Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

No neprovokovat, ale také znamená např. nechovat vepřové, neodhalovat kotník...psy, kříže, poslušně sloužit a podřídit se všemu podle koránu.

7 0
možnosti
Foto

Připravme se na to, že podobných útoků radikálních muslimů na občany Evropy bude neustále přibývat.

Můžeme si za to sami, protože si volíme politiky, kteří budou soudit ty, kteří se chtějí bránit pašování nelegálních muslimských radikálů do Evropy - viz Italové, nebo my.

V Itáli si Italové zvolili politiky, kteří chtějí soudit Salviniho, který se snažil zabránit invazi radikálních muslimů do Itálie.

A podívejte se na výsledek našich posledních voleb- vítězové STAN, TOP09 a Piráti. Všechno vítačské strany, které, pokud se při příštích volbách dostanou k moci, tak začnou přebírat radikální musilmy do naší země z Německa a jiných západních zemí. A během několika let zde klidně můžeme mít větší procento radikálních muslimů než má Německo či Francie.

Takže, naše reakce je taková, že na akci vražd a násilí ze strany radikálních muslimů reagujeme jejich dalším přijímáním do svých zemí.

A Vám bych, pane Kroupo radil, abyste o tomto raději nepsal, nebo s Vámi admini zametou jako s Monikou Pilloni, Lucií Provazníkovou a dalšími.

3 1
možnosti
JN

Že to urážení formou karikatur je občas zbytečné, s tím bych souhlasil. Ovšem určitě není adekvátní reakcí kvůli tomu někoho vraždit, a navíc ty tři včerejší oběti z Nice neměly s těmi karikaturami nic společného (aspoň tedy o ničem takovém média dosud neinformovala).

11 1
možnosti
Foto

Já taky nepíšu nic o adekvátnosti vražd. Ale ty karikatury jsou opravdu hloupé a zbytečné. Nepotřebuju je k tomu, abych se cítil snad nějak svobodnější, lepší, nebo silnější než jsou muslimové. Když si to vezmu, tak ty obrázky nepřinesly nikdy nic a nikomu dobrého. Jen vztek a krev. A naprosto zbytečně.

3 5
možnosti
PK

Já rozumím co míníte a kam míříte. Vždy byla karikatura nějaké větší ,detailní zobrazení, zesměšnění atd. Ale je to bohužel součást naší Evropské kultury, pokud zakážete karikovat Mohameda, přihlásí se třeba politici o stejný zákaz atd.atd....to prostě patří k našemu naturelu, šáhněte si do svědomí, jestli jste tak i vy v minulosti slovně v nějakém případě tak neučinil....

10 0
možnosti
PK

Jednak se ataky děly dávno před "provokací" a jednak já nepovažuji za provokaci, nýbrž za evropský humor. A proč by se ho měl vlastně Evropan zříkat? Postupně bychom měli opouštět asi veškeré stávající křestanské hodnoty ve prospěch této středověké doktriny, no možná nás později piráti ve vládě začnou pod svým ideovým evropským vůdcem přesvědčovat, že je to tak ve prospěch tohoto kontinentu....

Takové krásné severské země jako je Švédsko, Dánsko a trpí a snaží se vzpamatovat ze své naivní empatie ....

7 0
možnosti
RS

Jedni vyvážejí své údajné svobody a demokracie, jiní islám se svým pojetím svobody. Z mého pohledu se od sebe nijak moc neliší. Neboť oba se pletou. Kdykoliv druhému násilím vnucuji své přesvědčení, překročím svobodu druhého.

0 0
možnosti
Foto

Když oni o nás tvrdí, že jsme nevěřící psi, tak je to v pořádku.

10 0
možnosti
Foto

J22a49n 70P65e37c96h16a

30. 10. 2020 17:14

V samém principu se mýlíte. Radikálním muslimům se ustupovat nesmí, protože pak by salámovou metodou požadovali další ústupky. Pokud chtějí žít na Západě, oni se musí přizpůsobit západním zvyklostem, ne naopak.

19 0
možnosti
Foto

Jistě, ale musíme zrovna tohle deklarovat kreslením Mohameda v nějakých choulostivých scénách...?

0 8
možnosti

Muslimy uráží vše nemuslimské. Kdyby nebylo karikatur, bude něco jiného - psi, krátké sukně ... Muslim bude v nemuslimské zemi vždy něčím urážen.

Tolerovat jejich netolerantnost? Ne.

28 0
možnosti
Foto

Autor píše: "Nemusím se nikoho zastávat, ale měl bych si uvědomovat, že pokud budu před býkem mávat rudým hadrem, že pokud polezu k tygrovi do klece, pokud půjdu s pochodní do skladu střelného prachu, že nejspíše špatně dopadnu."

Ty příklady by to chtělo dotáhnout k větší podobnosti. Příklad s prachem je asi mimo - prach je sám o sobě obvykle nehybný.

Situaci by spíše odpovídal býk, který opustil odradu a vtrhl do bytu, když tam zrovna červenou utěrkou čistím okna. Podobně jako tygr, zabloudivší z Indie na otevřený balkon, když zrovna naklepávám řízky.

Ano, je možné rezignovat na čistá okna a stát se vegetariánem. Ale bude to stačit? Nenaštve se býk stejně, i když se jen půjdu projít? Neusoudí tygr, že když nejsou řízečky, poslouží si gáblíkem z kuchaře?

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám