Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Obávám se, že v případě známé ami kauzy by byl popis, resp. vysvětlení úplně stejný, jenže v zemi výsostného panování svobody slova a demokracie k tomu nebylo a není příliš odvahy. Karma tedy i za vaší odvahuR^

7 0
možnosti
PV

P84a73v29e34l 35V79é51b87r

22. 6. 2021 15:53

Hurvínci ale zakoulí očima a nepochopí. Neposlouchali totiž, protože oni tu jedinou pravdu znali předem.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma Vladimíre. R^:-) Zpacifikovat fetáka je hodně náročné, oni odkáži vyvinout neskutečnou sílu, což si mnozí jedinci neuvědomují.

16 0
možnosti
DP

Neni to jenom o tom, ze dokazi vyvinout neskutecnou silu, ale silne zdrogovani (a plati to i o casti velmi silne predavkovanych alkoholem, v psychiatrii znamo jako tak zvane "patologicke opojeni" ) neciti ani bolest, coz zpusobuje dalsi problem. A osobne jsem zazil pripad, kdy policiste museli do obliceje silne agresivniho jedince nastrikat neobycejne velkou davku pepraku (az se po hodinach s pomoci medikace uklidnil, lekar naridil jeho kontrolu a osetreni u ocniho lekare), zrejme ani poradne necitil ten peprak, a kvuli te intenzite pepraku meli s ocima nasledne problem i zasahujici policiste.

1 0
možnosti
ND

Mám jedinou připomínku, chudák sympaťák Hurvínek zde slouží jako ukázka naivního dobroděje (no napsala bych to přesněji, ale nedávno jsem byla banovaná, byť jsem jen citovala a bylo nutné užít citované přesně, natož takto).

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem se za to přirovnání v textu hned omluvil...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám