Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Každý myslící člověk, včetně těch jednodušších, vnímá Rusko a Čínu jako nebezpečného agresora.

Bohužel, díky ruské hybridní válce, kterou jsou naši občané nejméně z jedné třetiny ovládáni, je řada politických osobností a stran, které jsou ochotny jim sloužit.

Typickými služebníky ruského agresora jsou komunisti, Miloš Zeman a jeho hradní suita, ale i okamurovci s Tomio Okamurou v čele, některými sociálními demokraty, členy Trikolory, ale i babišovci a řada seniorů, kteří si přeposílají agresivní maily proti našim politikům, proti Evropské unii a proti NATO.

Myslím, že není nutné zde psát odkazy, protože každý z nás zná řeči Miloše Zemana, Vojtěcha Filipa, Tomio Okamury, Václava Klause a řady dalších politiků!

:-)

12 7
možnosti
VV

Mate pravdu pane Simku, nestacim se divit jake emajly dostavam od nekterych vrstevniku. Holt stari vzdy na rozumu neprida.

4 3
možnosti
JN

J34o82s38e61f 30N70i17k53l

14. 4. 2021 13:13

Krym Rusko už nepustí, to je naprosto jisté. Jednak zde žije velká většina Rusů, chcete-li rusky hovořících obyvatel, kteří si svou budoucnost rozhodli jednoznačně v referendu...A Rusové žijící na východní Ukrajině, chcete-li rusky hovořící obyvatelé, kterých je tam převážná většina, mají podle vás dělat co?...vystěhovat se, nebo nechat se Ukrajinci zmasakrovat, nebo zasednout k jednacímu stolu a vymoci si vlastní stát (což Ukrajina nedopustí)?...Bude Západ, který Ukrajinu podporuje všemi materiálními prostředky i politicky, jen přihlížet masakrování civilního obyvatelstva?...tak si to představujete? Dá opět přednost "humanitárnímu" bombardování...a "agresivní" Rusko má jen protestovat na půdě "zbytečného" OSN? ... Zapomněl jste k té dvojce v nadpisu přiřadit Spojené státy..

9 8
možnosti

Kéž byste tolik nelhal! :-)

8 1
možnosti
JJ

J77a96n 28J98a10n52u83š17k20a

14. 4. 2021 13:12

Jsou nebezpecim pro americkou nadvladu ne pro cely svet.

5 6
možnosti
Foto

Maximálně zasloužená karmaR^R^R^

2 5
možnosti

Pane Bicero! U Vás nefunguje plusování a minusování! :-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 4
možnosti

R^

Rusové jsou ideologicky udržováni v představě, že celý Sovětský svaz se musí opět dát dohromady a jeho satelity jsou nadále územím ruského zájmu.

A tak mám obavu z Rusů bydlících v Karlových Varech, aby je Putin nechtěl také zachraňovat, jak zachraňuje Rusy na Ukrajině!

:-)

7 3
možnosti

Pokud jich tady bude za pár let většina, je to možné, že se budou chtít domáhat nějaké autonomie.

2 3
možnosti

Sice jsem z toho "guláše" nepoznal, jak zmíněné země ohrožují ČR, ale Čína možná tím, že všechny spotřebiče a oblečení je vyrobené tam a Rusko asi tím, že jim radní ze západočeských lázní přenechali vše za hubičku. Objektivně je to ale jen naše hlupost, chcete levné zboží, tak asi nebude vyrobeno na západ od nás, proč ale lidem z postsovětsckých zemí (nejen Rusko) byly "darovány" K. Vary a Mar. Lázně to vážně netuším?

3 2
možnosti

Nefunguje mínusování!

Každý z nás mohl slyšet, jak nás Rusové považují za svoje nepřátele, že naše zem je ve sféře jejich zájmů, že se to tu hemží ruskými a čínskými agenty.

Vy jim snad sloužíte? Že takovéto vážné hrozby neslyšíte a nevidíte? !!

4 1
možnosti
JH

Příliš mnoho not:-)

Přijde mi to jako takové politrucké povídání. Kéž by to všechno bylo tak černobílé:-(

7 2
možnosti

Rv Funguje mínusování? :-)

0 0
možnosti
JK

Souhlasím. Dobře napsáno.R^

3 4
možnosti
VB

Kybernetická či Sputniková válka už vypukla, teď to ovšem začíná být ještě horší: Rusko u Ukrajiny, pokus Západu chránit Ukrajinu.

0 0
možnosti
JJ

J26a12n 31J68a49n35u96š65k98a

14. 4. 2021 13:13

Zapad nema chranit Ukrajinu, Ukrajinu ma chranit Rusko

2 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám