké odpovědět.

6 3
možnosti
TB

ať žijou konspirační teorie :-)

6 0
možnosti
Foto

Vlastně dobrý článek, karma. /Jinak samozřejmě za to může Babiš - je u moci a všichni panáčkují jak on velí. Když byli u moci komunisti a ostatní panáčkovali, tak komunisti taky mohli za všechno. Jak zjednodušující....:-) chválabohu tohle léto nejsou osmdesátky jen počasím, ale i společenským klimatem a poskoci z ANO jdou v krásné Bilakovské tradici. Hned si připadám mladší, totalitní propagandu má zase člověk každodenně na talíři. Strana dobrá, lid špatný, nutno vyměnit....... chválabohu v těch letech 83-86 se to všechno následující už kvapem blížilo!/

1 0
možnosti
Foto

Zdalipak cítí alespoň kousek viny za mrtvé v naší zemi i ti, co během nejhorší doby, kdy umírali denně desítky, někdy i stovky našich občanů, kašlali na všechna potřebná nařízení a opatření, která měla za cíl krotit útok zákeřného viru?

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774193

Zákeřný virus jehož nebezpečnost je na úrovni klasické chřipky se neléčí totalitními praktikami. Totalitní praktiky zabíjejí lidi ještě spolehlivěji, než virus samotný.

Váš článek, pokud vyjdu z nadpisu, se dá parafrázovat do podoby: "Házet vinu za zavražděné židy jen na Hitlera je dost hustej úlet..."

1 3
možnosti
TB

už tu zase trolujete nesmysly? 30 tis. lidí tu za rok na chřipku nikdy neumřelo !

2 0
možnosti
VB

Pan Babiš že není diktátor? Někteří Češi si ale myslí, že je jen více mazaný než třeba Lukašenko, prostě dá lidem víc peněz, ohákne se víc moderně, ale jinak se demokracie a právní stát čím dál tím více ztrácejí.

4 2
možnosti
Foto

Prosím Vás, naučte se už konečně psát do vláken. Jinak vypadáte, jako tapetářka....

5 0
možnosti
VB

A vůbec - rozhodnutí o opatřeních proti covid-19 na základě analýz odborníků má dělat celá vláda (ministr zdravotnictví má jen zpracovat podklady a pak vydat předpis). Ptám se, proč nevystupují zástupci ANO i zástupci ČSSD společně, aby veřejnosti společně řekli, co navrhli odborníci, zda se to liší např. od Německa, na čem se vláda shodla. Jenže to by premiérovi chybělo to jeho osobní PR?

0 2
možnosti
VB

Jeden z hlavních viníků je ministerstvo zdravotnictví, jednotliví ministři, kteří se v určitou dobu posadili na úřední židličku - ti měli mít k ruce pro odbor. doporučení pro vládu ty nejlepší odborníky. Pokud se odborníci nejevili dostatečně jako kvalitní, pak si měl ministr zajistit ty, kteří budou předkládat analýzy nejúspěšnějších západ. odborníků (západ. zdravot. úřadů), aby si vláda mohla zvážit, co navrhují čeští a co západ. odborníci (stačí sledovat německý Institut R. Kocha, a žádná země neprohloupí). Jenže vina padá i na premiéra, protože on vybírá ministry za své hnutí, on s nimi komunikuje, on přebírá odpovědnost, pokud na něco ministrovi řekne ne. Hlavní vinu přičítám premiérovi za to, že spíše myslí na své osobní PR na televiz. obrazovce, až potom na občany (pokud vůbec), že si svému PR přizpůsobuje i ministra a také ty odborníky. Na jaře jsme viděli, jak to dopadlo - čeští pacienti umírali v přímém přenosu jako loni v Itálii.

0 0
možnosti
Foto

A v té Itálii za to také mohl Babiš?

3 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)Můžeme si o Andreji Babišovi myslet co chceme, ale on opravdu není diktátorem, takže házet vinu je na něj, je hloupé.

6 3
možnosti
Foto

Ahoj, přesně tak. Padni komu padni.R^

3 0
možnosti
Foto

A co navrhujete. S vděčnosti líbat vůdci nohy, že díky jeho špatným, populistickým a opožděným rozhodnutím nebylo mrtvých ještě více? To si opravdu myslíte, že výsledek v počtu mrtvých byla pouze náhoda. Jak to,že na přepočet obyvatel zemřelo jinde mnohem méně lidí? Pokud vláda a především premiér, který chtěl sám vše řídit tuto situaci zavinil a to i chaotickým a nedůvěryhodným zmatkům a výměnám na ministerstvu zdravotnictví, nese za ni zodpovědnost....Já jsem nikde nepsal,že za mrtvé může Babiš. Nese za špatný výsledek svým špatným a chaotickým rozhodováním zodpovědnost za jejich smrt. Mnozí by jistě zemřeli i tak. Další ještě mohli žít....

2 6
možnosti
Foto

Dost si odporujete... Možná byste se měl zamyslet nad tím, zda by veřejnost přijala a hlavně dodržovala třeba i tvrdší opatření, kdyby s nimi Babiš tehdy přišel...? To je ale klika, že je na postu premiéra zrovna Babiš, že jo? To se náramně hodí ve všech směrech.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám