Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Další trenér.

0 6
možnosti
JL

To chce klid, autor se zřejmě vytočil, asi bývalý policista...už jsem tu psal, že to sice případ Floyd připomíná, ale dospělý člověk zodpovídá za to, co dělá: šlehne si heroin nebo pervitin a pak se pere - tak to je nelegální, stejně jako kousat policistu, a patří za mříže. Stát mu pak zaplatí léčení, klidný pobyt za mřížemi, za půl roku je venku a kdo to platí? Daňoví poplatníci platí, že dotyčný pán je idiot a ještě ke všemu nepracuje a stát mu platí příspěvky na jeho bláznivou existenci. Takže umřel. Ano, to je smutné (snad pro někoho), ale tak to prostě chodí - že v živočišné říši se umírá.

0 0
možnosti
JN

J36o15s36e55f 18N98o43v84á86k

23. 6. 2021 13:49

Technicka: v rozstlinne a houbove risi se take umira.

0 0
možnosti
Foto

J76a84n 40Š39i57k

22. 6. 2021 18:06

Ať je to jak chce. My Češi jsme mistři v tom, jak dokážeme radit druhým, co mají dělat, zvláště když v jejich kůži nejsme. Chodím každý pracovní den kolem autobusového nádraží, kterému vládne tlupa bezdomovců. Mimochodem, je mi stydno, že jmenuji, je to nádraží v mém krajském městě Zlíně. Téměř denně zde Městská policie řeší opilce, rvačky, feťáky. Občas zde stojí sanita s doktorem, který zde dává dohromady někoho, kdo o to vůbec nestojí. Nikoho soudit a nikomu radit nebudu, ale vím jedno. Ti chlapci v uniformě si svoje peníze zaslouží, ba zasloužili by si o mnoho více, totiž hlavně naši úctu. Jenže to by většina veřejnosti, včetně politiků, musela vidět, co se na těch rizikových místech děje. Myslím, že z bezpečí svých aut a obcházení těchto míst širokým obloukem nikdo neuvidí nic...Hezký den pane Kroupo

22 0
možnosti
JK

Co přesně myslíte tím, že si zaslouží úctu? Měla by se snad veřejnost klanět policistům, že dělají svou práci? Vždyť si ji z nějakého důvodu vybrali a k jejímu výkonu jsou, nebo mají být po všech stránkách vybaveni. Ta práce určitě není lehká a má svá úskalí a specifika. Jedním specifikem je, že při ní mohou přijít lidé k různým úhonám, v krajním případě zemřít. Proto, když se při zásahu policistů či strážníků cosi stane, zejména když kdosi zemře, vždy to vyšetřuje komise, která vyšetří (aspoň doufám), zda policisté/strážníci postupovali správně.

Ovšem s výkonem vaší práce nijak nesouvisí, abyste paušálně hodnotil, co "my Češi" dokážeme či nedokážeme, k tomu nejste kompetentní ani povolaný. Zrovna tak nevíte, co většina veřejnosti a politiků ví či neví, přesto se k tomu hodnotícím způsobem vyjadřujete. To znamená, že činíte přesně to, o čem píšete, že nebudete dělat, a sice, že radíte druhým (mají mít úctu k policistům), že lidi soudíte, navíc paušálně (my Češi dokážeme, veřejnost a politici neví). Hezký den, pane Šiku.

3 2
možnosti
GH

G67e93o94r85g48e 70H67o24l44y

22. 6. 2021 17:37

Nejde jen o zadrzovani tech zfetovanych... prave byla v Toronte tiskova konference policie, kde oznamili zadrzeni skupiny lidi, co to sem dovazeli:

https://www.cp24.com/news/1-000-kilograms-of-drugs-seized-from-cross-border-smuggling-ring-toronto-police-1.5480257

0 0
možnosti
MK

Hele, ty Spejble, a co takhle používat v této situaci docela obyčejnou síť? V síti nikam neuteče a jestli sebou chce mlátit na zemi, je to jeho věc.

1 11
možnosti
Foto

Jo, a pořeže se o ty dráty, protože provázky by rozerval.

2 0
možnosti

hlavně, aby to pochopili lidi z ROMEY.

3 0
možnosti
VB

Je tu tedy i otázka, jak školení jsou záchranáři, když jedou pro člověka pod drogami (kdoví jakého druhu), uvádí se, že aplikovali injekci - museli bychom si najít informace, co se optimálně radí, jaký přípravek u jakých drog či zda nejdřív vypumpovat žaludek. Je otázka, v jakém celk. zdravot. stavu byl.

0 0
možnosti
Foto

Jak chcete vypumpovat žaludek člověku, který se s vámi pere?

7 0
možnosti
PK

Pane Kroupa, dnes to máte za Jedičku s hvězdičkou!!!

7 0
možnosti
VB

Jedince, kterého jsme viděli v šotu, nešlo zklidnit mírnými prostředky; jsem si jista, že nestranní znalci "chvatů" apod. to mohou posoudit. I pro vysoce korektního a dobře vyškoleného policistu to může být nelehká situace, hranice v tom, jak přesně co lze udělat je asi pohyblivá, negativ. roli může sehrát i zdravot. stav pacifikovaného jedince. Ale nejsem znalec, nicméně teorie je teorie, drsná praxe bývá pro policisty obtížnější.

1 0
možnosti
MS

Bohužel je to tak. Kamarád policista váží cca 120 Kg (bez tuku!) a měl problém s feťákem se kterým se pral mimo službu. Nějaká ženská na něj volala, že zavolá policajty a on jí odpověděl ať je kráva už konečně zavolá, protože už nemohl jak byl vyčerpaný. Mohl do něj mastit hlava nehlava a on by nic nepoznal, protože drogy. Samozřejmě po vystřízlivění se dostaví bolest, ale v době zdrogování mu klidně můžete zlomit končetinu a on bude bojovat dál. To je realita!!! Prostě takhle vypadá souboj s feťákem!!!

A to samé platí i při spoutaných rukách, kde je pořád milion bojových způsobů jak někoho zranit.

Floyd byl zavražděný, protože zkolaboval přímo na chodníku. Teplický feťák byl předán do sanitky při plném vědomí. V sanitce zkolaboval až po několika minutách. Nikdo neví, co mu píchli záchranáři. Nikdo neví co dál se odehrávalo v sanitce. Ale hurvínci vědí, že to způsobilo zaklečení.

16 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám