Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... copak, se ti konečně rozsvítilo v bedně? Oni ty opatření jsou tragický od začátku, jak to, že sis toho dříve nevšiml?

24 4
možnosti
JK

Vy si tady dovolíte kritizovat vládnoucí menšinu a přitom pes p. Bidena zase někoho pokousal a to je mezinárodní skandál rozměrů jaderné války. Nechte laskavě vládu v klidu.....krást.

Pohled jak to vedou jinde je zde ojedinělý, chtěl jsem přidat i něco o tradičních stranách, ale kašlu na to.

0 0
možnosti
JR

J14a56n 51R55á69ž

13. 4. 2021 11:57

Když po poslouchám vládní činitele, vytane mi na mysli moudrost kancléře Kurze : "Nařízení, která lidé většinou ignorují nemají význam a mají se zrušit. " ale na druhé straně ta, která smysl mají, je dobré dodržovat.

Příklad: U nás ve vsi nikdo nechodí s rouškou, mimo pošty, obchodu a MHD. Volejbal, nohejbal i fotbálek hrajeme samozřejmě nejenom ve dvojici, tenisové debly jedou také a počet nakažených se dlouhodobě držel na cca pěti. Ovšem stačila jedna velkolepá oslava narozenin a počet nakažených stoupl na 25. Z toho mi vyplývá, že mnohá nařízení jsou naprostá hloupost, ale jistá sebedisciplína je na místě.

25 0
možnosti
Foto

No já na všechna ta opatření dlabu už víc než rok. Kromě jednoho. Do obchodu si tu roušku nebo respirátor beru, protože by mne tak jinak nepustili...

19 0
možnosti
JS

Pane Kroupo, ta opatření navržená vládou přináší positivní výsledky. Bohužel ne tak dobré, jak se předpokládalo. To je zásluhou Vás "and your company", kteří je nedodržují a sabotují. Vláda bohužel tento Váš přístup nepostihuje tak, jak je to v jiných státech. Stačí se podívat na foto ze zasedání parlamentu v GB a u nás.

1 19
možnosti
SL

Žádné pozitivní výsledky Burešovy nesmysly nepřinášejí. V Praze dnes již na to kašlou prakticky všichni a čísla má město zdaleka nejlepší. Ale klidně se dál uzavírejte, "veďte válku proti covidu", nedejte se, vytrvejte. A až Vás to omrzí, pusťte se třeba do bičování moře.

11 0
možnosti
OS

Dobře napsáno. Jen taková drobnost. Kobyla nemá varlata.;-D

0 0
možnosti
JK

U této vládní je možné vše, ověřovat to nepůjdu.;-)

3 0
možnosti
SL

Naprosto skvěle napsáno. Mimochodem, již pár dní dumám, jestli bych to byl schopen psychicky ustát, být v žoldu Ministerstva vnitra. Snažit se kárat a pokutovat lidi na základě nařízení, o kterých vím, že jsou stupidní, popř. protiprávní, snášet pohrdání, urážky a posměch... Asi poprvé v životě začínám s policisty soucítit.

15 0
možnosti
JS

Na západě byste bez roušky zaplatil třeba 100 EUR a držel byste ústa.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám