Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

3. 3. 2021 jste tu napsal blog, kde jste se navážel do lidí nedodržujících vládní nesmysly. Ale mýlit se může každý a je dobře, když jste prozřel.

15 0
možnosti
Foto

To on pan Kroupa často...:-)

0 0
možnosti
Foto

Bělorusko nezavřelo nic. Život tam běží normálně ,čísla proti nám na desetině. Mrtvých na covid 65 za týden. Nemocnice v normálu. Naše media, nezájem. Nutit negativně testované děti ve školách nosit roušky a dýchat vlastní odpad CO 2 místo kyslíku považuji za nepřijatelné. Rouška venku = symbol zotročení. Čerstvý vzduch a pohyb je to co všichni potřebujeme.

9 0
možnosti
LD

V Bělorusku je rozdíl mezi statisticky vykázánymi nakaženými a skutečně nakazenymi. Statistiky nemocných či pozitivně testovaných ani nemluvě. Jestliže se nedá věřit těm našim, tak o beloruskych to platí mnohonásobně. Tuto zemi bych si nebrala za příklad vůbec v ničem.

3 0
možnosti
JT

J88i67r15i 77T27i58c19h81y

13. 4. 2021 18:29

V jednom zahranicnim meste zakazali na zacatku covidu hrat tenis na venkovnich kurtech. Po silnych protestech ustoupili. Jeste jsem neslysel, ze by se tam na kurtech nekdo nakazil.

Prikaz mit rousku pri prochazce lesa povazuji za uplnou zbsurditu.

0 0
možnosti
ZD

Všechno se dá od klávesnice pochválit, stejně jako pohanět. A to podle nátury. Někdo řekne - je to složité a zjevně blbnou, jiný začne vyzobávat detaily a zesměšňovat jeden za druhým. Myslím, že kdyby byl na jejich místech kdokoliv z těch, kteří tomu od klávesnice naprosto dostatečně rozumí a o tom co bude zítra věděli už včera .... bude to jen horší. Tlaků a rozdílných názorů a potřeb od těch skutečných po různé lobbistické partičky je víc než dost. Na podobné případy je demokracie opravdu bezzubá. Tady by pomohl jen osvícený diktátor. Takže bych za hodno dospělého považoval i umírněnost v názorech a odsudcích. Nadarmo se neříká moudré - nekritizuj, dokud nenosíš jeho boty!

A jako perličku zajímavý článek, jak veselé to bude po těch i Vámi vyhlížených volbách, které přeci vše vyřeší. Mrkněte na :

"Peksa řeší Zahradilovy chlebíčky, pirát Štrébl přeprodává čínské roušky za miliony - Expres.cz"

4 8
možnosti

Co se PCR testů týče, tady bych věříl Flegrovi, že kdyby se vláda zasnažila, tak by za pár týdnů kapacity byly. Ale to by to nesměla být naše neschopná vláda. A vzhledem k tomu, že by se dělaly masově, tak by jejich cena rozumně klesla a byly by za pár hodin

Co se Sputniku týče, ze začátku bych se s ním naočkovat nenechal. Ale teď už je dostatečně vyzkoušený, takže bych se ho nebál. Co vím, u vakcín se u relativně zdravých, netěhotných chlapů :-P ukáží vedlejší účinky celkem rychle a už si ho, tipl bych si, pár set tisíc lidí píchnout nechalo.

0 4
možnosti

V celych USA se dela nejakych 1,5 milionu PCR za den, takze asi neni realne, ze v nasich podmikach zvladneme tretinu toho poctu, coz by supernapady Hamacka vyzazovaly. Nemluve o tom, ze to zase nedava logiku, protoze ve fabrice, kde travim s kolegou 8 hodin denne, staci AG test, ale na hodinku na dve piva budu potrebovat PCR.

1 0
možnosti
PK

R^

Však i Hamáček se v pondělí v Interview ČT24 jasně vyjádřil, že policie tato opatření kontrolovat nebude.

Ono těžko totiž někoho rozehnat nebo dát pokutu např. sportující skupině na základě pandemického zákona za to, že "je zákaz konání soukromých nebo veřejných akcí", když oni se pouze účastní fotbálku.

A nejsmutnější na tom je, že Arenbergr (včetně vlády) se rozhodl bezmyšlenkovitě a do písmene plnit přání tlupy teoretických epidemiologů MeSES, bez ohedu na ostatní strany, bez ohledu na společnost, a hlavně bez ohledu na protizákonnost! ;-€ To mě děsí nejvíc, že dávají prostor této skupině, která je zcela mimo realitu, a která je schopna lidem učinit ze života peklo. A to i ignorováním zákonů. Děsivé, že to navrhl ústavní právník Kysela. :-/

15 0
možnosti
PB

On se neřídí přáním epidemiologů, vláda je požádala o stanovisko z pohledu pandemického a oni jí ho předložili. Nic víc a nic míň. Žádné jejich přání není. Jen suchá analýza stavu věcí. Zbytek je už na vládě, jak s tím naloží.

No jak naložila, Babiš hodil vinu na ně, jako vždycky. A mnozí občané mu to zase spolkli.

1 0
možnosti
JR

J36a22n 18R39á52ž

13. 4. 2021 16:38

Aktuálně se ke mně dostala informace, že první návrhy na zrušení konkrétních částí mimořádných opatření už jsou na cestě k Nejvyššímu správnímu soudu, který je povinen takové návrhy projednat přednostně..

K tomu:

Mimořádné opatření může ministerstvo nebo krajská hygienická stanice nařídit pouze v nezbytně nutném rozsahu a na nezbytně nutnou dobu, ale jen v rámci specifikace podle §2, odst. 2) "pandemického zákona" (Zák.č. 94/2021 Sb,). Omezení počtu osob se tak může týkat jen akcí, při nichž dochází ke kumulaci(!)osob na jednom místě.

Význam slova "kumulace" sice není jednoznačný, ale z logiky věci vyplývá, že je tím myšleno hromadění většího počtu osob na jednom místě. Dovozuji, že omezení max. počtu osob v jednom místě na dvě, třeba při sportu, nemá oporu v zákoně. O hlouposti a zjevné protiprávnosti omezování počtu osob na dvě u venkovních aktivit se nemá cenu ani zmiňovat.

18 0
možnosti
PB

P21e25t41r 76B68u88r56i45a97n

13. 4. 2021 14:50

A nebyl jsi, Vláďo, ještě před pár týdny zuřivým zastáncem všech posvátných opatření? Já nevím, třeba si tě pletu s někým jiným, to je možné. Tak s pravdou ven. Nenuť mě prolustrovat tvé blogy. :-)

11 0
možnosti
VV

Sorry ze se priplejtam, ale mnoha z tech oparteni mela smysl a mnoha absolutne ne.

Ale hodnotit to neprislusi nam, nybrz tem co je vymysleli.

Jeste ze souzi nevymysleli, ze v uz davno neexistujici telefonni budce nesmi byt vic, nez jedna osoba.;-D

1 0
možnosti
VV

Vladni opatreni se mne dotykaji jen velmi okrajove, ale myslim ze cela ta vlada uz je jen tem kralikum pro to vami jmenovane slovo.

6 0
možnosti
JM

Souhlasím s tím rozdílem, že si myslím, že volby nic nezmění. Jádro pudla cokoliv udělat (nejen covidu a distribuce vakcíny, ale i postavit dálnici, postavit jadernou elektrárnu, internet G7, Česká Televize) je v byrokracii a džungli zákonů, podle kterých nikdo nemůže nic. Služební zákon stav neměnné byrokracie zabetonoval.

Po volbách se jen řekne, jaká ta minulá vláda byla špatná a že dluhy musí někdo zaplatit, takže zvýšíme daně, inflace, zdražování, pokles koruny. A přijde další vlna koronáče, budou zase roušky v lese a podobný nesmysly.

9 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám